U.S. Army Pistol Marksmanship Training Guide
- Original_G
- Cinker - bojna

U.S. Army Pistol Marksmanship Training Guide
eto korisan tekst
- Attachments
-
- Ar_Marks_Un_Pistol_Train_Guide.zip
- (826.77 KiB) Downloaded 53 times
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Re: U.S. Army Pistol Marksmanship Training Guide
Daj to ako već stavljaš stavi da se može otvoriti bez vijeća sigurnosti UN-a i NASA-e. 
NO TRESPASSING - VIOLATORS WILL BE SHOT - SURVIVORS WILL BE SHOT AGAIN
Lijepa riječ i pištolj u ruci otvaraju svaka vrata
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Hm... nije to baš problem otvoriti ali bit će da ti nemaš Adobe Reader instaliran. Provjeri ako ga imaš, ako ne, skini ga nanobile157 wrote:Daj to ako već stavljaš stavi da se može otvoriti bez vijeća sigurnosti UN-a i NASA-e.
http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html
Ako ima problema, javi mi.
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Original_G
- Cinker - bojna

nobile157 wrote:Daj to ako već stavljaš stavi da se može otvoriti bez vijeća sigurnosti UN-a i NASA-e.
nemogu stavit u adobe jer ima 2,5 mb a prima samo 1 mb ako hoćeš .doc ili neš slično pošalji PM pa ti pošaljem na e-mail
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

prije ce biti da nema zip/rar pa nemoze otvoriti...Mr.Cabdriver wrote:Ako ima problema, javi mi.
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
- Original_G
- Cinker - bojna

- Original_G
- Cinker - bojna

psmtr edit i sl.
sve za .zip .arj .rar
besplatno
sve za .zip .arj .rar
besplatno
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Ma imam adobe ali sam otvorio u mozili pa je nešto zaštekalo, u exsploreru radi.
Međutim, šokirao sam se kad sam pogledao!!! To izgleda kao prije II svjetskog rata, pa tko još puca desnom rukom dok mu je lijeva u džepu???!!!
Čisti gubitak vremena
Međutim, šokirao sam se kad sam pogledao!!! To izgleda kao prije II svjetskog rata, pa tko još puca desnom rukom dok mu je lijeva u džepu???!!!
Čisti gubitak vremena
- Original_G
- Cinker - bojna

svi jednoručni ISSF strijelci, npr. 30+30 ili zračni pištolj 
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Fuj 
- Original_G
- Cinker - bojna

Da ne duljim puno, za one kojima nije civilizirano bavljenje streljaštvom fuj
, eto:
http://www.bullseyepistol.com/
http://www.bullseyepistol.com/
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
- blackpowder
- Nadnarednik

