tromblonski nastavak za PAP
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

tromblonski nastavak za PAP
ima li tko, da vratim svoju u originalno stanje? Bajunetu imam, ali je stari ludjak odrezao one "nogice" kroz koje se bajuneta stavlja... i to cu s vremenom trebati zamjeniti... a zagledao sam i neku plinsku kocnicu...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: tromblonski nastavak za PAP
Pitaj kod nekog puškara možda im je ostalo.
KO SE MAČA LAČA; LAKUKARAČA!!!!
ako ti PAP registrirana za držanje ili streljaštvo, mislim da nije pametno to vraćati nazad jer se na taj način, skidanje trombl. nastavka i bajunete, puška pretvarala u civilnu verziju i takva se mogla registrirati. uz blokadu spremnika.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Streljacke PAPovke imaju sve komplet na sebi, i bajunete, i T.nisane i T.nastavke, samo su se spremnici blokirali! moja je regana za drzanje i nosenje kao lovacka puska, spremnik je blokiran, tko zna sto ce jednog dana biti, pa bi htjeo imati taj nastavak jer je stari ovaj postojeci prerezao =( tako da imam i dalje sve kompletne dijelove ako bi ju kad-ikad vratio u originalno stanje. (u slucaju preregistracije ili ovo ili ono). nije nuzno da ga montiran nazad (vjerojatno cu stavljati plinsku kocnicu umjesto onog batrljka od T.N.) vec da imam sve originalne dijelove za vracanje u prvobitno stanje.
- Original_G
- Cinker - bojna

ajde ajde Mike, druge godine te moram gledati kak nastupaš na pap-u u Karlovcu, da radim nešto dok čekam pištolj 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

jebate kad sam vidio kako ekipa u "jaknama" pucaju prosla me volja =) kao sto rekoh, nisam pucao s njom jos od hrzenice a i tad mi se cinilo da sa nisanima nesto nije u redu... prvo ce to trebati prekontrolirati a znas i sam kakvi su uvjeti za to napraviti - ili platiti puskara ili ici na drugi kraj RH na neku streljanu... pfff...