Moneymaker

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
glavke
Skupnik
Skupnik

Moneymaker

Post by glavke » 14 Jun 2009, 20:47

Kako je i inače običaj da se osobe koje prodaju predmete preko foruma ili sitea gdje su učlanjeni a da to nije nikakav oglasnik,običaj je da se dio ili postotak zarade da kao donacija navedenom sajtu.

Primjetio sam,a opet ne želim tvrditi niti širiti krive informacije,da na ovom forumu ima dosta reganih ljudi koji nikad nisu objavili niti jedan post.
Također sam pod oglasnikom vidio neke ljude koji imaju dva posta a prodaju stvari.

Osobno smatram da su ti ljudi ovdje samo da prodaju svoju stvar očito znaju da ovdje imaju veče šanse radi velikog broja zainteresiranih za takve predmete.

Inače ja osobno imam neku ˝vezu˝ za dosta vjne opreme.Takve stvari prodajem svugdje,ali se prema mjestu na kojem prodajem odnosim sa poštovanjem,iako ne želim da ispadne da sam ja ovdje jer nešto prodajem nego jer su mi neki ljudi preporučili da se regam ovdje zbog iskustva članova vezano za oružje.

Neznam kakvo je vaše mišljenje o tome,ali po pravilima nekih drugih svijetskih sajtova to bi odmah sankcionirali.

Šta mislite o tome? :roll:

glavke
Skupnik
Skupnik

Re: Moneymaker

Post by glavke » 14 Jun 2009, 20:53

Što više gledam to ih više vidim :A24:

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 14 Jun 2009, 21:02

glavke nemoj puno gledati, ima reganih ljudi koji ne pisu nista ali samo citaju i gledaju, ima ih koji se nisu pojavili odkad su se regali, ima onih koji dolaze iz nekih drugih interesa... bilo kako bilo, lijepo je da si se sam spomenuo, da inace bi sankcionirali nekoga to je dosao prodati hrpu stvari na forum, ako se netko rega da proda nesto, 1-2 stvari koje bi nekome sa ovog foruma zbilja mogle koristiti onda je ok, no necemo ipak dozvoliti da netko dodje uvaliti nesto sto se moze kupiti na svakom cosku i slicno, naravno uvijek moze promaknuti... s mojeg stajalista, dok za AKTIVNE clanove foruma das popust prilikom kupovine u odnosu na druga mjesta gdje prodajes (aukcije, no mozete i tamo izvrsiti transakciju po dogovoru ako ti je do ocijena i bodova, razumijem to, samo se onda oko toga dogovarajte preko PP da se ne spama tema) zasad se kuzi sto imas na lageru, ako se pojavi nesto novo, daj na znanje, i tolerirat ce se, a prilike za donaciju foruma ce biti, upravo smo u nekom transferu pa ce biti objavljeno kad ce se poceti skupljati sredstva za zakup novog hostinga i slicno pa ces se imati prilike dokazati =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

glavke
Skupnik
Skupnik

Post by glavke » 14 Jun 2009, 21:05

Naravno..uvijek za pomoć :A25:

Post Reply