stol za shooting
stol za shooting
Evo u ove hladne dane, skupio sam malo vremena pa počeo slagati shooting bench, po ovoom modelu:
- Attachments
-
- DisplayPic.aspx.jpg (34.34 KiB) Viewed 985 times
Re: stol za shooting
Odi u "Sava promet" i kupi sjedalicu od generatora za "ANGR-icu" ili "RUP-ovku" i imaš skoro gotovo, samo dodaš prednji "Stol".
Sjedalicu kupiš za 10-tak KN.
Sjedalicu kupiš za 10-tak KN.
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
agdje u sava promet, ima jadna u sesvetama, kaj oni imaju tih sjedalica, kaj je to angr
Sava promet -Sesvete (otpad).
AN/GRC-9 ti je stara radio stanica, a po njoj su rađene i novije verzije u tranzistorskoj tehnici.
Ma ovoj slici je stolac za Angericu, a za novije modele je još bolji.
AN/GRC-9 ti je stara radio stanica, a po njoj su rađene i novije verzije u tranzistorskoj tehnici.
Ma ovoj slici je stolac za Angericu, a za novije modele je još bolji.
Da na to.... taman kad sam postal ti si me preduhitril.
Dobro je napravljeno, ima nogice da se dobro ukopa, lagano za "rastezanje", lagano jer je od aluminija, a ipak dovoljno čvrsto i fixno.
Dobro je napravljeno, ima nogice da se dobro ukopa, lagano za "rastezanje", lagano jer je od aluminija, a ipak dovoljno čvrsto i fixno.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako je to M8 navojna sipka od koje si napravio naslon, misljenja sam da na toj "poluzi" nije dovoljno cvrsta niti stabilna nego da ce se ljuljati i vibrirati i to prilicno...
primjer samo, bipod koji imam, kad su nogice sklopljene do kraja "opruga za za ispucavanje" nozica ih drzi u zategnutom polozaju, dakle nije fixno nego malo, jedva osjetno vibrira, ali je vrlo osjetno kad se puca za razliku kad ih izvucem na prvi zub gdje su fixne i cvrste i nemaju dodira sa oprugom za ispucavanje, tako da ti je moj savjet da to napravis nekako cvrsce jer bi se vrlo lako mogao razocarati u rezultate...
primjer samo, bipod koji imam, kad su nogice sklopljene do kraja "opruga za za ispucavanje" nozica ih drzi u zategnutom polozaju, dakle nije fixno nego malo, jedva osjetno vibrira, ali je vrlo osjetno kad se puca za razliku kad ih izvucem na prvi zub gdje su fixne i cvrste i nemaju dodira sa oprugom za ispucavanje, tako da ti je moj savjet da to napravis nekako cvrsce jer bi se vrlo lako mogao razocarati u rezultate...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
evo još slika, noge su bile na varenju kod šogora pa sam ih dobio već skro gotove.