Kupujem Zastavu M48
Kupujem Zastavu M48
Dobar dan dobri ljudi. Uskoro mi, nadam se, dolazi nabavna pa bih se tu raspitao da li netko prodaje Zastavu M48, u relativno dobrom/originalnom stanju (mogu i neke lovacke prerade, dok zadrzavaju originalne nisane i mogucnost punjenja na lamice) do ~3000kn, preferabilno s podrucja Zagreba. Ako se desi da netko ima koju viska slobodno neka se javi^^.
Mauseras
Mauseras
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Re: Kupujem Zastavu M48
Možeš poslati upit u Bojnu o mogućnostima dobave.
http://www.bojna.hr/?i=puska-crvena-zas ... artikl=854
frulica wrote:Možeš poslati upit u Bojnu o mogućnostima dobave.
Hvala, budem.
Ustvari kako nisam bio već 2-3 mjeseca nisam više siguran da nije nešto novog došlo . Zadnja koju sam vidio nije bila nova jer cjev je bila u stanju koje ne bi kupio . No sutra idem u Bojnu pa ću vidit osobno i bit ćeš obavješten .Trapavi wrote:Nisu.berbenn wrote:Jesu te u bojni nove?
Imao si 2-3 u zadnje vrijeme na njuskalu . Do 1500 knMauseras wrote:Dobar dan dobri ljudi. Uskoro mi, nadam se, dolazi nabavna pa bih se tu raspitao da li netko prodaje Zastavu M48, u relativno dobrom/originalnom stanju (mogu i neke lovacke prerade, dok zadrzavaju originalne nisane i mogucnost punjenja na lamice) do ~3000kn, preferabilno s podrucja Zagreba. Ako se desi da netko ima koju viska slobodno neka se javi^^.
Mauseras
Danas nema ni jedne , ni nove ni polovne.damirdj75 wrote:Imao si 2-3 u zadnje vrijeme na njuskalu . Do 1500 knMauseras wrote:Dobar dan dobri ljudi. Uskoro mi, nadam se, dolazi nabavna pa bih se tu raspitao da li netko prodaje Zastavu M48, u relativno dobrom/originalnom stanju (mogu i neke lovacke prerade, dok zadrzavaju originalne nisane i mogucnost punjenja na lamice) do ~3000kn, preferabilno s podrucja Zagreba. Ako se desi da netko ima koju viska slobodno neka se javi^^.
Mauseras
Mislim da treba biti strpljiv i pratiti oglase.
Naći će se sigurno jer ih ima.
Pardon,možda i ima u oglasima , no ja sam mislio u Bojni, tamo nema ni jedne . Bude u oglasima uvijek no teško je nać dobru cjev ako je pucana vojna municija. Obično to ljudi čiste loše pa je svaka cjev više manje rđava. Iako ne mora bit ako je kao nova došla uruke znalcu.Mirok wrote:Mislim da treba biti strpljiv i pratiti oglase.
Jako puno su dečki povratkom sa ratišta legalizirali 48ice i to i na držanje.
Siguran sam da ih ima takvih iz kojih nije pucano ili jest jako malo.
To bi bila prilika!
To bi bila prilika!
Pa ako se ima strpljenja i sreće da , meni je napr susjed potpuno novu konzerviranu registrirao kad je bila legalizacija. Kako ga to inače uopće ne zanima za 2 mjeseca je prodao za 100 eura. da sam znao logično da bi je uzeo no čuo kad je bilo kasno. Ima njih a ima i original M98 ali treba čekat svako toliko se nešto nađe .Mirok wrote:Jako puno su dečki povratkom sa ratišta legalizirali 48ice i to i na držanje.
To bi bila prilika!
Upravo o tome govorim.
Potpuno nove M 48 konzervirane ,smo izvlačili i iz skladišta Prečec,na samome početku rata.
Bilo je toga ko drva i siguran sam da će se naći!
Potpuno nove M 48 konzervirane ,smo izvlačili i iz skladišta Prečec,na samome početku rata.
Bilo je toga ko drva i siguran sam da će se naći!
Javio mi je iz Bojne, nemaju niti ne znaju kad ce dobit (logicno). Sad valja biti stpljiv.
U meduvremenu sam nasao par, ali su prerade s optikama cije montaze prekrivaju rupu za lamice i koje imaju skinute originalne nisane.
Steta, puska u originalu je predivna.
U meduvremenu sam nasao par, ali su prerade s optikama cije montaze prekrivaju rupu za lamice i koje imaju skinute originalne nisane.
Valjda bude. Problem je sto me stari goni da uzmem njegovu M76, koju je dao nekom nasumicnom "puskaru" da skrati cijev pa ona sad nosi zrno u svakom smjeru...Mirok wrote:Naći će se.
A čuj ako je već pobrušeno ono gdje ulazi lamica sa mecima radi zadnje baze i skinut vojni nišan to je već puno slično samo nešto grublje negoli karabin m70 . Tako da njh se barem raznih kalibara a dobrih i u top stanju da nać za male novce.Mauseras wrote:Javio mi je iz Bojne, nemaju niti ne znaju kad ce dobit (logicno). Sad valja biti stpljiv.
javi sam ti se na PM ali nisi odgovorio. imam pušku u originalu. cijev je čišćena nakon svakog pucanja vodom i deterdžentom pa pet dana poslije normalnom procedurom. ako si zainteresiran javi.Mauseras wrote:Javio mi je iz Bojne, nemaju niti ne znaju kad ce dobit (logicno). Sad valja biti stpljiv.
Put your money where your mouth is.
Eto problem riješen.timmy75 wrote:javi sam ti se na PM ali nisi odgovorio. imam pušku u originalu. cijev je čišćena nakon svakog pucanja vodom i deterdžentom pa pet dana poslije normalnom procedurom. ako si zainteresiran javi.Mauseras wrote:Javio mi je iz Bojne, nemaju niti ne znaju kad ce dobit (logicno). Sad valja biti stpljiv.
timmy75 wrote:javi sam ti se na PM ali nisi odgovorio. imam pušku u originalu. cijev je čišćena nakon svakog pucanja vodom i deterdžentom pa pet dana poslije normalnom procedurom. ako si zainteresiran javi.Mauseras wrote:Javio mi je iz Bojne, nemaju niti ne znaju kad ce dobit (logicno). Sad valja biti stpljiv.
Oprosti, odgovorio sam, trebam se naviknut kako forum funkcionira...