Da li su branitelji ginuli za ovakve zakone ??
Da li su branitelji ginuli za ovakve zakone ??
NE znam sto reci, vidio sam neke prijedloge ovog zakona i ne mogu vjerovati da bi normalan covjek odobrio da ovakav zakon stupi na snagu bez da se precizno definira sto je sto i na koji nacin se to utvrdjuje...Koliki idiot mora biti predlagatelj ove nebuloze tesko je dokuciti ???
Jedan od bisera :
*Vlasnik ugostiteljskog lokala ce biti kaznjen ako ne pokusa sprijeciti tucnjavu ??? ( A svi znamo sto to povlaci za sobom ) itd..itd..itd....
*Neovlasteno snimanje - kazna 15.000 Kn
*Vrijedjanje sluzbenika - kazna 5000 Kn
*Vrijednjanje policjaca do 5.000 Kn
VERBALNI DELIK je bio mila majka za ovo sto nam se sprema.....
Stvarno mi se place kada vidim sto se desava svaki dan i sve vise razmisljam da skupim kufere i familiju pa da krenem negdje u civilizaciju...
Jedan od bisera :
*Vlasnik ugostiteljskog lokala ce biti kaznjen ako ne pokusa sprijeciti tucnjavu ??? ( A svi znamo sto to povlaci za sobom ) itd..itd..itd....
*Neovlasteno snimanje - kazna 15.000 Kn
*Vrijedjanje sluzbenika - kazna 5000 Kn
*Vrijednjanje policjaca do 5.000 Kn
VERBALNI DELIK je bio mila majka za ovo sto nam se sprema.....
Stvarno mi se place kada vidim sto se desava svaki dan i sve vise razmisljam da skupim kufere i familiju pa da krenem negdje u civilizaciju...
Nemoguće je Nemoguće
Re: Da li su branitelji ginuli za ovakve zakone ??
Ha ha ha... pazi ti što pišeš... 
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hoce stisat glasne, cak i ovakve pikzibnere kao sto sam ja! Ali ko ih jebe, za vrijeme D rata
smo imali u Osijeku radio stanicu ,Zuta Podmornica, ! Sto su cejeni vise bubali po gradu , vise
su se sprdali s njima. Ne moram reci koliko je popularna bila, a bome su je i cejeni slusali!
Sutio sam, bio fin,ljubazan i ponizan...ali vise ne...ne mogu sutjeti dok cine ovakvu nepravdu
Hrvatskome narodu. Kad velim da je to jebeni komunizam..onda me pljuju!
smo imali u Osijeku radio stanicu ,Zuta Podmornica, ! Sto su cejeni vise bubali po gradu , vise
su se sprdali s njima. Ne moram reci koliko je popularna bila, a bome su je i cejeni slusali!
Sutio sam, bio fin,ljubazan i ponizan...ali vise ne...ne mogu sutjeti dok cine ovakvu nepravdu
Hrvatskome narodu. Kad velim da je to jebeni komunizam..onda me pljuju!
Head in the City. Hearth in the Field.
Problem je u tome sto su nama servirali oblik "komunizma" koji su oni zeljeli, kada malo zaronis u te knjige onda sasvim razumijem zasto je svijet Kapitala TOLIKO PROTIV Komunizma...ako izuzmes ono lose za sto su na zalost opet krivi pojedinci kod nas bilo bi nam daleko bolje nego sto je sada....Woolf Blaser wrote:..... Kad velim da je to jebeni komunizam..onda me pljuju!
BTW..dok sam imao malo volje pisao sam nekoliko clanaka prije ulaska HR u EU ali na zalost ih nitko nije imao muda objaviti jer sam vukao paralelu na temu privatne imovine u Hr i EX Yu u odnosu na EU... da sada ne davim...bti je bila u tome da ce se HR gradjanima oduzeti jedan veliki dio privatne imovine na razno razne nacine kroz 10-k godina...iz jednog vrlo jednostavnog razloga...
KAKO ce sistem zapadnih zemalja objasniti svojim gradjanima da su u Socijalizmu ( preteci komuzima tj. sistema kojeg Zapad pljuje, mrzi i pokusava satrati ) dogodilo to da 80% stanovnistva ima u VLASNISTVU 80% ukupne imovine, svoje kuce, stanove, svoje njive, sume, vikendice pa cak i otoke a da njihovi marljvii radnici koji CIJELI ZIVOT RADE i dirince za GAZDU zapravno NEMAJU NISTA ??? Zive cijeli zivot na kredit, stanuju u najmu, auto je na kredu, a o vlasnistvu mogu samo sanjati. zdravstvo placaju suhim zlatom, a mirovina im je takva da stan u kojem su zivjeti dok su radili moraju zamjeniti za manji...itd...
Ovo na zalost ulazi na mala vrata a nas narod radi zivotnih problema to ne vidi i servira mu se na pogresan nacin, narod je glup pa ce npr. odobriti glasanjem porez na imovinu ne shvacajuci da rezovi uvijek krecu od nogu a nikada od glave...Sve je to potpisano i dogovoreno ispod stola,,na nasu veliku zalost.....