Original..G, ne uznemiravaj se, po "ISSF" streljaštvu pljuju oni koji se u tom sportu nikad nisu mogli kvalificirati ni na prvenstvo županije a kamoli države. Na ovom forumu ima više "ne dihat" strijelaca nego praktičara no od nas nikad nisi pročitao nijedan "pljuvački " post na račun praktičnog streljaštva to je jednostavno stvar sportske kulture i bontona.
KRIMINALIZACIJOM LEGALNIH POSJEDNIKA ORUŽJA - ORUŽJE ĆE POSJEDOVATI SAMO KRIMINALCI!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
ZNAŠ LI OVO PROČITATI - ZAHVALI TO SVOJOJ UČITELJICI!
ČITAŠ LI OVO NA LATINICI - ZAHVALI DRAGOVOLJCIMA!
Dakle, ako nisi vidio smajlića u komentaru, onda drugi put bolje pogledaj.
Što se tiče kvalifikacija, pucao sam i na županijskom i na državnom prvenstvu klasičnog streljaštva, a medalje su na zidu.
Nisam napisao "pljuvački" post, već sam poslao komentar uz smajlića, ako ti je poznato njegovo značenje, a ako je sportska kultura i bonton takva da netko ne smije imati svoje mišljenje o nečemu i da se to smatra uvredom, zahvaljujem na takvoj kulturi i bontonu.
Pljuvački post si napisao upravo ti o IPSC-u, a ono što sam ti tada odgovorio, vrijedi i sada.
Sve što sam ikada napisao o "ne dihaj" streljaštvu i ljudima koji su u njemu, stoji, činjenica je i može se lako provjeriti. Nitko iz IPSC-a nikada nije rekao da je klasično streljaštvo kaubojština, da se puca u mete ljudi, žena i djece, te da ga treba zabraniti jer nije sport (a što su ljudi iz "ne dihaj" sve napravili u strahu od konkurencije i atraktivnijeg sporta od klasičnog streljaštva.
Također zahvaljujući vodstvu HSS-a, u Puli se ugasio SK TORPEDO, koji je postojao od 1954. godine, jer gospoda nisu htjela pomoći u financiranju zračne streljane u Domu HV-a koji je tražio da se to plaća mjesečno, a znali su uzimati članarinu (i onda je potrošiti na rent-a car i telefonske račune).
To što ovdje ima više "ovih" ili "onih" nije važno. Smisao foruma je da oni koje zanima nešto o čemu nisu informirani i što neznaju saznaju i da se informiraju, a sigurno ih nitko neće prisiljavati da se bave onim što ih ne zanima. Obzirom da sam odlično informiran i o ISSF-u i o IPSC-u, mogu meritorno nešto reći i o jednom i drugom, a ti možeš meritorno pričati samo o jednom.
Ako te nešto od ovog što sam iznio vrijeđa, sorry. Nisam vrijeđao nego iznosio činjenice i osobno mišljenje, a na njega imam pravo kao i svatko drugi.
Što se tiče kvalifikacija, pucao sam i na županijskom i na državnom prvenstvu klasičnog streljaštva, a medalje su na zidu.
Nisam napisao "pljuvački" post, već sam poslao komentar uz smajlića, ako ti je poznato njegovo značenje, a ako je sportska kultura i bonton takva da netko ne smije imati svoje mišljenje o nečemu i da se to smatra uvredom, zahvaljujem na takvoj kulturi i bontonu.
Pljuvački post si napisao upravo ti o IPSC-u, a ono što sam ti tada odgovorio, vrijedi i sada.
Sve što sam ikada napisao o "ne dihaj" streljaštvu i ljudima koji su u njemu, stoji, činjenica je i može se lako provjeriti. Nitko iz IPSC-a nikada nije rekao da je klasično streljaštvo kaubojština, da se puca u mete ljudi, žena i djece, te da ga treba zabraniti jer nije sport (a što su ljudi iz "ne dihaj" sve napravili u strahu od konkurencije i atraktivnijeg sporta od klasičnog streljaštva.
Također zahvaljujući vodstvu HSS-a, u Puli se ugasio SK TORPEDO, koji je postojao od 1954. godine, jer gospoda nisu htjela pomoći u financiranju zračne streljane u Domu HV-a koji je tražio da se to plaća mjesečno, a znali su uzimati članarinu (i onda je potrošiti na rent-a car i telefonske račune).
To što ovdje ima više "ovih" ili "onih" nije važno. Smisao foruma je da oni koje zanima nešto o čemu nisu informirani i što neznaju saznaju i da se informiraju, a sigurno ih nitko neće prisiljavati da se bave onim što ih ne zanima. Obzirom da sam odlično informiran i o ISSF-u i o IPSC-u, mogu meritorno nešto reći i o jednom i drugom, a ti možeš meritorno pričati samo o jednom.
Ako te nešto od ovog što sam iznio vrijeđa, sorry. Nisam vrijeđao nego iznosio činjenice i osobno mišljenje, a na njega imam pravo kao i svatko drugi.
- Original_G
- Cinker - bojna

u pravilu izlazim iz rasprava čim prerastu u moj je bolji ili veći od tvojeg, usporedba ISSF i IPSC se može odnositi na to da se za oboje koristi oružje, tu negdje rasprava staje jer je previše razlike.
ISSF (naročito zračne discipline) zahtjevaju jako veliki stupanj koncentracije jer je potrebno stalno ponavljanje vrhunskih pogodaka za rezultat (jedna 6-tica je dovoljna da te baci 10 mjesta, ko mene na državnom npr. 13 mjesta) dok IPSC zahtjeva neke druge stvari (dinamika, različiti stavovi, visine meta, itd...)
nisam dovoljno stručan (još, nadam se) da govorim ni o jednom ni o drugom ovo je samo moje mišljenje...
ima u temi instruktori pitanje o stavovima i gripovima di se stručnije osobe mogu raspisati o načinima i razilkama
ISSF (naročito zračne discipline) zahtjevaju jako veliki stupanj koncentracije jer je potrebno stalno ponavljanje vrhunskih pogodaka za rezultat (jedna 6-tica je dovoljna da te baci 10 mjesta, ko mene na državnom npr. 13 mjesta) dok IPSC zahtjeva neke druge stvari (dinamika, različiti stavovi, visine meta, itd...)
nisam dovoljno stručan (još, nadam se) da govorim ni o jednom ni o drugom ovo je samo moje mišljenje...
ima u temi instruktori pitanje o stavovima i gripovima di se stručnije osobe mogu raspisati o načinima i razilkama
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.