Univerzalni prigušivač
Univerzalni prigušivač
Sljedeći video prikazuje kako napraviti univerzalni prigušivač za sve vrste pištolja i revolvera.
Radi vaše sigurnosti, preporučam nestručnim osobama da se ipak ne upuštaju u izradu ovakvog prigušivača.
Unaprijed se ograđujem od odgovornosti zbog eventualnih štetnih posljedica.
Evo video:
http://www.youtube.com/watch?v=m_7JKIgxJI0
Radi vaše sigurnosti, preporučam nestručnim osobama da se ipak ne upuštaju u izradu ovakvog prigušivača.
Unaprijed se ograđujem od odgovornosti zbog eventualnih štetnih posljedica.
Evo video:
http://www.youtube.com/watch?v=m_7JKIgxJI0
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
Re: Univerzalni prigušivač
Gledao je On Deadly Ground sa Stevenom Seagalom!
Kad sam bio mnogo mladji i ludji i u vojsci, i sam sam pokusao nesto tako.
Na tromblonski nastavak od papovke boca od 1,5 litara ide bez problema.
Nakon opaljenja boca je odletila kojih 30-ak metara, bez ikakvih drugih posljedica.
Naravno, pucanj nije bio nista tisi.
Kad sam bio mnogo mladji i ludji i u vojsci, i sam sam pokusao nesto tako.
Na tromblonski nastavak od papovke boca od 1,5 litara ide bez problema.
Nakon opaljenja boca je odletila kojih 30-ak metara, bez ikakvih drugih posljedica.
Naravno, pucanj nije bio nista tisi.
Ali treba biti crvene boje....clint wrote:mogo je tako i kondom na pištolj stavit,kreten
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
Nevrerojatno!!!
Sad mi je jasno zasto su u U.S.A. izmislili uputstva pod nazivom "IDIOT PROOF".
Dobro su zivi kad tako rukuju sa oruzijem, sav sam se najezil kad sm vidio kako okrece cijev a prst mu je na obaracu.
Nemam rijeci!!!!!
Sad mi je jasno zasto su u U.S.A. izmislili uputstva pod nazivom "IDIOT PROOF".
Dobro su zivi kad tako rukuju sa oruzijem, sav sam se najezil kad sm vidio kako okrece cijev a prst mu je na obaracu.
Nemam rijeci!!!!!
Evo, jedan američki gospodin nema što pametnije za radit pa će vam u ovom videu pokazat kako možete od starog filtera za ulje motora, napravit zgodan prigušivač.
http://youtu.be/haiqFcIXTqs
http://youtu.be/haiqFcIXTqs
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Papi mislio sam si napravit tako nešto, jer posebno sada kada je vrijeme korizme odlučio sam malo manje se bavit lovom a više krivolovom!! 
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Pa zar ne bi bilo tako i bolje, pucnjevi ne bi uznemiravali ostale zivotinje, berace gljiva, planinare....itd. Svi sretni i zadovoljni, a ovako opalis jedan metak u granicnom podrucju i onda slovenske i hrvatske patrole ne izlaze iz sume dva dana jer traze naoruzane teroriste, ilegalce itd...
Nemoguće je Nemoguće
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 17 times
Prema zakonu o lovstvu, boravak lovaca u pogranicnom podrucju mora biti prijavljen vlastima unaprijed od strane lovoovlastenika, pa takve potrage ne bi trebalo biti.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Puno toga ne bi trebalo biti....ali ipak jest!!!
MA ko ih je....., dobivaju za to placu pa neka gluvare po sumi sto se mene tice citav mjesec. Tko mene pita kada dodjem doma i zasto .jolly wrote:Prema zakonu o lovstvu, boravak lovaca u pogranicnom podrucju mora biti prijavljen vlastima unaprijed od strane lovoovlastenika, pa takve potrage ne bi trebalo biti.
Nemoguće je Nemoguće
Ma vraga idu .....samo se odvezu do prve klijeti...i onda raspali...po gemištima!!!