Da krenemo sa okladama ???
Da krenemo sa okladama ???
https://www.vecernji.hr/zagreb/pucnjava ... la-1375324
Mislim da ce vlasnik automobila biti optuzen radi pokusaja nanosenja teskih ozljeda nevinom covjeku koji je nesto izgubio i krenuto to potraziti u vozilu, kad je ovaj krenuo prema njemu toliko se uplasio da se dao u bijeg i kada je vidio da ce ga stici morao je posegnuti za nuznom samoobranom pa napucati vlasnika vozila ????
Mislim da ce vlasnik automobila biti optuzen radi pokusaja nanosenja teskih ozljeda nevinom covjeku koji je nesto izgubio i krenuto to potraziti u vozilu, kad je ovaj krenuo prema njemu toliko se uplasio da se dao u bijeg i kada je vidio da ce ga stici morao je posegnuti za nuznom samoobranom pa napucati vlasnika vozila ????
Nemoguće je Nemoguće
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Re: Da krenemo sa okladama ???
Pa moglo bi se krenuti sa presumpcijom nevinosti,znači nije kriv dok se pravomočnom sudskom presudom..........
Pa se ustanovi da lopov dolazi iz ugledne obitelji........
Zatim da možda nije bio ubrojiv........
Možda je imao loš dan,nagovorilo ga loše društvo,a zapravo je on jedan fin čovijek......
Onda čovijek koji ga je htio spriječiti je upotrijebio prekomjernu silu,još je i vikao na njega i nasmrt ga uplašio jadnog.......
I naravno da je on tako morao braniti goli život i pripucati u samoobrani pet,šest puta....... na sileđiju koji mu nije dopustio ukrasti auto.
Čak i novinari tendenciozno pišu i obavještavaju javnost o lopovu,i mislim da ih on može tužiti za nanošenje duševnih boli.
Zaključak:lopova i skoro ubojicu odmah pustiti da se brani sa slobode
čovijeka koji ga je htio sprijećiti ,nakon liječenja zatvoriti na duže vrijeme
o državnom trošku dati mu najbolje advokate
drugog radnika koji je sve gledao,staviti u istražni zatvor jer nije pomogao lopovu
zatvoriti i vlasnika vozila jer nepotrebno uzbunjuje javnost,pošto smo mi 100% sigurna zemlja
za lopova osnovati zakladu ,gdje bi se skupljali prilozi za nesretnoga čovijeka
organizirati prosvjed potpore za lopova pod geslom" svi smo mi lopovi"
Toliko od mene za početak,pa javljajte se kako još možemo pomoći takvima (potrebitima),ipak smo mi pravna država!
Pa se ustanovi da lopov dolazi iz ugledne obitelji........
Zatim da možda nije bio ubrojiv........
Možda je imao loš dan,nagovorilo ga loše društvo,a zapravo je on jedan fin čovijek......
Onda čovijek koji ga je htio spriječiti je upotrijebio prekomjernu silu,još je i vikao na njega i nasmrt ga uplašio jadnog.......
I naravno da je on tako morao braniti goli život i pripucati u samoobrani pet,šest puta....... na sileđiju koji mu nije dopustio ukrasti auto.
Čak i novinari tendenciozno pišu i obavještavaju javnost o lopovu,i mislim da ih on može tužiti za nanošenje duševnih boli.
Zaključak:lopova i skoro ubojicu odmah pustiti da se brani sa slobode
čovijeka koji ga je htio sprijećiti ,nakon liječenja zatvoriti na duže vrijeme
o državnom trošku dati mu najbolje advokate
drugog radnika koji je sve gledao,staviti u istražni zatvor jer nije pomogao lopovu
zatvoriti i vlasnika vozila jer nepotrebno uzbunjuje javnost,pošto smo mi 100% sigurna zemlja
za lopova osnovati zakladu ,gdje bi se skupljali prilozi za nesretnoga čovijeka
organizirati prosvjed potpore za lopova pod geslom" svi smo mi lopovi"
Toliko od mene za početak,pa javljajte se kako još možemo pomoći takvima (potrebitima),ipak smo mi pravna država!
Dobar scenario za scenu u Juričanovom filmu.[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Lex, krivo.lex-lutor wrote:https://www.vecernji.hr/zagreb/pucnjava-u-zagrebu-ranjen-muskarac-koji-je-pokusao-sprijeciti-kradu-automobila-1375324
Gledam jucer na TV. Cak se spominju i novcane nagrade za ovo djelo, od firme za koju radi.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Mirok
- Brigadni General

S pravom Lex na taj način postavlja pitanje.
I moj prethodni post je u skladu sa time.
Evo i danas je slučaj da osuđena osoba NE ide u zatvor zbog pojava koje opisujemo i naša su svakodnevica.
I moj prethodni post je u skladu sa time.
Evo i danas je slučaj da osuđena osoba NE ide u zatvor zbog pojava koje opisujemo i naša su svakodnevica.
-
Mirok
- Brigadni General

I čovijek ovih dana oslobođen jer se ustanovilo da je bio na tajnom zadatku!?
A prije je zbog prekršaja dao ostavku,tajnog zadatka se nije sjetio,njemu nadređeni nisu znali za tajni zadatak..........
Neki i dalje mogu sve,a zakoni i kazne su za stoku sitnog zuba.
A prije je zbog prekršaja dao ostavku,tajnog zadatka se nije sjetio,njemu nadređeni nisu znali za tajni zadatak..........
Neki i dalje mogu sve,a zakoni i kazne su za stoku sitnog zuba.