Nišan za gamo 440
Moderator: karabalic
Nišan za gamo 440
Promjenio bi nišan na svojoj puški Gamo hunter 440.Većim djelom je plastićan i nestabilan je za ovu jačinu puške.
Jel ima tko kakvi metalni nišan koji bi se dao prilagoditi na pušku?
Jel ima tko kakvi metalni nišan koji bi se dao prilagoditi na pušku?
Re: Nišan za gamo 440
Trebam prednji i zadnji nišan, uništio sam ih(ne pitaj kako).Bilo ih je za kupiti u Pevecu Jankonir lov&ribolov 140 kn.komplet.kantica wrote:Prvo koji nišan a drugo što ti se događa ?
Ne znam čija je to bila trgovina u pevecu
Nakon svakog pucanja nišan mi se pomjeri, ima hoda 1mm lijevo/desno
Kad da pomićem u lijevo odma se i spušta onaj dio sa zarezom, a u desno kontra.
Sve u svemu katastrofa od nišana za takvu pušku.
Najbolje da poslikaš da vidimo o čemu se radi,
Ja sam davno razbio prednji na svojoj pušci i naručio novi u monstera,nisam imao nikakvih
problema a isto tako je i frend imao problema sa prednjim jer mu se pomicao livo desno pa je ispod
njega ubacio malo aluminijske folije i nije više imao problema.
lastin rep na prednjem nišanu je plastičam pa se zna nekad dobiti zračnost i onda šeta a ovo za
zadnji nišan nisam još čuo.
Jesi li pogledao da li je na zadnjem nišanu ona mala oprugica u ležištu i da li je uopće ima ?
Ja sam davno razbio prednji na svojoj pušci i naručio novi u monstera,nisam imao nikakvih
problema a isto tako je i frend imao problema sa prednjim jer mu se pomicao livo desno pa je ispod
njega ubacio malo aluminijske folije i nije više imao problema.
lastin rep na prednjem nišanu je plastičam pa se zna nekad dobiti zračnost i onda šeta a ovo za
zadnji nišan nisam još čuo.
Jesi li pogledao da li je na zadnjem nišanu ona mala oprugica u ležištu i da li je uopće ima ?
Pamet u glavu i štap u ruke
Konačno pronašao zadnji nišan u Pevecu Jankomir .Cijena je 115kn. za zadnji , a prednji nemaju inače je 39 kn., dok za taj isti kod Plemenitaša cijena 400 kn.Imaju dosat rezervne opreme za Gamo , Hatsan i Slaviju.Od diabola imaju samo Gamo.
Pozdrav grupi
Roly
Pozdrav grupi
Roly
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

nađi kod nekog puskara zastitu od prednjeg nisana za M48/K98, pase na prednji nisan od gamo pusaka, doduse barem je pasao na stare modele i to savrseno i odlicno stitio prednji nisan...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"