9. turnir "Trofej neovisnosti" 300 m TANDŽARA i 200 m PAP Z
Moderator: Original_G
9. turnir "Trofej neovisnosti" 300 m TANDŽARA i 200 m PAP Z
9. turnir "Trofej neovisnosti" 300 m TANDŽARA i 200 m PAP Zagreb, V.potok
http://www.crossbow-croatia.hr/hss_gale ... Zagreb.pdf
http://www.crossbow-croatia.hr/hss_gale ... Zagreb.pdf
Re: 9. turnir "Trofej neovisnosti" 300 m TANDŽARA i 200 m PAP Z
Niti jedno natjecanje (koliko znam) nije bilo zabranjeno za gledanje niti se naplaćivao ulaz. (osim jela i pića)
A što je, osim para, potrebno za sudjelovanje u natjecanju?
Npr. članstvo negdje, vlastita puška i municija ili sl.
Npr. članstvo negdje, vlastita puška i municija ili sl.
- istra champion
- Cinker - bojna

Na svim natjecanjima otvorenog tipa (kao što su i ova) za sudjelovanje nije ti potrebno nikakvo članstvo u Klubu, nikakva streljačka iskaznica, reg.karton i sl., samo se treba prijaviti u roku (iz poziva), doći na streljanu sa oružjem i opremom, platiti kotizaciju za natjecanje i slušati zapovjedi linijskog suca (kada si na pucačkoj liniji).
Za one koji nisu nikada bili na nekom natjecanju na kojem se primjenjuju pravila HSS-a i ISSF-a, preporučujem da prvo pročitate pravila za onu disciplinu u kojoj se želite natjecati ili makar dođete na strelište u svojstvu gledaoca i pomalo pratite zapovjedi gl.suca odnosno radnje strijelca na liniji.
Za one koji nisu nikada bili na nekom natjecanju na kojem se primjenjuju pravila HSS-a i ISSF-a, preporučujem da prvo pročitate pravila za onu disciplinu u kojoj se želite natjecati ili makar dođete na strelište u svojstvu gledaoca i pomalo pratite zapovjedi gl.suca odnosno radnje strijelca na liniji.
SCORE:303 COMPETITION/209MEDAL; 121 GOLD 61 SILVER 27 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
Danas sam se udostojio otići do streljane na Vrapčanskom potoku (kao gledaoc) i nisam zažalio. Bilo je dosta strijelaca i na PAP-u i na tandžari, a što me ugodno iznenadilo, morali su organizirati i četvrtu grupu za tandžaru jer su sve tri bile popunjene. Jedino mi je žao što nisam mogao odgledati sve do kraja, a vjerujem da je bilo dobro.
I na kraju samo par slikica.
I na kraju samo par slikica.
Svaki strijelac je došao sa svojim oružjem ili je organizator osigurao nešto?Tomy wrote:Danas sam se udostojio otići do streljane na Vrapčanskom potoku (kao gledaoc) i nisam zažalio. Bilo je dosta strijelaca i na PAP-u i na tandžari, a što me ugodno iznenadilo, morali su organizirati i četvrtu grupu za tandžaru jer su sve tri bile popunjene. Jedino mi je žao što nisam mogao odgledati sve do kraja, a vjerujem da je bilo dobro.
Ja sam nažalost zakasnio, radi familije .. došao sam kad je sve već bilo gotovo.
- oštrostrijelac
- Poručnik

Ne trebaš ni reči da si na fotki br.6
svim natjecateljima, posebno najuspješnijima.
Da li za TANDŽARA-u ima kakvih ograničenja po pitanju ciljnika, okidanja, streljiva....
Oštri
A kako znaš koji sam?
Inače, imaš domaći pravilnik u pdf-u kojeg je stavio Original-g na forum pa malo pročitaj.
Tandžara je nepravedno zapostavljen a vrlo zanimljiv program u streljaštvu. Ja se nisam (radi tehničkih problema) proslavio ali mi je drago radi mojih prijatelja koji su došli svi koji inače pucaju tu disciplinu. Nadam se da će biti još "tanđaranja"
Što se tiče oružja, nešto ima savez a nešto se i posudi od običnih smrtnika. Koliko znam nitko nije došao a da se za njega nije našla neka puška za nastup. Naravno, pod uvjetom da se za dotičnu osobu zna da zna rukovati oružjem na sigurni način.
Inače, imaš domaći pravilnik u pdf-u kojeg je stavio Original-g na forum pa malo pročitaj.
Tandžara je nepravedno zapostavljen a vrlo zanimljiv program u streljaštvu. Ja se nisam (radi tehničkih problema) proslavio ali mi je drago radi mojih prijatelja koji su došli svi koji inače pucaju tu disciplinu. Nadam se da će biti još "tanđaranja"
Što se tiče oružja, nešto ima savez a nešto se i posudi od običnih smrtnika. Koliko znam nitko nije došao a da se za njega nije našla neka puška za nastup. Naravno, pod uvjetom da se za dotičnu osobu zna da zna rukovati oružjem na sigurni način.
- oštrostrijelac
- Poručnik

Zaključio sam jedino po tome koliko je koja fotka puta bila do tada pogledana.
Nadam se da ćemo se imati priliku i upoznati na kakvom streljačkom događanju ako se u dogledno vrijeme malo više zainteresiram i uključim aktivno u ovaj sport.
Nadam se da ćemo se imati priliku i upoznati na kakvom streljačkom događanju ako se u dogledno vrijeme malo više zainteresiram i uključim aktivno u ovaj sport.
Oštri
Ljudi nisu vjerovali da ću onako pod virozom doći na nastup. Ako se odlučiš na streljaštvo bit će mi drago. Koja te disciplina interesira?
Ja bih volio probati malo ispucati koju seriju sa PAP i M48. U osnovnoj skoli sam se bavio streljastvom i bio najbolji u skoli i 17-ti od 247 u Zagrebu. Svi ovi bolji od mene su imali odijela i anschutz puske a ja sa zastavom. Prestao sam trenirati (nazalost) pa bi sada volio probati sa vatrenim. I dalje treniram doma sa svojom Dianom 48 black 4,5mm na 30-50m. Dali netko zna gdje bi to mogao probati i koji su uvjeti za bavljenje tim sportom? Postoji li kakav klub ili? Hvala unaprijed.