nieto bowie nož
nieto bowie nož
prodajem navedeni nož nekorišten, čelik 440c, termoguma na dršci, 17,5 cm duljina oštrice, 12 cm duljina drške, neoštećena futrola bez znakova nošenja, 199kn
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: nieto bowie nož
sorry na spamanju, ja imam najveci model tog noza, ali BEZ fileworka, koristen, takodjer na prodaju =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
pa koliko ti je dug taj tvoj nožić, ne čini mi se baš puno dulji od mog? kaj ma dulji od 31 cm:lol: obzirom da ga nisi još prodao , došao sam do zaključka da ekipa rađe kupuje kineske komade nehrđajučeg lima za 150 kn kojih je puna njuška( već me nerviraju svaki dan obnavljaju oglase s tim sr.... koji vrijede 7 kuna).
sve bih ja to.... 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

cijeli noz 36cm
ostrica 23cm (9")
celik AN-58
kopcanje na futroli sam preuredio da noz mogu nositi "naglavacke" jer sa originalnom kopcom ispada iz futrole do stitnika...
ostrica 23cm (9")
celik AN-58
kopcanje na futroli sam preuredio da noz mogu nositi "naglavacke" jer sa originalnom kopcom ispada iz futrole do stitnika...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"