Montaža optike
Montaža optike
Ima li netko preporuku koje dvokomponetno ljepilo da koristim na prstenovima?? neko koje se naknadnim zagrijavanjem skine
hvala
hvala
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: Montaža optike
Ako nije kasno: obrisi sve i odmasti, prstenove i optiku, zatim namazi sve prstenove sa obicnom skolskom kredom, i onda zavidaj prstene.
Vide prstena se stiscu na 2.2 do 2.5 na kilo kljucu
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
jolly wrote:Ako nije kasno: obrisi sve i odmasti, prstenove i optiku, zatim namazi sve prstenove sa obicnom skolskom kredom, i onda zavidaj prstene.
eee a da mi je naći takav kilo ključ
uglavnom, nisam ništa stavljao... malokalibarka za streljanu.. ako bude potrebe stavim kredu
hvala
Malokalibarka?? 22 lr??Na mojoj je Kineski pro lux sa svojim tvornickim nosacima 3500 metaka, ni milimetar pomjeranja.Kakvo crno ljepilo na optiku od malokalibarke?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
ja ljepilo ne koristim ni na 9.3x62, ne treba. stavljalm iskljucivo bijelu skolsku kredu i sve drzi.
za vizualnu kontrolu moze se staviti malo laka za nokte kod prstena, gdje se prsten dodiruje s tubusom, ako lak pukne jer se nesto pmakne, odmah se vizualno moze uociti. meni nikad nije se nista pomaklo
za vizualnu kontrolu moze se staviti malo laka za nokte kod prstena, gdje se prsten dodiruje s tubusom, ako lak pukne jer se nesto pmakne, odmah se vizualno moze uociti. meni nikad nije se nista pomaklo
Turn better into best!
Plavi locktite sam stavio na prednji ciljnik, pošto je dosta uži i kad se raširi pa ne drži dobro...staviti ću ga još samo na šerafe kojima montiram nosač optike na rukohvat i šerafe rukohvata...to je to... za optiku stvarno nema potrebe kao što je rečeno