Imaigranti - EU- Istina polako izlazi
Imaigranti - EU- Istina polako izlazi
https://www.youtube.com/watch?v=2rE3xZ6 ... e=youtu.be
Znaci domace ljude po EU treba HITNO razoruzati kako bi ovi mogli slobodno udarati svoje po ulicama...BRAVO ! ( mada mi se cini kako je to sve dio neke cudne price jer ovo mogu biti plinski i start pistolji ali budale sa raketama iz ruke treba pohvaliti )
Znaci domace ljude po EU treba HITNO razoruzati kako bi ovi mogli slobodno udarati svoje po ulicama...BRAVO ! ( mada mi se cini kako je to sve dio neke cudne price jer ovo mogu biti plinski i start pistolji ali budale sa raketama iz ruke treba pohvaliti )
Nemoguće je Nemoguće
Re: Imaigranti - EU- Istina polako izlazi
a pazi ovo
http://www.allehanda.se/angermanland/so ... rickskytte
Šveđani organiziraju streljačke tečajeve za novopridošle imigrante
samoubilačka nacija
http://www.allehanda.se/angermanland/so ... rickskytte
Šveđani organiziraju streljačke tečajeve za novopridošle imigrante
samoubilačka nacija
http://www.thetruthaboutguns.com/2016/0 ... -one-week/
očekivano, a sad represija
očekivano, a sad represija
- technotronic
- Stožerni Narednik

Tu 8x57 ponovno treba uvoditi red ,kao sto je uvodio prije 70 godina,inace nema Europe.
Imam neki "prokleti osjecaj" da se tim cenzurama i toleriranjem ponasanja kozojeba namjerno izaziva narod kako bi popizidio i krenuo u obracun sa tim retardiranim budalama. Sigurno vec neki jebeni zakon ceka u ladici kojim bi se opravdalo osnivanje neke EU-milicje sa ogromnim ovalstima te drasticno smanjila privatnost, osnovna prava raje i po mogucnosti dobar izgovor za drasticno razoruzanje ...naravno sve u cilju preventive mogucih krvavih sukoba...Darko11 wrote:Tu 8x57 ponovno treba uvoditi red ,kao sto je uvodio prije 70 godina,inace nema Europe.
Iskreno ne mogu ni zamisliti sto roditelji tog silovnog klinca osjecaju prema vlasti koja je namjerno naselila kozojebe a pogotovu traume za cijeli zivot koje ce imati klinac. Sve se kosi sa zdravim razumom. Djeca nisu kriva ali dok ne budu poceli nabijati na kur*c djecu politicira nece shvatiti problem....
To sve toliko lici na teorije zavjere da ce svi reci nemoguce, to je preocito da bi bilo istina a bojim se da je to bas tako....??
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ljudi se još nisu integrirali i privikli na naše zakone. Prema tome, u slučaju kršenja nekih zakona, suditi im treba prema njihovim zakonima.....
Tko zna kako bi prošli?
Tko zna kako bi prošli?
- technotronic
- Stožerni Narednik

ocekli im jajadejandlesk wrote:Ljudi se još nisu integrirali i privikli na naše zakone. Prema tome, u slučaju kršenja nekih zakona, suditi im treba prema njihovim zakonima.....
Tko zna kako bi prošli?
Ne njima !technotronic wrote:.....ocekli im jaja.....
Njih samo treba vratiti tamo odakle su dosli, skupa sa rodbinom koja ih je pozvala, a jaja treba cvakariti onima koji su to sve dozvolili i isplanirali....
Nemoguće je Nemoguće
Komentar ispod stoji, pitanje je dana kada će Nijemci puknuti. Već ima dosta pizdarija, imam rođaka tamo pa znam.
