Facebook komentari
Facebook komentari
Pazite kolege,policija je pocela naplacivati kazne za vrijedanje .
Konkretno kompic je komentirao jedan post gdje plavci ispisuju kazne za
nepravilno parkiranje.Ubrzo su ga odpeljali na razgovor i odrapili 700 kn za remecenje javnog reda i mira.
Naravno ima oruzje,pa kan sad napraviti da se nekak izvuce.
Kaznu nije platio i ceka poziv na sud.
Kak dalje?ideje.....
Ps. pa di mi zivimo?
Konkretno kompic je komentirao jedan post gdje plavci ispisuju kazne za
nepravilno parkiranje.Ubrzo su ga odpeljali na razgovor i odrapili 700 kn za remecenje javnog reda i mira.
Naravno ima oruzje,pa kan sad napraviti da se nekak izvuce.
Kaznu nije platio i ceka poziv na sud.
Kak dalje?ideje.....
Ps. pa di mi zivimo?
Re: Facebook komentari
Ajde ti nama napravi screenshot njegovog komentara.
Npr, ako za Markicku napises da je debela, to uopce nije vrijedanje nego cinjenica. A ako napises da je debela kravetina, onda je i cinjenica i vrijedanje.
A cisto sumnjam da se je tvoj frend "normalno" izrazavao kad je dobio kaznu od 700kn.
Npr, ako za Markicku napises da je debela, to uopce nije vrijedanje nego cinjenica. A ako napises da je debela kravetina, onda je i cinjenica i vrijedanje.
A cisto sumnjam da se je tvoj frend "normalno" izrazavao kad je dobio kaznu od 700kn.
Nek se niko ne nađe uvrijeđen ali u svakom žitu ima kukolja ali i jedna lasta ne ćini proljeće....pa kak ko hoće.
Izgleda da budu odvjetnici zaradili dnevnice pa budemo vidli rasplet situacije.
Jer nekome kopati po kompu i zivotu bez naloga i ostalih pizdarija ninje bas ok.
Opet ona iz nase stvarnosti zakoni za nekog vrijede a za nekog ne,nazalost.
Zdravi mi i veseli bili.
Jer nekome kopati po kompu i zivotu bez naloga i ostalih pizdarija ninje bas ok.
Opet ona iz nase stvarnosti zakoni za nekog vrijede a za nekog ne,nazalost.
Zdravi mi i veseli bili.
Kaj to znaci kopati po kompu bez naloga ????
Pojasni malo da ne pomislimo kako si provokator ?
Sve u svemu sviranje kurcu, nema tog boga koji moze komentar na Facebooku ili bilo koju informaciju korisiti u sudskom procesu, sve se danas moze hakirati i na tvoju stranicu napisati da si vodja ISILA u Mrdusi donjoj ??? No to treba i dokazati.
Pojasni malo da ne pomislimo kako si provokator ?
Sve u svemu sviranje kurcu, nema tog boga koji moze komentar na Facebooku ili bilo koju informaciju korisiti u sudskom procesu, sve se danas moze hakirati i na tvoju stranicu napisati da si vodja ISILA u Mrdusi donjoj ??? No to treba i dokazati.
Nemoguće je Nemoguće
Veli frend da su imaoi sve isprintano sa njegvog profila i maila kaj se medusobno sa frendovima zaje....
I sa vibera i whats app-a,te su mu to sve fino pred njega stavili i pitali kakav je on covijek ?
Da je to isto kao da je njima u lice rekao da su smeca a oni su isto ljudi itd.
I za kraj sucu poslali prinedlog za remecenje jr i mira.
Bude uzeo odvjetnika pa bude vidio kaj bude.
I sa vibera i whats app-a,te su mu to sve fino pred njega stavili i pitali kakav je on covijek ?
Da je to isto kao da je njima u lice rekao da su smeca a oni su isto ljudi itd.
I za kraj sucu poslali prinedlog za remecenje jr i mira.
Bude uzeo odvjetnika pa bude vidio kaj bude.
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Ne branim tvog prijatelja ali mislim da zadiranje u njegovu privatnost nije u redu, pa ako je RH demokratska država onda valjda svatko ima pravo na dopisivanje koje je jedna od osnovnih sloboda i pravo svakog čovjeka! Ljudi pa ne živimo više u bivšoj državi pa da nas proganjaju na osnovu rekla - kazala! Mene samo zanima na osnovu kakvog i čijeg naloga se ljudi mogu tako nepotrebno proganjati?
Ljetos sam bio u Crikvenici i policajac je zaustavio brata, mene i prijatelja, tražio nas je osobne karte ali prijatelj je imao samo putovnicu koja nije bila uz njega pa je dao zdravstvenu iskaznicu na kojoj kao što se zna ne postoji slika vlasnika zdravstvene iskaznice! Policajac je pogledao naše osobne i njegovu zdravstvenu te rekao kako mu prijatelj koji mu je dao zdravstvenu baš i ne izgleda isto uživo kao na slici na zdravstvenoj iskaznici! Nakon par sati smo otišli natočit gorivo na benzinskoj i ponovno sreli tog istog policajca koji umjesto da toči gorivo u službeno vozilo ili pazi na promet toči Žuju jer je malo ostao bez tekućine? Što reći na to?
Ljetos sam bio u Crikvenici i policajac je zaustavio brata, mene i prijatelja, tražio nas je osobne karte ali prijatelj je imao samo putovnicu koja nije bila uz njega pa je dao zdravstvenu iskaznicu na kojoj kao što se zna ne postoji slika vlasnika zdravstvene iskaznice! Policajac je pogledao naše osobne i njegovu zdravstvenu te rekao kako mu prijatelj koji mu je dao zdravstvenu baš i ne izgleda isto uživo kao na slici na zdravstvenoj iskaznici! Nakon par sati smo otišli natočit gorivo na benzinskoj i ponovno sreli tog istog policajca koji umjesto da toči gorivo u službeno vozilo ili pazi na promet toči Žuju jer je malo ostao bez tekućine? Što reći na to?
