STI, KIMBER, PARAORDNANCE, ARMSCOR i ostali....
STI, KIMBER, PARAORDNANCE, ARMSCOR i ostali....
Mogu li se ovi klonovi legendarne 1911-ce kupiti u Hrvatskoj ili nekud blizu da uvoz nije problem....?
BUM BUM...
Re: STI, KIMBER, PARAORDNANCE, ARMSCOR i ostali....
Ako radis nesto namjenski onda uzmes goli P14-45 i tjuniras ga do mile volje, STI tesko da ces naci ispod 2500 Eur pa na gore dok
Para Odnance mozes naci cak i na oglasniku tu i tamo. STI i PARU ces naci u Slovenii za ova dva nisam siguran. U svakom slucaju uvoz iz EU nije nikakav problem.
Sve dalje ovisi i dubini novcanika i o onome sto zelis raditi sa tim oruzjem...... moze se naici jos i na primjerke Peter Stahla u odlicnom stanju sa dvije cak i tri navlake...itd....
Para Odnance mozes naci cak i na oglasniku tu i tamo. STI i PARU ces naci u Slovenii za ova dva nisam siguran. U svakom slucaju uvoz iz EU nije nikakav problem.
Sve dalje ovisi i dubini novcanika i o onome sto zelis raditi sa tim oruzjem...... moze se naici jos i na primjerke Peter Stahla u odlicnom stanju sa dvije cak i tri navlake...itd....
Nemoguće je Nemoguće
Neki dan sam na internetu nasao dva modela sti pistolja u trgovini u Sloveniji, a sada ne mogu nikako naci tu trgovinu, zaboravio sam joj ime....Pomozite!
BUM BUM...
Znam da ih je Proarmis držao...http://www.proarmis.siberbenn wrote:Neki dan sam na internetu nasao dva modela sti pistolja u trgovini u Sloveniji, a sada ne mogu nikako naci tu trgovinu, zaboravio sam joj ime....Pomozite!
Hvala kolega! Ali nije to taj ducan na koji sam mislio. Ma idem put Slovenije za par dana pa san mislio uzivo pogledati, a bila su dva modela koja su mi se bas svidjela.... Mislo sam da je slowarms, ili rojal, ali ni jedan ni drugi ih sada nemaju! Ne vjerujem da su oba prodana! Ocito nisam zapamtio koji je ducan....
BUM BUM...
Svaka vam cast momci na trudu! Za proarmis nisam znao, stvarno imaju svega, a na vrh jezika mi je bilo ali nikako se sjetit, a evo je kolega pogodio koja je trgovina....VARNOST, da! Fala lipa....Pozdrav i do slusanja! 
BUM BUM...