Puma White Hunter, procjena traži se
Puma White Hunter, procjena traži se
Poštovani kolege,
molio bi vašu procjenu noža Puma White Hunter.
Neupotrebljavan.
Pozdrav
molio bi vašu procjenu noža Puma White Hunter.
Neupotrebljavan.
Pozdrav
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Puma White Hunter, procjena traži se
Dam ti 100 kuna za njega
Ne, ozbiljno, daj barem serijski broj ako već ne znaš godište. Teško je ovako na-oko dat preciznu procjenu.
Stanje novo, znači minimum 100-350€ ovisno o godištu - ako imaš pravog kupca. Ako nemaš, dam ti ja 100 kuna bratko
Ne, ozbiljno, daj barem serijski broj ako već ne znaš godište. Teško je ovako na-oko dat preciznu procjenu.
Stanje novo, znači minimum 100-350€ ovisno o godištu - ako imaš pravog kupca. Ako nemaš, dam ti ja 100 kuna bratko
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
Re: Puma White Hunter, procjena traži se
Svojedobno je u Osijeku kod Turkalja bila jedan karbonski polovni jegdmesser - mislim mu da je cijena oko 1.800,00 kn... mislim da je bila predmet prodaje zbog brakorazvodne parnice - nisam htio uzimati jos jednu a cijenu nisam mogao srusiti ispod napisane.
Na ebay-u se mogu vidjeti razlicite cijene, ali svakako ispod 100 eur ne a kako je cab napisao, ako dobijes vise od 300 je super cijena....
Osobno imam jednu Pumu, iz vremena prije prebacivanja proizvodnje u kinu... Eh to su bili nozevi.
Na ebay-u se mogu vidjeti razlicite cijene, ali svakako ispod 100 eur ne a kako je cab napisao, ako dobijes vise od 300 je super cijena....
Osobno imam jednu Pumu, iz vremena prije prebacivanja proizvodnje u kinu... Eh to su bili nozevi.