Nemoguće je Nemoguće
Pouka dana: Kako pobijediti organiziranju rulju - pretvori ih u pojedince sa slobodnim izborom te tako slomiti jednog po jednog!
e dobro je rekla moja žena kad sam 91 odlazio......za ideale ginu budale.....i bila je u pravu.....no ja bih isto učinio i danas....
e dobro je rekla moja žena kad sam 91 odlazio......za ideale ginu budale.....i bila je u pravu.....no ja bih isto učinio i danas....
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Naravno i ja bih ucinio isto. Samo, ovaj put kad bi obavili ,posao, zadrzali bi ,vojnu huntu, barem
desetak godina, tj dok ne bi bili sigurni da Drzavu ostavljamo u moralnim,postenim i strucnim
rukama, nakon toga bih otisao u zasluzenu mirovinu...cuvanje unuka,pecanje na Dunavu,lov,
degustacija starog ,crnega, i mladog ,belega, po podrumima...ali da bih potpuno uzivao u tome
morao bih biti siguran da je buducnost svacijeg dijeteta u nasoj Domovini osigurana!
desetak godina, tj dok ne bi bili sigurni da Drzavu ostavljamo u moralnim,postenim i strucnim
rukama, nakon toga bih otisao u zasluzenu mirovinu...cuvanje unuka,pecanje na Dunavu,lov,
degustacija starog ,crnega, i mladog ,belega, po podrumima...ali da bih potpuno uzivao u tome
morao bih biti siguran da je buducnost svacijeg dijeteta u nasoj Domovini osigurana!
Misliš kaj i ja da je trebalo malo počistiti i po svojem dvorištu onak usput.....dok je grmilo... 
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Neg kak!? Sta se tu ima pricati u ,rukavicama,! Zna se kako se postupa sa ratnim profiterima.
-
John Moses
- Razvodnik

Da se bitka bije na forumima,ovdje bi svi bili junaci...
A zasto mislis da se ratovi u pravilu ne javljaju dva puta istoj generaciji....Zato jer ukoliko bi se slicno ponovilo ovdje svi znamo da bi 2-metka isla nazad a jedan naprijed ili u zrak !!!
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Hahaha! Dobar si Lex! Ak pozelis sve to odjebat...javi ak treba pripomoc oko ,pripreme terena,!!!lex-lutor wrote:A zasto mislis da se ratovi u pravilu ne javljaju dva puta istoj generaciji....Zato jer ukoliko bi se slicno ponovilo ovdje svi znamo da bi 2-metka isla nazad a jedan naprijed ili u zrak !!!
Kad covjek malo razmisli...preljepa je nasa Domovina...ali svijet je cudesan...!
Pozdrav društvo, ja sam ovdje novi pa vas sve skup pozdravljam!
Prošao sam toga puno u prvih pet godina 90-tih ( skužit ćete iz mog imena kaj sam radil ) i svi znamo kako smo se snalazili po pitanju oružja da bi se obranili i danas imamo zakon o oružju kakav imamo.
Godinama sam se borio protiv kriminalaca a danas da bih dobio nabavnu policija izlazi na teren i pita najvećeg kriminalca u naselju kakav sam ja!? BTW a već imam registrirano oružje od prije.
Ameri imaju 2-nd amandment koji im jamči posjedovanje oružja ne da bi bili lovci,sport.strijelci itd.,nego da bi mogli sebe obraniti od bilo kakve torture što podrazumijeva držanje i nošenje dugog i kratkog oružja.Pa zar Hrvati nisu zaslužili to pravo, barem mi znamo kako je kad nemaš ništa a armada dolazi!
Hoće li se napokon uz sve silne udruge u našoj zemlji osnovati jedna koja će pokrenuti nešto, koja će zastupati interese poštenih građana na zaštitu oružjem.Znam da je danas popularnije biti gay i stilist ili neki drugi seronja ali da se opet spuši svi bi ti bili u Londonu a sirotinja i pošten narod u rovu kao i 90-tih.
Na kraju zapamtite, policija ne sprečava zločin, ona ga evidentira pa traži tko je počinitelj.Ja ne želim da mene i moju obitelj netko evidentira kao žrtvu , želim mogućnost da se branim oružjem, a da pritom ne kršim zakon.Da da na ovo bi mi rekli pa imaš pravo imati pištolj za držanje u kući na dozvolu.Imam, ali mora bit u sefu zaključan i municija posebno zaključana.Kako bi se to mogao s njim obraniti kad ti frajer bane u 3 ujutro u sobu!!!!Jesam li ja lud il ima još luđaka kaj misle kao ja??
Prošao sam toga puno u prvih pet godina 90-tih ( skužit ćete iz mog imena kaj sam radil ) i svi znamo kako smo se snalazili po pitanju oružja da bi se obranili i danas imamo zakon o oružju kakav imamo.
