Isprika
Isprika
Moram se ispričati svim kolegama forumašima koji su na bilo koji način zainteresirani za moje tutorijale, da moram napraviti jednu dužu pauzu.
Sinek i njegova mamica su odlučili zakomplicirati dogradnju radione i dodati još - kaj got.
Kad sam pital ko bu to sve napravil, počela je pjesmica " Ali tata ti nas voliš ".
Istina je da radiona treba proširenje, zato još jedanput - oprostite i strpite se.
Nadam se da bude sve gotovo da mogu napraviti sljedeće Shurine vjeverice - ako me budu trebali do tada.
Lijepi pozdrav.
Sinek i njegova mamica su odlučili zakomplicirati dogradnju radione i dodati još - kaj got.
Kad sam pital ko bu to sve napravil, počela je pjesmica " Ali tata ti nas voliš ".
Istina je da radiona treba proširenje, zato još jedanput - oprostite i strpite se.
Nadam se da bude sve gotovo da mogu napraviti sljedeće Shurine vjeverice - ako me budu trebali do tada.
Lijepi pozdrav.
Zakaj nosim .45 - zato jer ne delaju .46 !!
Re: Isprika
Brankec, navukao si nas na vjeverice i sada se ne možeš izvuć narednih 20 godina. neslužbeno saznajem od neimenovanog strijelca da se sprema pokupit čitavo leglo jer mu nešto nije išlo zadnji put...
Re: Isprika
Bez vjeverica nema ni natjecanja...
Slijedeći put se neće dodjeljivati u najbrojnijoj kategoriji, nego u onoj u kojoj ću se ja natjecati
Slijedeći put se neće dodjeljivati u najbrojnijoj kategoriji, nego u onoj u kojoj ću se ja natjecati