poklanjam dva spremnika
poklanjam dva spremnika
Kad već nitko neće ništa poklonit, eva ja ču za Božić. Dakle poklanjam dva spremnika,9 mm, neznam od čega su, to budete vi znali bolje, Mislim da su od neke zbrojevke starije. vidi slike
Last edited by jurgen88 on 26 Dec 2010, 09:13, edited 1 time in total.
Re: poklanjam dva spremnika
Svaka čast . I ja mislim da su od ČZ , ali nisam siguran LP (blagoslovljen i sretan Božić
FM M-90 HI Power
Last edited by istra champion on 26 Dec 2010, 09:46, edited 1 time in total.
Reason: nadopuna modela oružja
Reason: nadopuna modela oružja
eto nije od čeze već argentinac, FM M-90 HI power, đabe, i to dva komada.
Last edited by istra champion on 26 Dec 2010, 10:44, edited 1 time in total.
Reason: ispravak modela oružja
Reason: ispravak modela oružja
SUPEER . Kakva fantastična slučajnost , ja trebam spremik za mauser 90da - kopija FM-a , sigurno će pasati . Pogledajte moje postove o potražnji spremnika!!! Mislim ako se slažete !? Pošaljite mi broj mob. može na ovu stranicu ili na mail . HVALA HVALA PUNO
jurgen88 wrote:Kad već nitko neće ništa poklonit, eva ja ču za Božić. Dakle poklanjam dva spremnika,9 mm, neznam od čega su, to budete vi znali bolje, Mislim da su od neke zbrojevke starije. vidi slike
Moram napomenuti da sam dobio na poklon spomenuta dva spremnika od gospodina "jurgen88" i jako,jako sam zahvalan . Prilikom dogovora gdje da se nađemo shvatili smo da se poznajemo iz viđenja , tj. da smo SUSJEDI IZ ISTOG KVARTA , te da poznajemo iste ljude . NEVJEROVATNO
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

A jel spremnici pasu?
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Mauser 90 DA prima 15 kom a FM Argentina 13 kom.zgzagi wrote:SUPEER . Kakva fantastična slučajnost , ja trebam spremik za mauser 90da - kopija FM-a , sigurno će pasati . Pogledajte moje postove o potražnji spremnika!!! Mislim ako se slažete !? Pošaljite mi broj mob. može na ovu stranicu ili na mail . HVALA HVALA PUNO
Last edited by istra champion on 26 Dec 2010, 20:47, edited 1 time in total.
Reason: ispravak netočnog: FN=Browning, a FM=Argentinac
Reason: ispravak netočnog: FN=Browning, a FM=Argentinac
Do you feel lucky? well...do ya...punk?
Spremnik odlićno ulazi u rukohvat, bočni štift ga učvrsti , ali je malo kratak i kod repetiranja nemože se ubaciti metak u cijev jer je nisko u rukohvatu . KOJI BED!! ZA POPIZDITI !! A baš sam se ponadao..... Nazvati ću bivšeg vlasnika spremnika pa ćemo odlućiti tko ih dalje poklanja
Bivši vlasnik ovih spremnika (jurgen88) i moja malenkost dogovorili smo da spremnike vraćamo u opticaj i poklanjamo nekome od članova ove brižne zajednice hrvatskih građana .
Mislim susjede da si u pravu . Ako ništa slućajno ne uleti , poslije nove g. jurim u Slo po spremnik
Pa ako se nitko ne nađe da uzme te spremnike, mislim da bi meni pasali . Ja imam FM90 i jedno vrijeme sam bio tražio spremnik ali sam bio odustao. A pošto sam ja skroman meni je i jedan dovoljan, gdje treba doči platit pivo i čevape? 
----------------------------------------------------------------
Čovjek je najsavršenije biće koje može napraviti svaka budala
Hajde picok javi se tj. pošalji broj mob. na pm , a što se tiće čevapa , radije ponesi litru rakije da ubijem tugu , a možda nešto ostane i za Juru kad ide u noćnu smjenu (hladno je)picok wrote:Pa ako se nitko ne nađe da uzme te spremnike, mislim da bi meni pasali . Ja imam FM90 i jedno vrijeme sam bio tražio spremnik ali sam bio odustao. A pošto sam ja skroman meni je i jedan dovoljan, gdje treba doči platit pivo i čevape?
evo samo da javim da su oba dva spremnika sretno udomljena
Hvala Zgzagi-i i Jurgen88 na Božićno-novogodišnjem poklonu!
Hvala Zgzagi-i i Jurgen88 na Božićno-novogodišnjem poklonu!
----------------------------------------------------------------
-
TORCIDA VŽ
- Skupnik

Bravo dečki!!
Forumaši se moraju držati skupa i pomagati jedni drugima.
Forumaši se moraju držati skupa i pomagati jedni drugima.
HAJDUK&MIŠO ŽIVE VJEČNO