WALTER NIGHTHAWK Co2
WALTER NIGHTHAWK Co2
call: 177, 4,5 mm
Duble action
2 spremnika po 8 metaka
Co2 punjenje
tezina 1700g
izl.brzina 150m/s
kao nov ispucano cca 100 metaka, 500 kom strljiva i 5 ampula
cijena :1500 kn
Duble action
2 spremnika po 8 metaka
Co2 punjenje
tezina 1700g
izl.brzina 150m/s
kao nov ispucano cca 100 metaka, 500 kom strljiva i 5 ampula
cijena :1500 kn
HS-9mm
Re: WALTER NIGHTHAWK Co2
pa punom brzinom nedje oko 250 metaka, a vec kasnije malo slabije al priliku ok!!
HS-9mm
Pa naruči iz USA, cijena cca 170 $, ali treba dodati transport, PDV, carinu i ostale gluposti.
U Italiji cijena cca 220 Eura, pa onda -IRA, + transport + PDV + carina.
U konačnici malo previše novaca za toliko "muzike"
U Italiji cijena cca 220 Eura, pa onda -IRA, + transport + PDV + carina.
U konačnici malo previše novaca za toliko "muzike"
Da mi nije lijepih žena, starog oružja i meze, život bi mi bio sasvim bezveze.
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
crno zlato je rezervirano za Arape, žuto za Židove, a ja radim sa smeđim....... www.boxi.hr
mogu ja to narucit iz usa bez ikakvih davanja
a i to mi je previse
ljepa stvarcica
al znam da ce nakon gustanja skupljat prasinu i nicim koristit
a i to mi je previse
ljepa stvarcica
al znam da ce nakon gustanja skupljat prasinu i nicim koristit
da bar ja mogu !? to bih napravio bez imalo razmišljanja. po sadašnjem kusu dolara...cijena sitnica, makar stajala u ormaru.mogu ja to narucit iz usa bez ikakvih davanja
a i to mi je previse
Ja bih ga kupio kad bi bio 171 $ bez davanja.
171x5,657=967,347KN
Pa makar stajao u ormaru, pa makar žena pizdila i dalje i klela koji će mi to k***c.
171x5,657=967,347KN
Pa makar stajao u ormaru, pa makar žena pizdila i dalje i klela koji će mi to k***c.
HS-9mm
Meni bu raspoloženje super kad mi žena nebu našla ništa novo u ormaru!!!!al volim kad otvorim kutiju kad ga vidim popravi mi raspolozenje odma
zato ga ti samo gledaj i gledaj.....i nek ti popravlja raspoloženje ....dok se ne oženiš!!!
HS-9mm
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

aha, dolazi ti iz guzice u glavu =) i meni je prekasno doslo =) moja me vec lagalo stize a na momente i prestize s pucanjem =)marko wrote:...al bojim se da ne pozalim sto sam je uopce naucio da puca
sad kad je isprobala .44 Magnum, momentar je bio "Kad mi kupujes jedan?"... dakle. =)
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"