1. MEĐUNARODNI SAJAM MILITARIJE ZAGREB 17.05.14 HUKB TROLIST

Datumi okupljanja, neprofitne udruge vezane uz oružje, itd...
Post Reply
Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

1. MEĐUNARODNI SAJAM MILITARIJE ZAGREB 17.05.14 HUKB TROLIST

Post by Tomy » 22 Apr 2014, 17:10

više informacija na

http://www.hukb-trolist.hr/wp/
Attachments
x6j42t.jpg

allman
Razvodnik
Razvodnik

Re: 1. MEĐUNARODNI SAJAM MILITARIJE ZAGREB 17.05.14 HUKB TRO

Post by allman » 12 May 2014, 23:49

Dolazim :A31:

Tomy
Časnički Namjesnik
Časnički Namjesnik

Post by Tomy » 18 May 2014, 17:24

skorpac
Razvodnik
Razvodnik

Post by skorpac » 19 May 2014, 08:10

bok, biio sam na sajmu i mogu reći da sam razocaran... Slaba ponud i jako malo izlagatelja... to je trebao biti međunarodni sajam dođem tam a tamo 15 izlagača ili 20 koliko je bilo? Bilo je ok vidjeti neke stvari, ali kada se kaže međunarodni sajam onda čovjek očekuje izlaganje više od 20-tak izlagača.... tako da sam iznimno razočaran......

lp

DTVPSOLIDER
Razvodnik
Razvodnik

Post by DTVPSOLIDER » 19 May 2014, 12:23

skorpac wrote:bok, biio sam na sajmu i mogu reći da sam razocaran... Slaba ponud i jako malo izlagatelja... to je trebao biti međunarodni sajam dođem tam a tamo 15 izlagača ili 20 koliko je bilo? Bilo je ok vidjeti neke stvari, ali kada se kaže međunarodni sajam onda čovjek očekuje izlaganje više od 20-tak izlagača.... tako da sam iznimno razočaran......

lp
Slažem se. Bio sam na svakom do sad, i sve manje i manje stvari. Prošli put su bili neki slovenci i imali su poprilično jeftino a dobre stvari (WW2), baš sam mislio da će doć ovaj put al ništa. Obavezno posjetit sajam u Šempeteru kad bude sljedeći put, super je.

allman
Razvodnik
Razvodnik

Post by allman » 19 May 2014, 12:46

Sve zavisi s koje strane se gleda na događaj i koja su osobna očekivanja pojedinaca.........bilo je kao nikada do sada 20-ak prodavatelja , ponuda predmeta militarije je bila vrlo dobra i šarolika a organizatori su se potrudili da sajam obogate prigodnom izložbom starih satova, izložbom vojnih minijaturista i da nam predstave moderniju militariju koju koristi ekipa iz AT Suvorov. Uglavnom hol Kult.centra gdje se održavao sajam je bio prepun i maximalno iskorišten.
Za prosječnog posjetitelja sajma ( ulaz je bio besplatan) i više nego dovoljno da se opusti, provede sat - dva na sajmu razgledavajući ponudu i družeći se sa kolekcionarima . O cijenama na sajmu.....slažem se da su nabildane od strane domaćih trgovaca ali to su stvari na koje se nemože utjecati. Treba ipak reći kada spominjemo Šempeter da se tamo plaća ulaznica za posjetitelje a cijene su jače za duplo nego kod nas. Na sajam je došla ekipa iz Slovenije ali u manjem broju jer se većina slovenskih kolekcionara odlučila taj dan ipek za sajmove sa dugogodišnjom tradicijom u Milanu i Bratislavi.
Vjerujemo da će slijedeći sajam militarije u listopadu biti još bolji i kvalitetniji :A25:

Post Reply