Stigla dozvola za nabavku HS 9
Stigla dozvola za nabavku HS 9
Pozdravljam
Dio love potrošili ....ali stigla dozvola za HS 9 . Ima li za kupit HS 9 ....ako ne koji i za koju cijenu....
Što tražiti....Pošaljite koju informaciju više....isplati li se ići u Karlovac po pištolj.
Hvala lijepa
Dio love potrošili ....ali stigla dozvola za HS 9 . Ima li za kupit HS 9 ....ako ne koji i za koju cijenu....
Što tražiti....Pošaljite koju informaciju više....isplati li se ići u Karlovac po pištolj.
Hvala lijepa
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Stigla dozvola za nabavku HS 9
Kažu da se isplati otići u KA, sad zavisi od kuda si, ako si iz Dubrovnika onda bas i ne... Mozes direktno u tvornicu (neznam kako tamo ide procedura, netko ce vec znati tko je tamo uzeo) ili mozes u karlovacku trgovinu oruzjem "Sekstagon", mislim da su cijene tu negdje (to bi Boris Tuđan mogao znati). Ako nisi skrt potrositi jos koju kintu (+400kn) za nišane, odi onda u tvornicu i trazi prednji nisan crveni a zadnji samo crnu "ploču" bez optickih vlakana, kazu ljudi najbolja kombinacija za IPSC, a i sam sam se imao prilike uvjeriti da je dobra kombinacija, za precizno gadjanje ljudi preporucaju da i prednji nisan bude crni. Sto se tice povrsinske obrade, heh, neznam, stvar je ukusa sto ti se vise svidja, mislim da je SS varijanta nesto malo skuplja.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: Stigla dozvola za nabavku HS 9
Čestitam na izboru HS-a i nek ti je sretan!NenoCro wrote:Pozdravljam
Hvala lijepa
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n
http://www.youtube.com/user/Breadf4n