Vojni otpad
- technotronic
- Stožerni Narednik

Vojni otpad
Ovako, zanima me da li u Zagrebu ili okolici ima kakav vojni otpad, gdje bi se dalo nabavit sitnice i odjeća za lov?
Re: Vojni otpad
Imaš na Jakuševcu za male pare, isto s nekog otpada to vuku..mislim da je čak i tamo bio neki otpad...ili u Popovači na sajmu kad bude.
U većini army shopova u Zg možeš naći ''vojne viškove''. Ja osobno preferiram Checkpoint u Tratinskoj. Pogledaj si njihov sajt http://www.checkpointarmyshop.com/army- ... y-surplus/.
I preporuka za Hrelić stoji. Tu sam kupio finih komada vojne opreme za malo novaca.
I preporuka za Hrelić stoji. Tu sam kupio finih komada vojne opreme za malo novaca.
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Hrelić je apsolutni zakon, za gro stvari.
Kupio pred koji tjedan južnokorejski (!?) vojni ruksakčić, model otprije 20-30 godina za 5 (pet!) kuna...
Nisam se cjenkao, nego je tu cijenu rekao prodavač kad je vidio da vrtim ruksak po rukama i gledam čudne azijatske natpise po njemu (napisane i sa markerom!!!).
Isprva sam mislio da je to nekakvo kinesko "china shop" sranje, al kad se malo bolje pogledaju neki detalji, vidi se da je izrada ipak puno kvalitetnija.
Jako puno stvari se da nać za koje prodavači uopće nemaju pojma što su ni koliko koštaju, samo treba znat gledat naravno.
Kupio pred koji tjedan južnokorejski (!?) vojni ruksakčić, model otprije 20-30 godina za 5 (pet!) kuna...
Nisam se cjenkao, nego je tu cijenu rekao prodavač kad je vidio da vrtim ruksak po rukama i gledam čudne azijatske natpise po njemu (napisane i sa markerom!!!).
Isprva sam mislio da je to nekakvo kinesko "china shop" sranje, al kad se malo bolje pogledaju neki detalji, vidi se da je izrada ipak puno kvalitetnija.
Jako puno stvari se da nać za koje prodavači uopće nemaju pojma što su ni koliko koštaju, samo treba znat gledat naravno.
- technotronic
- Stožerni Narednik

Ma nećeš valjda optiku na Hreliću kupovat!?
- technotronic
- Stožerni Narednik

technotronic wrote:možda cigo negde maznuo Zeissa, pa mi ga proda za 80 kuna
- technotronic
- Stožerni Narednik

Prije ćeš nać plutonij nego sad baš takvih stvari po 80 kuna
Nije ni cigo retardiran
No, ono što se može naći teoretski, je npr. dio za neku optiku (ili bilošta drugo takvo), a da kupac uopće nezna za što bi to bilo (našao je to negdje doma), i onda takvu stvar možeš jeftino kupiti, samo ju moraš prepoznati prvo.
Nije ni cigo retardiran
No, ono što se može naći teoretski, je npr. dio za neku optiku (ili bilošta drugo takvo), a da kupac uopće nezna za što bi to bilo (našao je to negdje doma), i onda takvu stvar možeš jeftino kupiti, samo ju moraš prepoznati prvo.