M98 sa dugom cijevi trazim...
M98 sa dugom cijevi trazim...
Ukoliko neko ima za prodati M98 sa dugom cijevi neka me cimne, a i ponude za obicni masuer m98 (originalni kundaci)
hvala svima
marko
091 4603 098
hvala svima
marko
091 4603 098
Re: M98 sa dugom cijevi trazim...
Kaniš li mijenjati cijev na pušci kad je kupiš? Teško da ćeš naći uščuvanu za takva gađanja. Odakle si i gdje treniraš?
iz zagreba sam..
znam da ce biti tesko. ako ne onda cu kupiti novu cijev.. cijena im je negdje oko 250eura.. ali onda zatvarac mora biti u super stanju i povoljno...
i kada ulovim vremena na vrapcaku
znam da ce biti tesko. ako ne onda cu kupiti novu cijev.. cijena im je negdje oko 250eura.. ali onda zatvarac mora biti u super stanju i povoljno...
i kada ulovim vremena na vrapcaku
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Pogledaj malo kakve pripreme zahtjeva stari mauser da bi ga kvalitetno slozio za long range shooting...
mislim da je to sasvim suprotno od onog sto si ti imao u planu
http://forum.ramanon.com/showthread.php?t=43983
Jako kvalitetan topic jednog stranog foruma, svakako zasluzuje da ga se objavi ovdje.
mislim da je to sasvim suprotno od onog sto si ti imao u planu
http://forum.ramanon.com/showthread.php?t=43983
Jako kvalitetan topic jednog stranog foruma, svakako zasluzuje da ga se objavi ovdje.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
definitivno, no uzdam se u ruslan i njivoge puskare oko presadjivanja cijevi...
Ako misliš na Rusana onda po onome kako sam čuo 250 € ti neće biti dovoljno. Koju cijev bi ti stavili?
ostavio bi 7,9 kalibar.. jedino bi uzeo 28' duzinu cijevi ili tako nesto slicno..