Fallkniven S1 vs. Frey
Fallkniven S1 vs. Frey
Oba ova noža su u temama, a sada ih možete i usporediti.
U biti, to je identični nož, oštrica je gotovo ista, jedino je kod Freya drška od slojeva kože, a S1 od thermoruna.
Futrola mi je čak bolja na S1, a Frey je daleko skuplji.
U biti, to je identični nož, oštrica je gotovo ista, jedino je kod Freya drška od slojeva kože, a S1 od thermoruna.
Futrola mi je čak bolja na S1, a Frey je daleko skuplji.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Re: Fallkniven S1 vs. Frey
Ma oba su odlična, Frey je koštao oko 300 €, baš sam ga naoštrio frendu, pa sam ga odmah i poslikao sa mojim S1. Preporučio sam mu Fallknivena, trebao je nož za lov, svidio mu se baš taj model i kupio si je. I nosi ga stalno i koristi.
Ovo je po meni idealna duljina oštrice za svakodnevnu uporabu (13 cm), jedino mi ipak više leži thermorun ručka.
U svakom slučaju, što god čovjek uzme od fallknivena, nije pogriješio.
Ovo je po meni idealna duljina oštrice za svakodnevnu uporabu (13 cm), jedino mi ipak više leži thermorun ručka.
U svakom slučaju, što god čovjek uzme od fallknivena, nije pogriješio.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Re: Fallkniven S1 vs. Frey
bogami lijep - ljepši!!
S1 mora bit praktičniji za češću svakodnevnu upotrebu, Frey je ljepši, topliji, prirodniji, ko lovac bi ga sigurno odabrao, no sve je stvar navike i ukusa! (dobro, i novaca:-)
S1 mora bit praktičniji za češću svakodnevnu upotrebu, Frey je ljepši, topliji, prirodniji, ko lovac bi ga sigurno odabrao, no sve je stvar navike i ukusa! (dobro, i novaca:-)