Red Dot-Chat
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Red Dot-Chat
Znaci koji red dot uzeti...nekakvi best buy...to mi je za samokres...na optic trade-u vidjeh vortex venom
GUN CONTROL isn't about guns, it's about CONTROL
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

Re: Red Dot-Chat
da malo pokrenemo situaciju....odlucih ipak kupiti doctec c sight.....njemac je njemac......sad se skupljaju pare....na jesen,se kupuje....onda budete informirani
-
PUNISHER1987
- Nadnarednik

Istina ali ni tasco propoint nije los!
To sin by silence, when we should protest, makes cowards out of men.
Postoje SAMO dva koja vrijede svaku parku:
1. MEPROLIGHT - nema bateerija i radi savrseno
2. AIMPOINT
Ostalo su sve lose kopije, mozda DOCTER moze ici na broj 3 ali samo mozda !!!
2. AIMPOINT
Nemoguće je Nemoguće
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

to je za samokres...meprolight m21 sa svojih 350 grama tu bas ne ide....docter c sight mogu kupiti u zagrebu,znaci prije kupovine mogu viditi i isprobatilex-lutor wrote:Postoje SAMO dva koja vrijede svaku parku:
2. AIMPOINT
https://youtu.be/eOKCqur8Syo
Za takve stvari moras imati dobar vid inače ti je točka zvijezda. Imam Docter c i ima prednosti i mane u odnosu na aimpoint.
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

interesira me kvaliteta izrade...trajnost...zoommode wrote:Za takve stvari moras imati dobar vid inače ti je točka zvijezda. Imam Docter c i ima prednosti i mane u odnosu na aimpoint.
Od kud si, nije problem pokazati ti uživo.GROUND_ZERO wrote:interesira me kvaliteta izrade...trajnost...zoommode wrote:Za takve stvari moras imati dobar vid inače ti je točka zvijezda. Imam Docter c i ima prednosti i mane u odnosu na aimpoint.
Sama točka je više klase i djeluje robusno iako ne kao meoptina meosight 3. Cijeli sustav je kao idiot fotoaparat... Skini gumenu zaštitu i dalje ne razmišljaj. Baterija ne znam koliko traje , moja je nova. Navodno od pojave tih točki praktički ni jedna nije bila na zamjeni baterije(riječi puškara). Prednost je taj otvoreni pogled. Mana je ipak manja robusnost nego aimpoint ali montaža je to što me brine. Klasična mi je trenutno ali bih jednodijelnu koja čini most a na sredini ima ležište za Red dot. Rusan radi tako nešto za švenk http://mikron.hr/index.php?route=produc ... uct_id=402
-
GROUND_ZERO
- Razvodnik

iz dalmacije...ali sad sam zauzet...tako da..do studenog se nema vrimena
...