Elektrosokeri
Elektrosokeri
Prijatelj mi se zanima za nabavku jednog, manjih dimenzija i malo kvalitetniji, pa me zanima ima li netko iskustva sa tim, koje marke i ostale preporuke. Hvala 
Last edited by Mike_Torello on 10 Oct 2009, 12:26, edited 1 time in total.
Reason: razmak ide iza zareza i tocke a ne ispred =)
Reason: razmak ide iza zareza i tocke a ne ispred =)
Re: Elektrosokeri
Mislim da mu je najbolje nazvati firme koje prodaju elektrošokere pa napraviti jednu dobru usporedbu. kod nas ljudi uglavnom imaju, hladno, zračno, vatreno, a elektrošokere i sprejeve baš i ne.... barem ne u mom okruženju.
http://www.suzavac-argus.com/sokeri.html
Mene zanimaju ova prva tri šokera iz ponude. Malih su dimenzija isti su jedina je razlika u snazi i cijeni.. ocito je da je što jači to bolji i učinkovitiji, ali razlika je 300kn od najslabijeg (350.000 V) do najjaceg (950.000 V)
.. da li se isplati dati 300kn za jaču snagu odnosno voltažu
Mene zanimaju ova prva tri šokera iz ponude. Malih su dimenzija isti su jedina je razlika u snazi i cijeni.. ocito je da je što jači to bolji i učinkovitiji, ali razlika je 300kn od najslabijeg (350.000 V) do najjaceg (950.000 V)
.. da li se isplati dati 300kn za jaču snagu odnosno voltažu
je korporacija pod nazivom''security plus''te mislim da je ovo najbolji (Pokušao sam) .950.000 V
Kad te sa tim opizdi svejedno ti je - bio sam na drugoj strani - hvala blesavom frendu i nebi se toga želio ni sjetiti ( ne ponovo ).... Bila pijana posla.