jesu li ovo idioti ili koji k***c?

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

jesu li ovo idioti ili koji k***c?

Post by Mike_Torello » 18 Oct 2009, 23:13

"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

valdop
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: jesu li ovo idioti ili koji k***c?

Post by valdop » 18 Oct 2009, 23:25

ko zna jel imaju kakove namjere ili samo da ga imaju...
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm

Maximus
Pozornik
Pozornik

Post by Maximus » 18 Oct 2009, 23:31

Svi kupuju niko neprodaje. Pazi teksta "...hitno i dobro plaćam..." ili "...puška sa snajperom velikog dometa...". Baš me zanima zaštom mu treba?

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 18 Oct 2009, 23:34

onaj u drugom oglasu sigurno nema dobre namjere...
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 18 Oct 2009, 23:37

bio je neki idiot sto je prodavao AP na plavom oglasniku... ponukan necim sto sam procitao negdje, bas sam isao napraviti ISTRAGU kakve ce rezultate dati ako u plavi oglasnik upisem "bez papira" i izmedju auta i satova sam dobio ove oglase... sad, ako netko nesto prodaje, a nije naveo bez papira onda mi je to promaklo... trebalo bi za tako nesto pregledati kompletne oglase za oruzje, sigurno ima idiota...

Breadfan
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Breadfan » 19 Oct 2009, 01:26

Ha, svačeg ima na netu..
Reportaže iz svijeta oružja i sportskog streljaštva:
http://www.youtube.com/user/Breadf4n

zmenk
Skupnik
Skupnik

Post by zmenk » 19 Oct 2009, 02:06

a moza plavci vataju debile koji se jave na ovo :?: :roll:
..jebo EU..

Ako napravis pitu od govna - to je opet govno a ne pita!

zene su krive

Legion66
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by Legion66 » 19 Oct 2009, 04:02

A možda postoji određeni broj HS-ova na crnom tržištu. A možda su u šumi.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 19 Oct 2009, 07:13

Nisu idioti. Samo su glupi kriminalci početnici. :A03:

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 19 Oct 2009, 07:22

Maximus wrote:Svi kupuju niko neprodaje. Pazi teksta "...hitno i dobro plaćam..." ili "...puška sa snajperom velikog dometa...". Baš me zanima zaštom mu treba?
One koji su prodavali je već murija pokupila. :A03:

siniša
Desetnik
Desetnik

Post by siniša » 19 Oct 2009, 12:04

Ne treba ljude optuživati, kad svi znate koliko je teško danas dobiti dozvolu za oružje ako niste lovac ili član streljačkih klubova.
Istina je da neki možda imaju loše namjere, ali ima ih puno koji jednostavno vole oružje a ne mogu dobiti dozvolu za isto.
Ja sam osobno protiv nelegalnog oružja i općenito protiv svega što nije legalno, ali ima nas svakakvih na svijetu.

toni_u
Nadnarednik
Nadnarednik

Post by toni_u » 19 Oct 2009, 12:09

ja na takve oglase uopce ne obracam paznju...

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 19 Oct 2009, 12:49

siniša wrote:Ne treba ljude optuživati, kad svi znate koliko je teško danas dobiti dozvolu za oružje ako niste lovac ili član streljačkih klubova.
Istina je da neki možda imaju loše namjere, ali ima ih puno koji jednostavno vole oružje a ne mogu dobiti dozvolu za isto.
Ja sam osobno protiv nelegalnog oružja i općenito protiv svega što nije legalno, ali ima nas svakakvih na svijetu.
Ako ne mogu dobiti dozvolu vjerojatno i postoji opravdani razlog, što ne znači da trebaju nelegalno nabavljeti oružje bez obzira koliki su ljubitelji.
Mogu oni imati dobre namjere koliko hoćeš. Ali znaš i sam da je put za pakao popločen dobrim namjerama. Ako su takvi ljubitelji oružja, neka si nabavljaju replike ili neka idu gledati pravo oružje u muzej, a ne da se bave protuzakonitim radnjama koje će ići nama, legalnim posjednicima vatrenog oružja, prije ili kasnije, na štetu.

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 19 Oct 2009, 15:05

Tomy, loš pristup, ovime što ti govoriš stvara se jaz između posjednika oružja i onih koji zbog državne administracije nisu imali te sreće ili te veze da ga dobiju ( a u nekoj drugoj državi bi ga slobodno dobili) pa ispada da su ovi prvi nekakva privilegirana skupina u odnosu na ostatak građana, maltene kao dokaz da njima država vjeruje, kao iz doba bivše države, gdje je isto bila lutrija posjedovat oružje.

