Kemijsko bruniranje (za po doma)
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Kemijsko bruniranje (za po doma)
Započnimo sa slikama prije:
poslije:
i usporedba brunirane i nebrunirane strane.
Proizvod se zove Klever Quickbrowning i ima ga u lovcu za 75 kn bočica (50ml). Radi relativno oku ugodnu brunažu čudnog mirisa i okusa. Pošto sam malo slijep na boje, ne znam definirat boju koju ostavlja brunaža. Neka lagano tamno siva nijansa. Tekućina se ravnomjerno kistom natracka na oštricu i pusti se 3-5 minuta da se osuši i onda se opere pod vodom.
Prvi dojam - dobar je za popravak brunaže jer se ono što on napravi može relativno lako ostrugati. Malo je neravnomjerno ostala na ovoj m56 konzervi al mislim da je zato što nisam dobro odmastio oštricu. Sutra ću pokušat ponovo. Brunaža kod puškara je ipak zakon.
Al kome treba na brzinu nešto izbrunirat, može proć
poslije:
i usporedba brunirane i nebrunirane strane.
Proizvod se zove Klever Quickbrowning i ima ga u lovcu za 75 kn bočica (50ml). Radi relativno oku ugodnu brunažu čudnog mirisa i okusa. Pošto sam malo slijep na boje, ne znam definirat boju koju ostavlja brunaža. Neka lagano tamno siva nijansa. Tekućina se ravnomjerno kistom natracka na oštricu i pusti se 3-5 minuta da se osuši i onda se opere pod vodom.
Prvi dojam - dobar je za popravak brunaže jer se ono što on napravi može relativno lako ostrugati. Malo je neravnomjerno ostala na ovoj m56 konzervi al mislim da je zato što nisam dobro odmastio oštricu. Sutra ću pokušat ponovo. Brunaža kod puškara je ipak zakon.
Al kome treba na brzinu nešto izbrunirat, može proć
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Re: Kemijsko bruniranje (za po doma)
Uzorak broj dva, prije i poslije
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

eee ovo se vec moze nazvati buruniranjem... ono na bajuneti je bilo tek mjenjanje nijanse... ovo je tamno sivo... puno bolje
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Ne zapravo je tamno crno... samo sam ga nanio na manje više ispoliranu oštricu pa je teško uslikat. Moram smislit neki način slikanja da mi se ne reflektira svjetloMike_Torello wrote:ovo je tamno sivo... puno bolje
- stari-nakovanj
- Desetnik

jel je cemu ta brunaza? koliko se to dobro gore drzi za razliku od prave?
i probaj slikat vani u sjeni sunceve svjetlosti...tad mi najbolje slike ispadaju. i naravno bez blica.
i probaj slikat vani u sjeni sunceve svjetlosti...tad mi najbolje slike ispadaju. i naravno bez blica.
aj ti to testiraj na necem
oguli neko drvo i malo rezuckaj pa da vidis kolko se dobro drzi
oguli neko drvo i malo rezuckaj pa da vidis kolko se dobro drzi