K: pistolj 22lr
K: pistolj 22lr
Kupujem povoljno 22lr. Pistolj, beretta s dvije cijevi ili drugo, ponudite sta imate.
Slučajni događaj stvar je nemara...
Re: K: pistolj 22lr
Bilo ih je u ponudi HLSa.Tihi72 wrote:Kupujem povoljno 22lr. Pistolj, beretta s dvije cijevi ili drugo, ponudite sta imate.
Možda pogledati tamo ....i cijene su bile dosta povoljne....?
E bacim oko, hvala tiMirok wrote:Bilo ih je u ponudi HLSa.Tihi72 wrote:Kupujem povoljno 22lr. Pistolj, beretta s dvije cijevi ili drugo, ponudite sta imate.
Možda pogledati tamo ....i cijene su bile dosta povoljne....?
https://www.njuskalo.hr/pistolji/bereta-oglas-32801264
Kratkih se nađe,sa dvije cijevi je rijetko na njuskalu. Evo ti jedan
Da da, njuškam... Al volim vidjet sta ljudi ovdje imaju, mozda i povoljnije, mozda blize.. Bilo bi mi krivo zaletit se a da forumap 20km od mene ima za prodati dobar komaddamirdj75 wrote:https://www.njuskalo.hr/pistolji/bereta-oglas-32801264
- Mike_Torello
- Fleet Admiral

ovaj sa oglasa sa dvije cijevi za 1000kn mi je super ponuda... da imam spremnu nabavnu ja bih otisao po njega
"Oružje ima dva neprijatelja - Hrđu i POLITIČARE!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
"Pelene i POLITIČARE treba često mjenjati... iz istog razloga... JER SU USRANI!"
Ima još jedan kod mene u kraju za istu cijenu ali mi se ne da kupiti isti pištolj zbog duže cijeviMike_Torello wrote:ovaj sa oglasa sa dvije cijevi za 1000kn mi je super ponuda... da imam spremnu nabavnu ja bih otisao po njega
U kakvom je stanju taj?damirdj75 wrote:Ima još jedan kod mene u kraju za istu cijenu ali mi se ne da kupiti isti pištolj zbog duže cijeviMike_Torello wrote:ovaj sa oglasa sa dvije cijevi za 1000kn mi je super ponuda... da imam spremnu nabavnu ja bih otisao po njegaTj da mi se ali kako da ženi objasnim da trebam dva identična
Nema ga više u oglasniku,bio je 2 danaTihi72 wrote:U kakvom je stanju taj?damirdj75 wrote:Ima još jedan kod mene u kraju za istu cijenu ali mi se ne da kupiti isti pištolj zbog duže cijeviMike_Torello wrote:ovaj sa oglasa sa dvije cijevi za 1000kn mi je super ponuda... da imam spremnu nabavnu ja bih otisao po njegaTj da mi se ali kako da ženi objasnim da trebam dva identična
Up 
I dalje se trazi pistolj 22lr...također i najpovoljnija municija za cistu zajebanciju i masovno trosenje na papiru
I dalje se trazi pistolj 22lr...također i najpovoljnija municija za cistu zajebanciju i masovno trosenje na papiru