Zavadi pa vladaj ; Sit gladnome ne vjeruje
magisches schwein

BOXI
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BOXI » 19 Oct 2009, 15:29

Sve su to navlakuše, iako postoji mogućnost pojave idiota koji se nada takvoj kupnji ili prodaji.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 19 Oct 2009, 15:38

BOXI wrote:Sve su to navlakuše, iako postoji mogućnost pojave idiota koji se nada takvoj kupnji ili prodaji.
Brijem da nisu, ima hrpa teenagera koji bi takav oglas postavili, a vjerujem da bi se našlo i ekipe da im se javi na oglas, samo ih malo cijene jebu
magisches schwein

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 19 Oct 2009, 15:49

bas sinoc gledam aukcije, neki lik prodaje cijev od K98 mausera, i onda vidim upit od clana aukcija koji nema obavljenu niti jednu transakciju kako pita dali ima i kuciste zatvaraca i zatvarac (kao fol mora biti iz WWII) i prodavatelj kaze da nema... i onda vidis lika koji je bidao za tu cijev da je prije toga vec kupio, nišane, kundak, ovo ono... meni to izgleda kao da si netko pokusava sloziti nesto preko aukcija... a onaj prvi profil sa kojeg je postavljeno pitanje vjerojatno sluzi samo za postavljanje glupih pitanja, dok se ovaj normalni koristi za kupovinu predmeta... onda sam nakon toga bas isao pogledati u plavi oglasnik da vidim jel se tamo sitaucija stogod promjenila ali vidim da bas i nije.

Trebalo bi provjeriti one brojeve telefona koji su dani u oglasima za kupovinu i vidjeti na koga su registrirani =)

I to je ono cega se mi legalni korisnici moramo jako cuvati i kad se pojave takvi napisi na forumu odmah reagirati. oruzje je kao tema BAUK i posto nas drzavne sluzbe uredno prate treba voditi racuna o tome, ne kazem da trebamo nesto skrivati nego se jednostavno odmah treba ograditi od takvih likova i uputiti sluzbenu osobu na njih i da takvi odjebu s foruma ukoliko ih bude... a bilo ih je!

mozes reci 1000 lijepih rijeci i nitko te nece zapamtiti... al probaj samo jednom glasno prdnuti - sve se svodi na ovo, moze nas 1000 biti pravi zdravi, i onda dodje jedan, prosiri los glas i gotovo je, mozes se jebati vise...

nobile157
Pukovnik
Pukovnik

Post by nobile157 » 19 Oct 2009, 15:54

Armalite Kid wrote:Tomy, loš pristup, ovime što ti govoriš stvara se jaz između posjednika oružja i onih koji zbog državne administracije nisu imali te sreće ili te veze da ga dobiju ( a u nekoj drugoj državi bi ga slobodno dobili) pa ispada da su ovi prvi nekakva privilegirana skupina u odnosu na ostatak građana, maltene kao dokaz da njima država vjeruje, kao iz doba bivše države, gdje je isto bila lutrija posjedovat oružje.

Zavadi pa vladaj ; Sit gladnome ne vjeruje
Svatko može dobiti nabavnu dozvolu za oružje ako ispunjava zakonske uvjete i ima strpljenja da prođe proceduru. Tko nema uvjete i vremena za proceduru, i ne treba mu dati oružje.
Tko misli da bi u drugoj državi dobio oružje, neka se odseli u tu drugu državu.
Nitko ne stvara nikakav "jaz, jednostavno, oružje mogu imati oni koji ispunjavaju zakonske uvjete. Svi oni koji ga nabavljaju ILEGALNO, nisu drugo do kriminalci koji će njime počiniti kakvo kazneno djelo, a kazneno djelo čine i samim posjedovanjem.

Već sam ti rekao da ne daješ izjave koje ne možeš potkrijepiti i ponavljam da imaš vrlo čudna razmišljanja, koja se nikako ne uklapaju u ovaj forum.
Razmisli malo o tome.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata

Armalite Kid
Banned

Post by Armalite Kid » 19 Oct 2009, 16:07

nobile157 wrote:Tko misli da bi u drugoj državi dobio oružje, neka se odseli u tu drugu državu.
Nemoj mi se samo ti, molim te, javljati, jer si sam izjavio da ako ti oduzmu oružje, da ćeš se preselit.
magisches schwein

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 19 Oct 2009, 16:19

nabava ili prodaja oružja na crno je protuzakonita. kak god to gledali, bez obzira na namjere svejedno je ilegalno.

sad će se naći neki i reći da je i vožnja više od dozvoljenog ilegalna pa se gleda blagonaklono na to, nije isto, nije ni slično!

uostalnom svako zna najbolje za sebe ! Don't do the crime if your not prepared to pay the time !

btw. pisal sam nedavno o ponudi koju sam dobil na oglas da kupujem Kadet Kit 22LR, ko nezna tip mi je prek SMS-a ponudil "komplet" kadet kit bez brojeva i s narezanom cijevi i auspufom, za 650€ :A14:
tolko o tome da se nudi ilegalno oružje

kad sam to prepričal jednom poznaniku iz MUP-a i pokazal oglasnik, nije mogel vjerovati da se neko oglašava (a radi na poslovima di mu je to blisko).
opet toliko o tome da su navlakuše
武士道

Ognjem i mačem.

Post Reply