sa 67 godina mirovina?!?

Kritički komentari događaja vezanih i nevezanih za oružje, kod nas i u svijetu. Moderirani forum - vrijeđanje, međusobne svađe i mali forumski ratovi se ne toleriraju. POLITIKU IZBJEGAVATI.
barba
Razvodnik
Razvodnik

sa 67 godina mirovina?!?

Post by barba » 28 Feb 2013, 14:09

http://m.vecernji.hr/vijesti/sindikati- ... nak-517071
pa ko ce je docekat, dok mene dodje red na penziju dobna granica ce bit 100 godina kako je krenilo

valdop
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Re: sa 67 godina mirovina?!?

Post by valdop » 28 Feb 2013, 14:35

neko ne može dočekati a neko se neda ni sa 80 g. pa ko bi nam udovoljio kad nemamo nikakovu kulturu kukanja . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 28 Feb 2013, 15:04

Ovo su vrhunske prevare od strane fondova i drzava. Sa jedne strane se prica o otvaranju novih radnih mjesta sto je totalna laz a sa druge strane se gleda kako bi fondovi morali sto manje novca vratiti onima koju su placali u taj fond, ovako je matematika odlicna 45 godina dajes u fond a oni ti u prosjeku vracaju 10-15g...
Nemoguće je Nemoguće

barba
Razvodnik
Razvodnik

Post by barba » 28 Feb 2013, 16:30

lex-lutor wrote:Ovo su vrhunske prevare od strane fondova i drzava. Sa jedne strane se prica o otvaranju novih radnih mjesta sto je totalna laz a sa druge strane se gleda kako bi fondovi morali sto manje novca vratiti onima koju su placali u taj fond, ovako je matematika odlicna 45 godina dajes u fond a oni ti u prosjeku vracaju 10-15g...
nije problem samo da oni to oce dat u cijelosti kompletan iznos al nista od toga,nemozes sa svojim parama raspolagat kako zelis ili da se u slucaju smrti isplati lova obitelji moze i tako .... :A03:

barba
Razvodnik
Razvodnik

Post by barba » 28 Feb 2013, 16:33

valdop wrote:neko ne može dočekati a neko se neda ni sa 80 g. pa ko bi nam udovoljio kad nemamo nikakovu kulturu kukanja . . .
je ali zar mislis da covjek od 80 godina moze dat vise fizicki i psihicki od covika od 20-50 godina mada nije pravilo ima tu puno parametara i cimbenika koje treba uzeti u obzir...

upitnik
Razvodnik
Razvodnik

Post by upitnik » 28 Feb 2013, 16:39

Radimo dok ne umremo :mrgreen:

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 28 Feb 2013, 16:50

"Ima na Balkanu jedna zemlja, koja graniči sama sa sobom.
Gdje žive najljepše žene, a natalitet opada.
Gdje nezaposleni najviše rade, gdje na najplodnijoj zemlji žive ljudi koji gladuju.
Gdje vlakovi kasne po redu vožnje.
Gdje svi igraju nogomet, a pobjeđuju u vaterpolu, rukometu ili tenisu.
Gdje svi žure na posao, a nitko ne stiže na vrijeme.
Gdje osmosatno radno vrijeme traje dvanaest sati.
Gdje je zdravstvo besplatno, a liječenje skupo.
Gdje su novinari slobodni da napišu što god im se naredi.
Gdje je svjetska kriza dobila državljanstvo.
Gdje su javne nabave tajne, a državne tajne javne.
Gdje se ratovi nikad ne završavaju.
Gdje se povijest ponavlja svaki dan.
Gdje su najbogatiji oni koji nikad nisu radili.
Gdje je strana valuta uzeta za domaću.
Gdje ljudi svetkuju, a psuju Boga.
Gdje pametne zbog nerazumijevanja proglašavaju luđacima, a luđake sposobnima.
Gdje nepismeni pišu povijest.
Gdje su zakoni nezakoniti, a anarhija normalno stanje.
Gdje vlast prezire građane kao neželjene svjedoke.
Gdje se živi od budućnosti, jer na sadašnjost nemaju pravo.
Gdje se svako svakome smiješka, a nitko nikome ne želi dobro.
Gdje sudski postupci traju duže od života.
Gdje su samo poplave način navodnjavanja zemljišta.
Gdje prizivaju diktatora, a demokraciju smatraju porezom na budale.
Gdje smatraju da će zemlja više napredovati ako što više nazaduje.
Gdje nisi normalan, ako ne poludiš.
Gdje živiš samo zato da bi umro.
Gdje je vrijeme beskonačno, a glupost besmrtna..."
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....

