optike podforum?
- technotronic
- Stožerni Narednik

optike podforum?
Ovako, pitanje za vodstvo foruma, zašto ne postoji cijeli jedan PDF u kojem bi se raspravljalo samo o optikama? Pa da imaju teme o svom proizvođačima optike....?
Re: optike podforum?
Mislim da smo PREMALI po iskustvu i kolicini koja je u opticaju kod nas ....dok se kod nas ne pocme pucati 6-XX i slicno, knjiga se svodi na 3-slova...
Nemoguće je Nemoguće
- technotronic
- Stožerni Narednik

pa budemo razgovarali kolko znamo i o čemu znamo... pa ne moramo svu pamet svijeta popit da bi o nečemu raspravljali....
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Imas praf, Techno! Ja recimo znam da ima dobre i lose optike...koje su...hebi ga...o tome setechnotronic wrote:pa budemo razgovarali kolko znamo i o čemu znamo... pa ne moramo svu pamet svijeta popit da bi o nečemu raspravljali....
da raspravljati...
Head in the City. Hearth in the Field.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

mislim da je PDF dodatna oprema sasvim zadovoljavajuci, i da jos nema potrebe otvarati zasebni samo za optike..
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- technotronic
- Stožerni Narednik

nažalost, teme o optikama se izgube među ormarićima, mazivima, opremi za čišćenje, patrontašima i sličnom opremom... Bilo bi dobro da se bar u dodatnoj opremi izdvoji jedan Pdf samo za optike....
-
John Moses
- Razvodnik

Jedan lovački forum ima samostalni pdf samo za optike,od činezijade do Swara,mislim da bi se streljački orijentiran forum trebao pozabaviti malo dublje staklom...ali kaj ja znam. 
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ako ste tako zagrijani, onda ok, rijesit cemo nesto ako se jos ljudi javi i podrzi inicijativu
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
Evo i ja se slazem da se napravi. Mislim da ce svakako pridonijeti preglednosti. I lakse ce se naci neka informacija kad bude potrebna. 
- technotronic
- Stožerni Narednik

točno to... optike su česta dodatna oprema i definitivno zaslužuju svoj pdf....
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 19 times
Moze!Mike_Torello wrote:ako ste tako zagrijani, onda ok, rijesit cemo nesto ako se jos ljudi javi i podrzi inicijativu
Novi PDF: optike i montaze!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
i ja san za... važno je to područje i ima dosta materijala...
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Nisam ni ja protiv, ali bih volio da ljudi pisu iz vlastitog iskustva a ne ono sto su procitali da je netko rekao ili da su negdje culi. Po meni to je najkorisniji pristup temi...
Nemoguće je Nemoguće
- technotronic
- Stožerni Narednik

Meni uskoro dolazi nova optika, pa mogu napraviti jedan rezime, nije problem...
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Svakako, optike su nepresušna tema, a svi možemo nešto naučiti sasvim besplatno, a toga danas u našoj zemlji više nema.
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Meni je svejedno...vjerojatno i Mikeu... 
U svakom slucaju pohvalno od tebe, no problem nastaje ako ti je to prva optika pa ce je tesko biiti objektivno ocijeniti jer nemas neku referencu. Mnoge optike su divne, bajne , cakane, slatke itd...no kada u 30 minuta pokusavas opaliti 20 metaka sto je moguce bolje na 300m brzo shvatis zasto neke kostaju 200 a neke 2000 Eur...technotronic wrote:Meni uskoro dolazi nova optika, pa mogu napraviti jedan rezime, nije problem...
Vise ljudi vise zna i ako budemo objektivni biti ce neke korisiti...
Nemoguće je Nemoguće
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

...divne,bajne,cakane,slatke...ooo Lex...sexi...
-
Woolf Blaser
- Natporučnik

Ovo ce ostati istetovirano u mojoj memoriji! Ako zbog niceg drugog...ali sigurno iz tvoje
ljubavi prema ovim svijetlucavim igrackama Mike ce urediti podforum! Sigurno ga je
jako usrecila ova Technotronicova ideja!
ljubavi prema ovim svijetlucavim igrackama Mike ce urediti podforum! Sigurno ga je
jako usrecila ova Technotronicova ideja!