Godinama sam se borio protiv kriminalaca a danas da bih dobio nabavnu policija izlazi na teren i pita najvećeg kriminalca u naselju kakav sam ja!? BTW a već imam registrirano oružje od prije.
Ameri imaju 2-nd amandment koji im jamči posjedovanje oružja ne da bi bili lovci,sport.strijelci itd.,nego da bi mogli sebe obraniti od bilo kakve torture što podrazumijeva držanje i nošenje dugog i kratkog oružja.Pa zar Hrvati nisu zaslužili to pravo, barem mi znamo kako je kad nemaš ništa a armada dolazi!
Hoće li se napokon uz sve silne udruge u našoj zemlji osnovati jedna koja će pokrenuti nešto, koja će zastupati interese poštenih građana na zaštitu oružjem.Znam da je danas popularnije biti gay i stilist ili neki drugi seronja ali da se opet spuši svi bi ti bili u Londonu a sirotinja i pošten narod u rovu kao i 90-tih.
Na kraju zapamtite, policija ne sprečava zločin, ona ga evidentira pa traži tko je počinitelj.Ja ne želim da mene i moju obitelj netko evidentira kao žrtvu , želim mogućnost da se branim oružjem, a da pritom ne kršim zakon.Da da na ovo bi mi rekli pa imaš pravo imati pištolj za držanje u kući na dozvolu.Imam, ali mora bit u sefu zaključan i municija posebno zaključana.Kako bi se to mogao s njim obraniti kad ti frajer bane u 3 ujutro u sobu!!!!Jesam li ja lud il ima još luđaka kaj misle kao ja??
Ima još nas luđaka koji misle isto,.... no taj zakon tj prijedlog novog,.... treba drugacije postaviti i dati strankama na razmatranje ona koja u svoje promjene zakona uvrsti više liberalnosti u taj apsurdni zakon može dobiti i moj glas, vjerujem i veliku večinu svih vas.....no da ne zaboravih pripomenuti ipak su crveni na tronu....a kakakv je zakon o oružju za njihove strahovlade bio ....i to je poznato, naravno da ga oni neće mijenjati.....a boje se branitelja s oružjem.....a zašto se boje....??? pitajte ih......
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Bravo Papi! Po meni...ja bi to tako napravil...lepo bi im rekel...gospodo politicari...nas legalnih
posjednika oruzja ima oko 200 000!!! Zakon o oruzju je kerov klinac i mi zbog toga imamo
problema...stranka koja uredi taj zakon i skine nam te nebulozne pizdarije sa vrata dobit
ce nasu podrsku na izborima...i na kraju bi im rekel; fuck off dok ne budete imali nama
prihvatljiv prijedlog!
posjednika oruzja ima oko 200 000!!! Zakon o oruzju je kerov klinac i mi zbog toga imamo
problema...stranka koja uredi taj zakon i skine nam te nebulozne pizdarije sa vrata dobit
ce nasu podrsku na izborima...i na kraju bi im rekel; fuck off dok ne budete imali nama
prihvatljiv prijedlog!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ne treba stranka ionako ih ima previše , trebamo osmisliti prijedlog zakona ili dopunu postojećeg i dati vlastitu peticiju internetom na potpis te ju onda objaviti, zaključke i jasno decidirane slove zakona o liberalizaciji nabave oružja jer ovo je diskriminacija ....a budale ionako ne znaju da takvim zakonom samo doprinose zloupotrebi i povećavaju ilegalu.....
A onda pitati koja stranka želi provesti isti u zakon...izbori.....taj divan trenutak demokracije....jednostavno i prosto kaj bažulj
A onda pitati koja stranka želi provesti isti u zakon...izbori.....taj divan trenutak demokracije....jednostavno i prosto kaj bažulj
Uzalud trud svirači! Pa nis oni ludi da daju ljudima slobodno oružije! Znaju da bi onda morali bit kao bubice i radit u interesu naroda, jer bi u protivnom zafiukalo im uz uši. A kako sad rade več bi bili razbježani ili u zatvorima!
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Nema ,fijukanja, oko usiju...fijukati moze na streljani! Bit je u tome da smo mi legalni1983josip wrote:Uzalud trud svirači! Pa nis oni ludi da daju ljudima slobodno oružije! Znaju da bi onda morali bit kao bubice i radit u interesu naroda, jer bi u protivnom zafiukalo im uz uši. A kako sad rade več bi bili razbježani ili u zatvorima!
posjednici oruzja i posteni gradjani RH koji postuju zakon i trazimo da se Drzava tako
prema nama odnosi!
Naravno napisati prijedlog zakona jer ako se nitko ne javi nitko ništa neće čuti.....logično!!! a ako mislite da se to može riješiti bez nas.....onda ste u krivom.....zakoni se mijenjaju kao i političari na izborima....
Ljudi o cemu imate pricati i o kakvom zakonu kad ribari vise ne smiju bacati mreze.No koment.Moj dida se pod Biokovom sigurno okrece u grobu.