Streljivo 7,62x25 TT

Vatreno oružje, rubnog ili centralnog paljenja.
Post Reply
BoB
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Streljivo 7,62x25 TT

Post by BoB » 11 Nov 2008, 21:41

To što nam baba Vanga, Nostradamus i Maje predviđaju veselu budućnost, me i ne dira previše, ali to što je u zgu streljivo za tetka tako teško dobavljivo i toliko skupo me tjera da počmem kopati svoju rupu.
hunter hž s&b 3,20kn i trenutno ga nemaju
lovac s&b 3,40kn
pevec s&b 3,60kn
slovenci 0,20e
oružje koje je svaka kuća valjda imala barem dva i s čim smo se kao djeca igrali prije nego su kinezi otkrili plastiku i počeli štampati igračke je definitivno out.
ako vas na trgu bjja neki ćelavac pokuša užicati nešto šrota za tetka slobodno mi udijelite koji.
jel ima tko kakvu informaciju gdje se u zgu da povoljno naći streljiva, makar i onog iz '60ih.
kakvo je stanje s kupnjom streljiva u slo i peripetije na granici.

ps
ne, definitivno si želim ostaviti TTjca i držati ga u radnom stanju propisano nahranjenog.
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us

Ice
Razvodnik
Razvodnik

Re: Streljivo 7,62x25 TT

Post by Ice » 12 Nov 2008, 00:21

Pokušaj kod Domjankovića mislim da je negdje u Turopoljskom Markuševcu, on je uvoznik PPU-a, a tko će napraviti bolje streljivo nego svoj za svoga, malo šale, ali imao je i sa HP zrnima koja će dobro doći onima koji ga koriste u lovu kako bi malo korigirali njegovu veliku probojnost zbog malog promjera zrna a velke brzine.

BojnikPerGall
Desetnik
Desetnik

Post by BojnikPerGall » 12 Nov 2008, 00:55

BoB wrote:To što nam baba Vanga, Nostradamus i Maje predviđaju veselu budućnost, me i ne dira previše, ali to što je u zgu streljivo za tetka tako teško dobavljivo i toliko skupo me tjera da počmem kopati svoju rupu.
hunter hž s&b 3,20kn i trenutno ga nemaju
lovac s&b 3,40kn
pevec s&b 3,60kn
slovenci 0,20e
oružje koje je svaka kuća valjda imala barem dva i s čim smo se kao djeca igrali prije nego su kinezi otkrili plastiku i počeli štampati igračke je definitivno out.
ako vas na trgu bjja neki ćelavac pokuša užicati nešto šrota za tetka slobodno mi udijelite koji.
jel ima tko kakvu informaciju gdje se u zgu da povoljno naći streljiva, makar i onog iz '60ih.
kakvo je stanje s kupnjom streljiva u slo i peripetije na granici.

ps
ne, definitivno si želim ostaviti TTjca i držati ga u radnom stanju propisano nahranjenog.
Probaj kod Major&Majora...
Moj kolega iz Crne Gore je uzeo dosta kod njega i navodno po prihvatljivim cijenama,a sad koja je to cijena ne znam.
Mene taj kalibar za pucanje ne zanima pa baš i nisam nešto infomiran.

Pozdrav...

Mike_Torello
Fleet Admiral
Fleet Admiral

Post by Mike_Torello » 13 Nov 2008, 01:06

ajd pa tko sazna cijenu neka ju i objavi da se ostali informiraju =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"

BoB
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by BoB » 14 Nov 2008, 10:29

11mj/2008
domjanković - trenutno nemaju, prošla cijena 2,80kn
major-major - s&b 2,23+pdv
detonex - nema i ne znaju kad će doći
Omnes tenentes gladios et ad bella doctissimi uniuscuiusque ensis super femur suum propter timores nocturnos
Because none of us are as cruel as all of us

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Post by Original_G » 14 Nov 2008, 14:03

viđal sam ih u u dućanu u Varaždinu i u jednom malom u Nedelišću, samo je pitanje cijene, budem provjeril !
武士道

Ognjem i mačem.

Post Reply