P: Aquila .22 LR Supermaximum
P: Aquila .22 LR Supermaximum
Prodajem dvije kutije 22 Lr streljiva.
Aquila Supermaximum.
Streljivo je hyper velocity 30 graina.
23 ojra za obje kutije.
Ne saljem postom.

Aquila Supermaximum.
Streljivo je hyper velocity 30 graina.
23 ojra za obje kutije.
Ne saljem postom.

Re: P: Aquila .22 LR Supermaximum
Ma nisam ni metka ispalio.
Isao sam do Ritose uzet sebi RWS R100 i Tenexa za natjecanja, a kolega me zamolio da mu uzmem 2 kutije metaka. Kad sam mu donio, vise ne zeli uzet.
Meni ne trebaju jer nisam lovac nit pucam na zivotinje, a ovo su valjda super meci za to. Pa sam stavio tu na prodaju.
Isao sam do Ritose uzet sebi RWS R100 i Tenexa za natjecanja, a kolega me zamolio da mu uzmem 2 kutije metaka. Kad sam mu donio, vise ne zeli uzet.
Meni ne trebaju jer nisam lovac nit pucam na zivotinje, a ovo su valjda super meci za to. Pa sam stavio tu na prodaju.
U Kavur-a imaš te 2 kutije za 20,57 EAjkoola77 wrote:Prodajem dvije kutije 22 Lr streljiva. Aquila Supermaximum. 23 ojra za obje kutije
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Ako ciljas na to da se ciganim za 2 i nesto eura, prilazem racun. A ako ih zelis kupit, evo dat cu ih za 20 Eur.

Tenex sam jednom probao i nije me nesto odusevio mada je bilo malo vjetrovito. Odlucio sam mu dat drugu sansu.
Od Rws sam samo probao onaj Special match i nista posebno. SK Long Range mi je trenutno bolji od obje.
U utorak idem na grobnik i probat cu R100 pa javim.
Bio sam u Porecu i u biti htio sam uzeti samo Lapua Xact i Midas plus al nisu imali u Porecu nego samo u Vizinadi. Nisam imao vremena pa nisam stajao, al drugi put cu. Imam neki osjecaj da bi Midas i Xact bile top topova.
Od Rws sam samo probao onaj Special match i nista posebno. SK Long Range mi je trenutno bolji od obje.
U utorak idem na grobnik i probat cu R100 pa javim.
Bio sam u Porecu i u biti htio sam uzeti samo Lapua Xact i Midas plus al nisu imali u Porecu nego samo u Vizinadi. Nisam imao vremena pa nisam stajao, al drugi put cu. Imam neki osjecaj da bi Midas i Xact bile top topova.
Ma neeee, nego tija san reć da ćeš ih teško prodat sve dok u bilo kojen dućanu to isto ima jeftinije.Ajkoola77 wrote:Ako ciljas na to da se ciganim za 2 i nesto eura, prilazem racun. A ako ih zelis kupit, evo dat cu ih za 20 Eur.
Ma nije mi sila prodat ih, ionako su samo 2 kutijice. Stavio sam tu ako nekom lovcu iz rijeckog prstena treba.
Sorry zbog moje reakcije, krivo sam skuzio tvoj post.
Nema frke, sve 5. Evo i ja bi ih uzeja da san u Rijeci. Ako ne odu ovih dana, možda pošaljem nekog po to.Ajkoola77 wrote:Ma nije mi sila prodat ih, ionako su samo 2 kutijice. Stavio sam tu ako nekom lovcu iz rijeckog prstena treba.