Hoće li biti opet FT natjecanje u Zagrebu?
Moderator: Original_G
Hoće li biti opet FT natjecanje u Zagrebu?
Moram priznati da ni sam ne znam kamo strpati ovaj poziv/anketu.
Da li ovdje, u "Zračno i plinsko oružje" ili u "Klubovi - Udruge - Okupljanja".
Ako sam fulao, molio bih moderatora da smjesti temu gdje joj je mjesto.
Ajmo na stvar.
Obično nakon natjecanja ili druženja dođu ljudi i kažu "eh, da sam znao došao bih" i pitaju "hoće li biti opet". Tako je bilo i nakon prvog FT natjecanja u Zagrebu održanog prošle godine. (pogledajte link)
Zato pitam sve prisutne na forumu, hoće li biti ovog proljeća FT natjecanje u Zagrebu?
Natjecanje će organizirati Field Target klub "Zagreb" samo ako se ukupno prijavi minimalno 10 natjecatelja i ako u pojedinoj kategoriji u kojoj se žele natjecati bude najmanje 4 natjecatelja.
Pojam "natjecanje" nemojte previše strogo shvatiti. To će biti druženje s natjecateljskim karakterom. Pravila ima i pridržavati ćemo ih se, ali atmosfera nije stroga kao na streljačkim natjecanjima ISSF-a
Planirano vrijeme bi bio vikend prije Uskrsa, dakle 01.04.2012.
Ako tada to neće biti izvedivo možda bi pokušali negdje krajem travnja i početkom svibnja.
Planirane kategorije za nastup su:
Springer do 16 Joula.
PCP do 16 Joula.
ako se skupi dovoljan broj zainteresiranih, možda omogućimo natjecanje i kategoriji pušaka koje imaju preko 16 Joula. Kolika će biti gornja granica dozvoljene energije ne znam. To isto ovisi o vama. Da li će biti posebno za PCP, a posebno za springere ili samo jedna kategorija za sve... to opet ovisi o broju vaših prijava.
Dakle napišite u kojoj kategoriji bi se htjeli natjecati s kojom puškom (i koliku snagu ima dijabola na ustima cijevi ako znate) i odaberite jedan od ponuđenih odgovora u anketi.
Također bih molio da napišete dolazite li sigurno ili imate namjeru, ali ne znate da li će vam se taj dan dolaziti ili ne.
Puno mi je važnije da napišete odgovor nego da odgovorite na anketu jer pravo stanje će se izvlačiti iz vaših odgovora, a ne ankete.
Vrijeme trajanja ankete je 15 dana, pa bih molio da požurite s odgovorima.
Nadam se da se uskoro vidimo!
Da li ovdje, u "Zračno i plinsko oružje" ili u "Klubovi - Udruge - Okupljanja".
Ako sam fulao, molio bih moderatora da smjesti temu gdje joj je mjesto.
Ajmo na stvar.
Obično nakon natjecanja ili druženja dođu ljudi i kažu "eh, da sam znao došao bih" i pitaju "hoće li biti opet". Tako je bilo i nakon prvog FT natjecanja u Zagrebu održanog prošle godine. (pogledajte link)
Zato pitam sve prisutne na forumu, hoće li biti ovog proljeća FT natjecanje u Zagrebu?
Natjecanje će organizirati Field Target klub "Zagreb" samo ako se ukupno prijavi minimalno 10 natjecatelja i ako u pojedinoj kategoriji u kojoj se žele natjecati bude najmanje 4 natjecatelja.
Pojam "natjecanje" nemojte previše strogo shvatiti. To će biti druženje s natjecateljskim karakterom. Pravila ima i pridržavati ćemo ih se, ali atmosfera nije stroga kao na streljačkim natjecanjima ISSF-a
Planirano vrijeme bi bio vikend prije Uskrsa, dakle 01.04.2012.
Ako tada to neće biti izvedivo možda bi pokušali negdje krajem travnja i početkom svibnja.
Planirane kategorije za nastup su:
Springer do 16 Joula.
PCP do 16 Joula.
ako se skupi dovoljan broj zainteresiranih, možda omogućimo natjecanje i kategoriji pušaka koje imaju preko 16 Joula. Kolika će biti gornja granica dozvoljene energije ne znam. To isto ovisi o vama. Da li će biti posebno za PCP, a posebno za springere ili samo jedna kategorija za sve... to opet ovisi o broju vaših prijava.
Dakle napišite u kojoj kategoriji bi se htjeli natjecati s kojom puškom (i koliku snagu ima dijabola na ustima cijevi ako znate) i odaberite jedan od ponuđenih odgovora u anketi.
Također bih molio da napišete dolazite li sigurno ili imate namjeru, ali ne znate da li će vam se taj dan dolaziti ili ne.
Puno mi je važnije da napišete odgovor nego da odgovorite na anketu jer pravo stanje će se izvlačiti iz vaših odgovora, a ne ankete.
Vrijeme trajanja ankete je 15 dana, pa bih molio da požurite s odgovorima.
Re: Hoće li biti opet FT natjecanje u Zagrebu?
Eto da počnem.
Namjeravam se natjecati u Springer do 16J s Gamo CFX koji trenutno ima oko 13,5 J.
Trenutno se pokušava nabaviti i PCP pa ću se natjecati i u PCP do 16J. Ako nabavka ne uspije, ima i backup shema tako da na natjecanju neću izvisiti iz kategorije.
Namjeravam se natjecati u Springer do 16J s Gamo CFX koji trenutno ima oko 13,5 J.
Trenutno se pokušava nabaviti i PCP pa ću se natjecati i u PCP do 16J. Ako nabavka ne uspije, ima i backup shema tako da na natjecanju neću izvisiti iz kategorije.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ovako, posto sam sada sve cesce u ZG radi skole
postoji mogucnost da cu biti na natjecanju, ali hocu li biti 100% neznam, jer mi ovisi o tome kakvu cu guzvu imati sa ispitima/predavanjima, ako mi se poklopi vrijeme kad sam u ZG radi skole potrudit cu se da dodjem, ako u tom periodu budem kod kuce, tesko da cu moci doci samo radi natjecanja (i ovo radi skole mi je jako puno troskova), sto naravno ovisi i o tome hocu li uspjeti srediti tehnicke probleme vezane za pusku... do 01.04. tko ziv tko mrtav, ali svakako bih zelio doci na to druzenje, upoznati ekipu, isprobati neke druge aparate koje ekipa donese i razmjeniti iskustva...
dakle HW80 springer, 4,5mm - 295m/s tvornicki (sada nesto ispod te brojke), koliko J, nemam pojma...
dakle HW80 springer, 4,5mm - 295m/s tvornicki (sada nesto ispod te brojke), koliko J, nemam pojma...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
još da si spomenuo da su ukrajinke prva nagradashuro wrote: Planirano vrijeme bi bio vikend prije Uskrsa, dakle 01.04.2012.
vidimo se
Prijavljujem se - FW-300, 175 m/s, J - ?.
Javljaj detalje.
Pozdrav
Javljaj detalje.
Pozdrav
@Spinnaker nije preuranjena prvoaprilska šala. Ukrajinki neće biti jer je protivno pravila natjecanja da bilo tko popuši. Svi su pobjednici
"vidimo se" znači li to da se i ti prijavljuješ?
@BTB, hvala na informaciji. Ovo je samo anketa. Ako se skupi dovoljno ljudi uslijediti će detaljna uputstva o natjecanju.
@BTB, hvala na informaciji. Ovo je samo anketa. Ako se skupi dovoljno ljudi uslijediti će detaljna uputstva o natjecanju.