Jel ima netko Drulova ....
Jel ima netko Drulova ....
M70 za prodati i za koju cijenu. Naravno, kao i svaki od nas očekujem da je pištolj u što boljem stanju i cijenom što jeftiniji, hehe!
Čekam strpljivo!!!
Čekam strpljivo!!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
- oštrostrijelac
- Poručnik

Re: Jel ima netko Drulova ....
Naravno da sam bio, uvijek kazu da imaju na tone Drulova ali kad hoces pogledat tu tonu onda čudom nestanu!!!!oštrostrijelac wrote:Da li si bio u Teslinoj?
Navodno rabljenih imaju na biranje.
Moras svakih deset dana ici tamo i raspitivat se, bas mi je kolega zdimio jednog pred nosom, taman sam ga ja htio ubost, 500 kn kao novi.
Neka, drago mi je zbog njega, tako sam ja na cz75 naletio, neka i njemu dobrog guna!
Ma naletit cu i ja na dobru priliku!!
da, zaboravih reci, danas sam vido Drulova od vlasnika koji ocigledno ima upalu mozga ali malo tezu!!!! Stavio optiku od lovačke puške na Drulova i jos naprijed sredio navoj za prigušivač!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Nema upalu mozga, ali ce vjerojatno dobiti encefalitis od krpelja koji ce ga ugristi kad sa takvim preradjenim bude isao u krivolov=D
Trebao si to slikati.hs2000xd wrote: da, zaboravih reci, danas sam vido Drulova od vlasnika koji ocigledno ima upalu mozga ali malo tezu!!!! Stavio optiku od lovačke puške na Drulova i jos naprijed sredio navoj za prigušivač!
Kakva svrha prigušivač na oružju čija je izlazna brzina zrna skoro duplo brža od brzine zvuka. A i optike gdje cijev njie fiksno vezana s optikom?
Gospodar sam riječi koju nisam izgovorio i rob one koju jesam.
Trebao si to slikati da vidimo na šta liči.Jopan wrote:hs2000xd wrote: da, zaboravih reci, danas sam vido Drulova od vlasnika koji ocigledno ima upalu mozga ali malo tezu!!!! Stavio optiku od lovačke puške na Drulova i jos naprijed sredio navoj za prigušivač!
- oštrostrijelac
- Poručnik

Hmm, .22 lr iz puščane cijevi razvije cca 330 m/s, ako je standardne brzine, dok je subsonic definitivno podzvučni. Iz 10 cola cijevi od Drulova početna brzina je vjerojatno i manja.
Kod tog pištolja je sve fiksno, tako da bi se sa optikom dalo puno preciznije nanišaniti nego mehaničkim ciljnikom.
Lik je po svemu sudeći napravio nešto jaako dobro, ali što kod nas baš i nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.
Pozdrav.
Kod tog pištolja je sve fiksno, tako da bi se sa optikom dalo puno preciznije nanišaniti nego mehaničkim ciljnikom.
Lik je po svemu sudeći napravio nešto jaako dobro, ali što kod nas baš i nije u skladu sa pozitivnim zakonskim propisima.
Pozdrav.
Oštri
Zamolit cu prodavaca pa cu ga poslikat ako frajer dozvoli!!Jopan wrote:Trebao si to slikati da vidimo na šta liči.
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Da ali s optikom za pištolje odnosno revolvere, mislim da s optikom za puške jako teško ili covjek nabije pištolj na glavu da vidi kroz optiku, heheheoštrostrijelac wrote:Hmm, .22 lr iz puščane cijevi razvije cca 330 m/s, ako je standardne brzine, dok je subsonic definitivno podzvučni. Iz 10 cola cijevi od Drulova početna brzina je vjerojatno i manja.
Pozdrav.
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Ma mene malo bacilo, ja otišao na M70 cz, TT 9 mm, znam da se može jeftino nabaviti i tako. Sada mi je jasno.oštrostrijelac wrote:Hmm, .22 lr iz puščane cijevi razvije cca 330 m/s, ako je standardne brzine, dok je subsonic definitivno podzvučni. Iz 10 cola cijevi od Drulova početna brzina je vjerojatno i manja.
Pozdrav.
hs2000xd wrote:Naravno da sam bio, uvijek kazu da imaju na tone Drulova ali kad hoces pogledat tu tonu onda čudom nestanu!!!!oštrostrijelac wrote:Da li si bio u Teslinoj?
Navodno rabljenih imaju na biranje.
Moras svakih deset dana ici tamo i raspitivat se, bas mi je kolega zdimio jednog pred nosom, taman sam ga ja htio ubost, 500 kn kao novi.
Neka, drago mi je zbog njega, tako sam ja na cz75 naletio, neka i njemu dobrog guna!
Ma naletit cu i ja na dobru priliku!!
da, zaboravih reci, danas sam vido Drulova od vlasnika koji ocigledno ima upalu mozga ali malo tezu!!!! Stavio optiku od lovačke puške na Drulova i jos naprijed sredio navoj za prigušivač!
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

tako je, postoje i pistoljske/revolverske optike koje imaju puno veci eye relief od optika za puške...hs2000xd wrote:Da ali s optikom za pištolje odnosno revolvere, mislim da s optikom za puške jako teško ili covjek nabije pištolj na glavu da vidi kroz optiku, hehehe
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

Znao sam za jednog takvog iz okolice Sibenika, sluzio ili još sluzi za pestcontrol na kornatima. 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
A to je ono sto sam ja rekao, slaze ga za krivolov, nema sa njim kaj drugo za pucati jbg.
Jel moguće da nitko ne prodaje Drulova osim Lovca u Teslinoj?????hs2000xd wrote: Jel ima netko Drulova M70 za prodati i za koju cijenu. Naravno, kao i svaki od nas očekujem da je pištolj u što boljem stanju i cijenom što jeftiniji, hehe!
Čekam strpljivo!!!
Mislim, strpljiv jesam ali haaloo??!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
- istra champion
- Cinker - bojna

Imam ja jednog odličnog, M-75, 10 godina mi je u ormaru, malo korišten, a ne na meti
. Cijena 1000 kn.
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
4 TIME NATIONAL CHAMPION 6 TIME SECOND PLACEMENT 6 TIME THIRD PLACEMENT
25m VK REVOLVER 10+10 NATIONAL TEAM RECORD-567
CUSTOM GUN MASTER
http://www.skistra.hr
https://www.facebook.com/skistramarcana
CUSTOM GUN MASTER
- oštrostrijelac
- Poručnik

- Mike_Torello
- Fleet Admiral

veliš već je obrazovan? =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
istra champion wrote:Imam ja jednog odličnog, M-75, 10 godina mi je u ormaru, malo korišten, a ne na meti. Cijena 1000 kn.
uzeo bih ja njega ali mi kazu da s tim ne mogu pucati na obicnom Drulovu, nego mora biti M70, a ovaj tvoj je za slobodan izbor?
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
Tko leži, ne bježi!!
------------------------
- istra champion
- Cinker - bojna

Moj kiks, nije M-75 nego M-70. Sutra ga poslikam pa ti pošaljem na pp.
SCORE:278 COMPETITION/186MEDAL; 105 GOLD 57 SILVER 24 BRONZE
CUSTOM GUN MASTER
CUSTOM GUN MASTER