SIG SAUER P 226
SIG SAUER P 226
Malo sam dotjerao SIG-a, Hogue ručke su puno, puno bolje od originalnih plastičnih koje se skližu u rukama.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Re: SIG SAUER P 226
Postojna, čovjek je registriran na forumu.
Jeli se to može kupiti kod nas, postoji neki zastupnik za Sig-a?? I koliko košta takav komad oružja??
Negdje sam čitao da je trebao on uletit u vojsku SAD-a umjesto Berette zbog kvalitete... navodno će ga ameri sad naručivat za FBI, vojsku i još neke službe...
Da je, sad bi njega slikao u plinskoj verziji umjesto Berette!
Negdje sam čitao da je trebao on uletit u vojsku SAD-a umjesto Berette zbog kvalitete... navodno će ga ameri sad naručivat za FBI, vojsku i još neke službe...
Da je, sad bi njega slikao u plinskoj verziji umjesto Berette!
Mislim da SIG možeš kupiti u Zagrebu u dućanu u ogromnoj zgradi kad siđeš s rotora, ne znam kako se zove, bio sam jednom, ali nisu imali ništa.
Beretta je pobijedila na natječaju za vojsku USA ne zbog kvalitete, već zbog cijene (bila je jeftinija i napravili su tvornicu u USA). No, koristile su ga specijalne postrojbe, što govori samo za sebe.
Ameri ga još odonda naručuju u više kalibara i za neke agencije, ne za sve jer je dosta skup.
I daj si nabavi pravi gan, dosta s plinjacima
Beretta je pobijedila na natječaju za vojsku USA ne zbog kvalitete, već zbog cijene (bila je jeftinija i napravili su tvornicu u USA). No, koristile su ga specijalne postrojbe, što govori samo za sebe.
Ameri ga još odonda naručuju u više kalibara i za neke agencije, ne za sve jer je dosta skup.
I daj si nabavi pravi gan, dosta s plinjacima
Sigove pištolje drži Detonex.
http://www.detonex.hr/
Nemaju ih na stranici, pa često ih nemju niti izložene, ali ako ih se pita obično imaju 3-4 modela na lageru. Cijene oko 9000-10000 kn.
http://www.detonex.hr/
Nemaju ih na stranici, pa često ih nemju niti izložene, ali ako ih se pita obično imaju 3-4 modela na lageru. Cijene oko 9000-10000 kn.