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Prvo pravilo: "Ne laprdati po internetu, ako nisi isto to spreman reći nekome osobno"!
Mnogi se koriste laprdačinom da bi na ispali frajeri, a ujedno nemaju muda svoju izjavu potpisati punim imenom i prezimenom.
Ako je napisao da su policajci smeća drotovska, trebali su ga ne samo privesti, nego i natamburati, jer ako ga mama nije naučila kulturi, onda to netko nažalost mora učiniti.
Nikad policajci prema nisu bili neugodni, bezobrazni niti imam ikakve primjedbe na njihov rad, ali i ja sam prema njima isto tako korektno nastupao i konflikata nikad nije bilo.
Pozdrav svima!
Mnogi se koriste laprdačinom da bi na ispali frajeri, a ujedno nemaju muda svoju izjavu potpisati punim imenom i prezimenom.
Ako je napisao da su policajci smeća drotovska, trebali su ga ne samo privesti, nego i natamburati, jer ako ga mama nije naučila kulturi, onda to netko nažalost mora učiniti.
Nikad policajci prema nisu bili neugodni, bezobrazni niti imam ikakve primjedbe na njihov rad, ali i ja sam prema njima isto tako korektno nastupao i konflikata nikad nije bilo.
Pozdrav svima!
Tako je kolega Dejan.
Normalni ljudi dijalogom rjesavaju probleme. A ne vikom,galamom i vulgarnoscu.
Druga stvar, vrijedanje sluzbene osobe podlijeze sankcijama.
Makar to bilo na FB ili na cesti.
Normalni ljudi dijalogom rjesavaju probleme. A ne vikom,galamom i vulgarnoscu.
Druga stvar, vrijedanje sluzbene osobe podlijeze sankcijama.
Makar to bilo na FB ili na cesti.
Mnogi si shvatili da je to isto kao i laprdanje tu po forumu gdje pišu kojekakve komentare i ponekad i vrijeđaju no vrijeđanje službenih osoba nije isto i sve to podliježe kaznenoj odgovornosti, izgleda da su se pojedinci previše uživjeli u virtualni svijet i zanemarili stvarnost, koja je nešto sasvim drugačije, poštovani prijatelji više odgovornosti prema svima i svakome!!!! 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....
svašta sam vidio npr. "frajer" imenom i prezimenom napiše rečenicu, citiram "Ubi drota pasijeg skota"
Zar netko stvarno misli da bi država trebala prijeći preko toga?
Zar netko stvarno misli da bi država trebala prijeći preko toga?
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Službena osoba se mora poštovati, trebali su ga dobro opalit po džepu pa bi idući put pazio na rječnik! Imam nekoliko prijatelja koji su policajci i nikad nisam imao problema, čak sam doživio da mi policajac priča viceve o policajcima!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Mogu to prihvatiti, ali neka onda bude vrijedjanje svih osoba kaznena odgovornost, jer smatram da to sto netko nosi znacku ili uniformu ili ima neke veze sa drzavnom sluzbom ni u kom slucaju mu ne daje pravo da se ponasa neprofesionalno i bahato...Papilon wrote:...............no vrijeđanje službenih osoba nije isto i sve to podliježe kaznenoj odgovornosti,
Jer sluzbena osoba sa normalnim pristupom je nesto drugo no kada naletis na tipa: daj vozacku i prometnu i kuda ides onda je sasvim logicna reakcija tipa: Dobar dan, dajte Vi meni vasu znacku da zapisem broj a to kuda idem se Vas ne tice .....???
U kojem smijeru ce se ova prica zavrsiti ??????
U svakom slucaju protivnik sam pljuvanja preko facebooka i vrijedjanja bilo koga, no jos sam veci protivnik koristenja materijala sa takvih portala u svrhe optuzivanja i pokretanja kaz.postupaka jer se moze bilo kome smjestiti bilo sta pa onda neka se covjek cupa van iz govona godinama....sustav nam ide u krivom smijeru, zajebavamo se sa posljedicama a nista se ne radi na otklanjanju uzroka nastanka takvog ponasanja ....
Nemoguće je Nemoguće
Facebook i sl. pizdarije, pa i ovaj forum ima neka obilježja javnosti i dostupnosti svakome. Taj frend je mislio da to nema veze, a vrijeđao je službene osobe očito komentirajući neko njihovo postupanje. Dobio što je tražio, a vi ostali pazite šta radite i pišete. Vidite da Viber i What"s upp podliježu nadzoru i džaba im sve zaštite. Svugdje ima svačega, loših policajaca i još gorih građana. U 16 godina službe prošao sam sve i svašta, ali nikada me građanin nije izvrijeđao, čak ni oni najbahatiji. Stvar je pristupa, psihologije i biranja riječi kad je zajebano,najviše to. Uvijek maksimalno fer prema svakome, pa onaj što je kriv 100% nema šta za prigovoriti. I moraš pokazati da si policajac i da imaš muda, ali na fin način. Onda ide puno lakše.
Pitanje je uopće što je taj tip u stvarnosti izrekao jer prosto ne vjerujem da je postupano temeljem dviju riječi tipa drot!!! ima tu još nečeg i samim time i postupanja, a ide li nam društvo u krivom smjeru, bojim se da je već odavno na stranputici.... 
Ne pij dok voziš - mogao bi proliti!!.....