Iggy, nije to problem, svi imamo nekog tamo u svabiji i ono sto ljudi govore je uzas o gomili kozojeba..NO PROBLEM je TKO JE TAJ koji ima toliko moci da se CENZURIRAJU realne situacije sa terena i to u svim medijima, za pokusaje snimanja i objaviljivanja onog sto se desava po kampovima, ulici, bolnicma, soc.centrima prikrpe ti kazne kao da si terorista i da potices na rasne nemire..Haloooo pa zar su svi pukli na mozak...???
Nemoguće je Nemoguće
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Ista ti je stvar s LGBT i ostalima. Što si čudniji, to bolje za tebe. Susjeda, njega mogu mrziti, samo u slučaju da nije drukčiji, jer ako je.... e onda je problem. Šta je opasnije, da mrzim susjede ili osobe s kojima nemam kontakta? Da ne pričamo o cijelim regimentama osoba koje nam baš i nisu drage, ne zbog njihovog porijekla, već njihova načina razmišljanja i dijela koja proizlaze iz istog.
DEMOKRACIJA = sustav u kojem PODOBNA manjina legalno maltretira i zlostavljava većinu !
* ako nas 50 pokuša silom preko granice izbšut će nas sa svim dostupnim kalibrima a familije će dobiti i račun za manipulaciju truplima
** Ali ako njih 5 u piđamama i lepinjama na glavi krene preko grane dočekaju te sa sendvičem, sokom i autobusom
* Ako nas 5000 prosvjeduje radi slobode govore i protiv verbalnog delikta u Hrvatskoj onda smo Ustaše i anti-državni elementi
** Ali ako nas 100 obučemo roza majice i uzmemo dugine zastave pa krenemo po cesti onda nam daju 2000 policajaca da nas čuva i još njih 1000 da snima sve one koji im jebu mater pedersku jer je to govor mržnje
* Ako branitelj u Vukovaru razbije ploču na Ćirilici u Vukovaru to je napad na državu i na manjine..
** Ali ako Pupovac sa ekipom razbije ploče na Latinici onda je to PERFORMANS !!!
Ništa ja tu više ne razumijem a tolike godine sam utrošio na školovanje, glupan ostaje glupan !
* ako nas 50 pokuša silom preko granice izbšut će nas sa svim dostupnim kalibrima a familije će dobiti i račun za manipulaciju truplima
** Ali ako njih 5 u piđamama i lepinjama na glavi krene preko grane dočekaju te sa sendvičem, sokom i autobusom
* Ako nas 5000 prosvjeduje radi slobode govore i protiv verbalnog delikta u Hrvatskoj onda smo Ustaše i anti-državni elementi
** Ali ako nas 100 obučemo roza majice i uzmemo dugine zastave pa krenemo po cesti onda nam daju 2000 policajaca da nas čuva i još njih 1000 da snima sve one koji im jebu mater pedersku jer je to govor mržnje
* Ako branitelj u Vukovaru razbije ploču na Ćirilici u Vukovaru to je napad na državu i na manjine..
** Ali ako Pupovac sa ekipom razbije ploče na Latinici onda je to PERFORMANS !!!
Ništa ja tu više ne razumijem a tolike godine sam utrošio na školovanje, glupan ostaje glupan !
Nemoguće je Nemoguće
Ne postoji demokracija. Kod nas su napravili sve da spriječe održavanje referenduma, čak su se dosjetili da o nekim stvarima ne može biti referenduma.. što je ustvari van pameti, jer tko upravlja državom demos (demokracija) ili elita.lex-lutor wrote:DEMOKRACIJA = sustav u kojem PODOBNA manjina legalno maltretira i zlostavljava većinu !
Integracijom-manipulacijom-simulacijom veoma složene zagonetke kolege Sjekire.... odgovor je : " Elitna Birokracija "sjekira wrote:........, jer tko upravlja državom demos (demokracija) ili elita.
Nemoguće je Nemoguće
lex-lutor wrote:DEMOKRACIJA = sustav u kojem PODOBNA manjina legalno maltretira i zlostavljava većinu !
Tješi se jer nisi jedini,ima nas puno!!!!
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....