CZ 83
- Original_G
- Cinker - bojna

CZ 83
stigla nova ljubimica, konzervirano, stanje kao novo 
nisam stigel ni repetirati
više slika navečer
nisam stigel ni repetirati
više slika navečer
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: CZ 83
Oho oho? Jel to za ženu? Ako nije, sto si njoj kupio da ti dozvoli nabavku ovoga? =) hehe
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Mike, koji je danas dan? Ah "Dan žena" dakle uletiš na posel k ženi s karanfilom za kolegicu u kancelariji a ženi neku trajnicu (npr. orihdeja) i pomogućnosti da vide sve njene kolegice kolko si ti pažljiv, a za ostalo je tu Mastercard
Prava priča ide tak da me to koštalo 90 kn biljega i 2 kn za neznam, jer je od prijatelja mama naslijedila od svog oca koji je imal doma sa urednim papirima, sa 1000 kom metaka, pištolj je konzerviran, ženska si je dala truda i ispitala sve živo i zaključila da je zakon glup, da maltretira legalne posjednike i da je bolje da meni pokloni nego državi ili da ga unište.
serijski broj je 000312, koja je godina proizvodnje?
Prava priča ide tak da me to koštalo 90 kn biljega i 2 kn za neznam, jer je od prijatelja mama naslijedila od svog oca koji je imal doma sa urednim papirima, sa 1000 kom metaka, pištolj je konzerviran, ženska si je dala truda i ispitala sve živo i zaključila da je zakon glup, da maltretira legalne posjednike i da je bolje da meni pokloni nego državi ili da ga unište.
serijski broj je 000312, koja je godina proizvodnje?
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Uh, 1000kom šrota za njega? =) nadam se da si i to udomio =) Kad mi budu svatovi oces li biti kum ili ces biti zaduzen za pucanje... tj. da predvodis forumsku postrojbu svadbenih pucača =) a? =)
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Nobile naravno, ali kvariš "romantični" trenutak =) Zamisli sve te "svatovske" TeTejce koji skupljaju prasinu...
- Original_G
- Cinker - bojna

Mike, nije ovo svatovsko oružje
vidiš da je više špijunska kombinacija, za u džep
za v svate s ide s kromiranim tetkom ili tak nekaj 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

vidis sto sam napisao iznad =)Zamisli sve te "svatovske" TeTejce koji skupljaju prasinu...
Da, to je nešto za Jamesa Bonda iz Istočnog bloka...Original_G wrote:Mike, nije ovo svatovsko oružjevidiš da je više špijunska kombinacija, za u džep
za v svate s ide s kromiranim tetkom ili tak nekaj
Kao što je Bond James Bond imao Walther PPK, sada Original G može glumiti junaka Istočnog Bloka
Jakub Celní - a jeho drahý Zbrojovka
no, back to topic...
CZ83 mi se jako sviđa, i super mi je pištolj.
Ima sve što i service size pištolj u kompaktu.
Thumbs up za CZ 83
- oštrostrijelac
- Poručnik

A i cijena je bila sasvim OK
Zapravo i više od toga, jer soma riže je kao da je bio zamotan u novčanicu od 200€
Zapravo i više od toga, jer soma riže je kao da je bio zamotan u novčanicu od 200€
Oštri
- Original_G
- Cinker - bojna

Eto očišćena i uređena, kolomajz ili kaj je već istjerano je van iz svih pora.
Pištolj je proizveden 1986 god.
Pištolj je proizveden 1986 god.
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Jbt, cuvaj ovo, imas komplet dokumentaciju, original kutiju, skoro pa nov pistolj... jos da je u WWII skinut s nekog oficira jebote, nebi sreci bilo kraja =) hahaha
Česi su imali svoj pištolj, Češku zbrojovku kalibar 7,62x25 ali barem 30% jačeg punjenja i konstrukcije s valjčićima za odbravljivanje/zabravljivanje zatvarača.
Uvijek su bili posebni, zbog tradicije u proizvodnji oružja. Čak je i njihova papovka drugačija i drugog kalibra a ne 7,62x39.
A TT su Rusi izbacili iz uporabe još pedesetih godina i uveli Makarove.
Uvijek su bili posebni, zbog tradicije u proizvodnji oružja. Čak je i njihova papovka drugačija i drugog kalibra a ne 7,62x39.
A TT su Rusi izbacili iz uporabe još pedesetih godina i uveli Makarove.
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
E, ovo je zanimljiva informacija koju ni ja nisam znao...nobile157 wrote:Česi su imali svoj pištolj, Češku zbrojovku kalibar 7,62x25 ali barem 30% jačeg punjenja i konstrukcije s valjčićima za odbravljivanje/zabravljivanje zatvarača. Uvijek su bili posebni, zbog tradicije u proizvodnji oružja.
Izbacili su ga jer nije više postojala masovna podjela PPSh41/43 & TT-33, a i taj pištolj je već u sebi tada brojao 20 godina.nobile157 wrote:A TT su Rusi izbacili iz uporabe još pedesetih godina i uveli Makarove.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

to ti je ovaj pistolj Češka Zbrojovka Vzor 52UrsaMajor wrote:E, ovo je zanimljiva informacija koju ni ja nisam znao...nobile157 wrote:Česi su imali svoj pištolj, Češku zbrojovku kalibar 7,62x25 ali barem 30% jačeg punjenja i konstrukcije s valjčićima za odbravljivanje/zabravljivanje zatvarača. Uvijek su bili posebni, zbog tradicije u proizvodnji oružja.
http://en.wikipedia.org/wiki/%C4%8CZ_vz._52
ima bravljenje zatvarača valjčićima kao MG42/M53