Optika BSA Deerhunter tipa 8-32x44!!
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Optika BSA Deerhunter tipa 8-32x44!!
Zanima me da li netko ima optiku gore navedene marke? Imam je priliku nabaviti jako povoljno pa me zanima isplati li se uložiti u takvu optiku koju bih stavio na malokalibarku! Tražim pomoć i savjet da li se isplati nabaviti ovu optiku!
Optika izgleda ovako:
http://slovenskainzercia.sk/x-sk/inz/17 ... laxa-1.jpg
Optika izgleda ovako:
http://slovenskainzercia.sk/x-sk/inz/17 ... laxa-1.jpg
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

Re: Optika BSA Deerhunter tipa 8-32x44!!
ovisi koliko je to povoljno, ali za MK pusku se svako isplati... navodno te BSA optike mogu izdrzati i prezivjeti i na magnum springericama (zracnice) samo bojim se da ce ti 8x kao minimalno povecanje ipak biti malo previse... iz iskustva, imam 6-24x pa mi je i taj 6x kao minimalno povecanje nekada previse... za MOJE pojmove, 4-16 u vrh glave...
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Punisher,meni ta optika dobro izgleda. Kolika joj je cijena i gdje je proizvedena?
Sto Mike veli ,malo, je prejaka za MK,jedino ako ti je dobra prilika pa je mozes
poslije ako zelis staviti i na nesto ,zesce,!
Sto Mike veli ,malo, je prejaka za MK,jedino ako ti je dobra prilika pa je mozes
Head in the City. Hearth in the Field.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Stari je post gore, ali evo kad si vec aktivirao:Woolf Blaser wrote:Punisher,meni ta optika dobro izgleda. Kolika joj je cijena i gdje je proizvedena?
Inace, proizvodnja je Uk: BSA = Birmingham Small Arms, s tim da se ne bih zacudio da imaju i koji pogon u Kini...
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Znam da je UK,ali sam posumnjao da se proizvodi tamo. Inace BSA su osnovali
cetiri oruzara koji su htjeli raditi kao najbolje puske po prihvatljivoj cijeni. Imao sam
jedan njihov 243. Sve u svemu dosta dobar prizvod pa sam pomislio da ni optika nenbi
trebala biti ,losa,! Za one pogone od UK si u pravu, jedino sto sam vidjeo u zadnje vrijeme
Made in England je Burberry.
cetiri oruzara koji su htjeli raditi kao najbolje puske po prihvatljivoj cijeni. Imao sam
jedan njihov 243. Sve u svemu dosta dobar prizvod pa sam pomislio da ni optika nenbi
trebala biti ,losa,! Za one pogone od UK si u pravu, jedino sto sam vidjeo u zadnje vrijeme
Made in England je Burberry.
Rade se u Kini, ali za MK nisu loše. Kolega je stavio jednu na ZKm 452 i radi super, ali je povećanje 3-12x. Ta tvoja je malo prejaka za 22lr. Inače kolega ima za svoju turete za 17 hmr, 22 lr i 22 mag., što joj i određuje namjenu. Znači mali kalibri. Znam da je za novce koje je dao za nju više nego dobra.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hvala Iggy. Slazem se s tvojim misljenjem.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Iggy: Pitanje za montazu na ZKM 452 od tvog prijatelja:Iggy wrote:Rade se u Kini, ali za MK nisu loše. Kolega je stavio jednu na ZKm 452 i radi super, ali je povećanje 3-12x. Ta tvoja je malo prejaka za 22lr. Inače kolega ima za svoju turete za 17 hmr, 22 lr i 22 mag., što joj i određuje namjenu. Znači mali kalibri. Znam da je za novce koje je dao za nju više nego dobra.
Da li je morao skidati zadnji nisan da to legne na mjesto?
I koje nosace je stavio? Vjerojatno fixne, premda ja razmisljam o skidajucim (sto znaci da preferiram zadnji nisan da ostane gdje jest).
Ako nije problem daj koji tehnicki podatak. Hvala.
Turn better into best!
Montaža je fiksna i ne smeta zadnji nišan,optika je legla blizu cijevi što je dobro,zatvarač ide normalno. Montažu je nabavio u Češkoj mada ima i kod nas.