KUPOVINA ZRACNOG ORUZJA
Moderator: karabalic
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

KUPOVINA ZRACNOG ORUZJA
da napomenem odmah... ovo je sa mog stajalista, globalno gledano, naravno da ima iznimki ali te tvrdnje temeljim na vlastitom iskustvu.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Re: KUPOVINA ZRACNOG ORUZJA
Ovo je tema u kojoj kolega Mike pokusava objasniti odnos snaga - cijena - kvalitet kod kupovine zracnih pusaka.
Tema ispod ovoge je SLOVO ZAKONA http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=14&t=258
i to je c/p kako je zakonodavac napisao. U toj temi bi trebalo raspravljati o pitanjima glede zakona o nabavi,
drzanju, nosenju, gadjanju, napucavanju susjeda itd. iz zracnog oruzja.
Ako neko ne kuzi nesto, nek pita. A ako ne zeli kuziti, njegov problem!
Brisem visak odavdje, ako ovako nastavite, kljuc u bravu!
Tema ispod ovoge je SLOVO ZAKONA http://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.php?f=14&t=258
i to je c/p kako je zakonodavac napisao. U toj temi bi trebalo raspravljati o pitanjima glede zakona o nabavi,
drzanju, nosenju, gadjanju, napucavanju susjeda itd. iz zracnog oruzja.
Ako neko ne kuzi nesto, nek pita. A ako ne zeli kuziti, njegov problem!
Brisem visak odavdje, ako ovako nastavite, kljuc u bravu!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Evo ga, piramida je izmjenjena, dakle ovu sliku je dozvoljeno stavljati na druge forume dok god se uz nju nalazi i link na ovaj forum
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Dali se otvara pošta (puška) ako je kupljena u Njemačkoj i dali ju treba registrirati ako je 7,5J ?
Radi se o ovoj pušci; http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/11472
Radi se o ovoj pušci; http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/11472
Znam da je 175m/s, samo iz iskustva drugih dali se otvara pošta/paket i prijavljuje mup-u ?
Vec kada ste potegnuli temu...da priupitam..
Sto kada kupis neku od zracnih pusaka, buvljak-oglas itd... koja je trebala biti prijavljena a nije. Budimo realni da masa ljudi koja ima zracno oruzje ni dan danas ne zna da ima mozda pusku koju treba prijaviti ?
Sto kada kupis neku od zracnih pusaka, buvljak-oglas itd... koja je trebala biti prijavljena a nije. Budimo realni da masa ljudi koja ima zracno oruzje ni dan danas ne zna da ima mozda pusku koju treba prijaviti ?
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ili ako je narucim i kupim preko weba npr. ovdje http://www.sportwaffen-schneider.de/pro ... s_id/19478 ,da li ce itko znat da je imam i da je moram prijavit?lex-lutor wrote:Vec kada ste potegnuli temu...da priupitam..
nece nitko znati da si je kupio. A sta kada saznaju za nju?
Lijepo je prijavi u nadleznoj PP i stvar rijesena za svagda
Lijepo je prijavi u nadleznoj PP i stvar rijesena za svagda
Kad malo bolje razmislim bolje da i ne kupujem jer se radi vjerojatno o osakacenoj verziji brzine do 175m/s. A i puska ne izgleda lijepo. Bolje je kupit recimo Crosman Benjamin NP Trail
to sigurno nije ista klasa ni kvaliteta s WEIHRAUCH vjeruj mi!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Ni blizu, prijatelj je kupio HW 97 SS sa syn. kundakom. Košta ali je strava od puške. Nisam odavno vidio bolju izradu zračne puške.
ja sam imao WEIHRAUCH HW-80 i to je puška kojoj ni jedna diana nije ni do koljena a sve ostalo zraćno nije ni približno pa pogledaj si tablicu......možda ju Boxi ima još i sada a ima ju i Mike, malo dotjeranu ....ali ludilo a ko puška onda WEIHRAUCH uvijek pa tek onda Diana....ostalo.... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Molil bi ako neki zna trgovinu u Trstu koja ima u ponudi zračno oružje da mi da neki link ili adresu jer na internetu ne nalazim baš neke podatke. Hvala unaprijed.
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Probaj u Guns planet - Trieste.
nazovi pa pitaj, kontakte ces naci na internetu.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Fala jolly, inače stranica in je va "komi", proval ja surfat ali nis od rezultati. Bila je jedna butiga na dnu Carduci ulice, neznan ako to još postoji. Pozdrav !jolly wrote:Probaj u Guns planet - Trieste.
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
Mislim da te trgovine na dnu Via Card... nema vec duze vrijeme.
Moj savijet, imas masu trgovina u Njemackoj na Webu , odaberi, kupi plati i stize doma na kucnu adresu. Sto ces odabrati ovisi o tvojim zeljama i mogucnostima. Turske i Kineske proizvode zaobilazim u širokom luku jer su im materijali od kurca, ostalo je standard , Weihracuh, Diana, Walter, FWB-polovna, Anschutz, Steyer, ČZ... itd...
Moj savijet, imas masu trgovina u Njemackoj na Webu , odaberi, kupi plati i stize doma na kucnu adresu. Sto ces odabrati ovisi o tvojim zeljama i mogucnostima. Turske i Kineske proizvode zaobilazim u širokom luku jer su im materijali od kurca, ostalo je standard , Weihracuh, Diana, Walter, FWB-polovna, Anschutz, Steyer, ČZ... itd...
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Za kineske ne znam.
Ali turske proizvode ne treba zanemarivati.
Hatsan su OK zracnice po meni, pogotovu kad stave Lothar walther cijev, ali i sa svojom cijevi.
Sacmarice jeftinije proizvodnje brandiraju i neke njemacke tvrtke.
Ali turske proizvode ne treba zanemarivati.
Hatsan su OK zracnice po meni, pogotovu kad stave Lothar walther cijev, ali i sa svojom cijevi.
Sacmarice jeftinije proizvodnje brandiraju i neke njemacke tvrtke.
Turn better into best!