James
Razvodnik
Razvodnik

Post by James » 28 Feb 2013, 19:13

lex-lutor wrote:Ovo su vrhunske prevare od strane fondova i drzava. Sa jedne strane se prica o otvaranju novih radnih mjesta sto je totalna laz a sa druge strane se gleda kako bi fondovi morali sto manje novca vratiti onima koju su placali u taj fond, ovako je matematika odlicna 45 godina dajes u fond a oni ti u prosjeku vracaju 10-15g...
Upravo tako!
Ovo je urota u sprezi sa fondovima, bankama i drzavom, radit cemo dok ne krepamo ( i naravno uplacivati u fondove) a kad krepamo to ostaje vlasnistvo fonda i drzave jer ce uskoro donjeti zakon po kojem se ti novci ne mogu nasljediti i tako (oni) svi dobivaju, fondu lova drzavi lova, nama grob(koji moramo platiti), mladima (od 45 ili50 godina) radno mjesto i onda opet tako sljedeca generacija ce pocet radit sa 65 godina sve dok nasne zamjene strojevi a mi smrtnici ne poumiremo od gladi ili dok ne dignemo sveopci ustanak protiv politike i krupnog kapitala.
Pozdrav,

valdop
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by valdop » 28 Feb 2013, 20:22

barba wrote:
valdop wrote:neko ne može dočekati a neko se neda ni sa 80 g. pa ko bi nam udovoljio kad nemamo nikakovu kulturu kukanja . . .
je ali zar mislis da covjek od 80 godina moze dat vise fizicki i psihicki od covika od 20-50 godina mada nije pravilo ima tu puno parametara i cimbenika koje treba uzeti u obzir...
nije bitno što ja mislim, jer za mene misle institucije koje se brinu da platim režije, poreze i doprinose . . . . .
naravno da osamdesetgodišnjak ne može biti isto radno sposoban kao mlađi, no takav o tome ne razmišlja na taj naćin, misli da se bez njega ne može, da ne nabrajam profesore, kardinale, političare . . .
Samo da prođe ova demokracija, pa da opet živimo ko ljudi !!
Smiješi nam se bolje sutra. Štoviše, umire od smijeha!
http://www.randyhanshaw.com/humor/html/flashers.htm

tehno1
Razvodnik
Razvodnik

Post by tehno1 » 28 Feb 2013, 22:28

znači, minimalno još 20 god plačanja poreza liniću :mrgreen:

lex-lutor
Brigadir
Brigadir

Post by lex-lutor » 28 Feb 2013, 23:23

valdop wrote:.... misli da se bez njega ne može, da ne nabrajam profesore, kardinale, političare . . .
Jooooooj, sada si me sjetio, kako su se zvali ona dva hodajuca groba u nogometnom savezu, ne pratim sport ali sam zapamtio bas ta dva lika jer mi lice na one starce sa balkona u Muppet -Show-u
Nemoguće je Nemoguće

barba
Razvodnik
Razvodnik

Post by barba » 01 Mar 2013, 07:07

valdop wrote:
barba wrote:
nije bitno što ja mislim, jer za mene misle institucije koje se brinu da platim režije, poreze i doprinose . . . . .
naravno da osamdesetgodišnjak ne može biti isto radno sposoban kao mlađi, no takav o tome ne razmišlja na taj naćin, misli da se bez njega ne može, da ne nabrajam profesore, kardinale, političare . . .
slazem se

barba
Razvodnik
Razvodnik

Post by barba » 01 Mar 2013, 07:10

lex-lutor wrote:
valdop wrote:.... misli da se bez njega ne može, da ne nabrajam profesore, kardinale, političare . . .
Jooooooj, sada si me sjetio, kako su se zvali ona dva hodajuca groba u nogometnom savezu, ne pratim sport ali sam zapamtio bas ta dva lika jer mi lice na one starce sa balkona u Muppet -Show-u
lex ti si apsolutni kralj hahahahahah

