Pomoc u vezi svega

Zračnice/Lufterice, plašljivci...

Moderator: karabalic

Post Reply
Luka0101
Civil
Civil

Pomoc u vezi svega

Post by Luka0101 » 18 Sep 2010, 11:45

S obzirom da trenutno nemogu uzeti vatreno oruzje. Radi streljane.
Okusao bi se sa zracnim puskama..
Kako to funkcionira?
Kakav mi treba pistolj/puska?
Jer ko i svaki drugi stanovnik u selu posjedujem dvije 4,5 mm zracnice. O kojim modelima se radi neznam. Mogu slikati pa mozda vi znate,

Dali ja mogu sa tim zracnicama trenirat streljstvo ili mi treba neka fensy smensy. Nisam previse koristio zracnice, mozda nekih 500 dijaola ispucanih tak da imam nekog iskustva.

gledao sam malo na netu sportska događanja u tom sportu i stalno vidim neke puske koji izgledaju da bi ih koristio predator. Ja iskreno nebi htio davati xxxx eura za pusku koju cu koristiti dok ne uspijem dobiti vatreno oruzje.

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: Pomoc u vezi svega

Post by Original_G » 18 Sep 2010, 11:47

Pod br. 1 napiši odakle si, pod br. 2 napiši ili poslikaj kakve puške imaš, pod br.3 možeš trenirati s bilo kakvom puškom, jer stav, disanje, nišanjenje možeš trenirati i s metlom ako ugradiš nišane.
武士道

Ognjem i mačem.

Luka0101
Civil
Civil

Post by Luka0101 » 18 Sep 2010, 11:58

Iz zapresica sam pored zagreba.
puske kao sto sam napisao neznam koje su.. samo znam da su 4,5mm
slike cu staviti tokom dana, jer nisam sad doma.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 18 Sep 2010, 17:39

Svaki streljački klub ima puške kao i opremu za takmičare, kalibar isključivo 4,5 i max izlazna brzina 150-180m/s naravno shodno rezultatima prelaziš na višu razinu pa tako i kvalitetniju pušku, znači za upisati se kod njih ne treba ti puška ukoliko naravno imaju mjesta i ukoliko ti imaš nekih ambicija, i znanja naravno i ne ispod 160 krugova-zračno jer ako imaš više od 18 godina nisi baš neka velika budučnost streljaštva talenti su već u tim godinama dobro razvijeni!
Za MK trebaš imati nekog staža sa zračnom u klubu da bi te uzeli!
Ali tko zna, možda tam u Zaprešiću i nemaju dovoljno zainteresirane djece pa uspiješ
Sretno!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

oštrostrijelac
Poručnik
Poručnik

Post by oštrostrijelac » 18 Sep 2010, 17:57

Pušing je kaj v Zaprešiću ne postoji streljački klub.
Najbliži su Krušljevo selo i Kustošija.
Ja sam potegnul do Medveščaka na TKPK IV (Trg kralja Petra Krešimira IV) v Zagrebu.
Oštri

dobra kob
Razvodnik
Razvodnik

Post by dobra kob » 13 Nov 2010, 09:14

prijatelju ja se bavim streljaštvom dobrih 8 god imam i neke rezultate na visdini Hrvatske uglavnm....odi u sopot ako očeš malo probat sa pravom streljačkom puškom....Naz me i dogovorit cemo se da dojdes....0919454489

Post Reply