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 01 Mar 2013, 18:42

barba wrote:...je ali zar mislis da covjek od 80 godina moze dat vise fizicki i psihicki od covika od 20-50 godina ...
80-godišnjaci ne moru jebat, pa se mogu koncetrirat na posa,
dok ovi od 25-50 godina samo misle na seks i ne mogu se skoncetrirat ni na što drugo... eto ti...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

barba
Razvodnik
Razvodnik

Post by barba » 01 Mar 2013, 19:10

Hawk wrote:
barba wrote:...je ali zar mislis da covjek od 80 godina moze dat vise fizicki i psihicki od covika od 20-50 godina ...
80-godišnjaci ne moru jebat, pa se mogu koncetrirat na posa,
dok ovi od 25-50 godina samo misle na seks i ne mogu se skoncetrirat ni na što drugo... eto ti...
hahahahaha sve kako se uzme al ima istine :A25:

dejandlesk
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by dejandlesk » 01 Mar 2013, 20:49

Tek sad shvaćam koliko je to dobro. Još sam daleko od mirovine, jebat više ne mogu, znači, slijedi napredak u karijeri. Koliko god da sporo napredujem, daleko ću dogurati, jer ću dugo napredovat, a sad već imam plaću veću od čistačice. Samo je nebo granica!

Hawk
Satnik
Satnik

Post by Hawk » 01 Mar 2013, 21:50

dejandlesk wrote:Tek sad shvaćam koliko je to dobro. Još sam daleko od mirovine, jebat više ne mogu, znači, slijedi napredak u karijeri. Koliko god da sporo napredujem, daleko ću dogurati, jer ću dugo napredovat, a sad već imam plaću veću od čistačice. Samo je nebo granica!
Eto... to je lipo čuti... trunka optimizma u ovoj tužnoj svakodnevnici... :A25:
još samo da (potajno) moreš i jebati... :D
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 02 Mar 2013, 16:38

dejandlesk wrote:Tek sad shvaćam koliko je to dobro. Još sam daleko od mirovine, jebat više ne mogu, znači, slijedi napredak u karijeri. Koliko god da sporo napredujem, daleko ću dogurati, jer ću dugo napredovat, a sad već imam plaću veću od čistačice. Samo je nebo granica!
Pa barem malo podjebavati......to možeš...*????

tehno1
Razvodnik
Razvodnik

Post by tehno1 » 03 Mar 2013, 01:54

nema ništa ljepše, nego vidjet stasitu 67 god. konobaricu u nekom noćnom klubu :D

Papilon
Brigadir
Brigadir

Post by Papilon » 03 Mar 2013, 08:09

Neke struke bi mogle raditi ...mislim sjediti na svom radnom mjestu i do 99, a sad zamislite medicinsku sestru u intenzivnoj njezi, liječnika za operativnim stolom.....i niz drugih invazivnih i odgovornih struka...!!! naravno da nekakvi kvaziinspektori, profesori, učitelji.....mogu podjebavati narod i do smrti...bez obzira što u tim godinama neće znati jesu li prije pol sata ručali, a kamoli i što su jeli!!!
To je apsurdan zakon kao i velika večina ove vlasti ne mogu se sve grane i sve struke i sva zvanja u njima jednako tretirati, za to je potrebna studija uz opis radnih mjesta ovako je to samo bacanje prašine u oči ovom jadnom i napačenom narodu!!!!

Post Reply