.38 special...cijene!
.38 special...cijene!
nekidan idem kupit koju kutiju 38.-ice za rekreaciju i lagano 0.62EUR za komad PPU metka
i to od četiri trgovine tri uopće nemaju 38 jer ga kao nitko ne kupuje a jedna ima uz PPU i S&B FMJ za 4.30kn (0,57E)
napominjem da je 357 jeftiniji neznatno al ne daju na streljani pucat njime (takva pravila)
i to ne samo revolverska municija nego sva je nenormalno poskupila, 9mm je bio ispod 2kn debelo a sad 3kn minimum, konkretniji karabinski metak je 20kn+
te cijene ubit ce i ovo malo strijelaca sto pucaju rekreativno (streljana je većinom prazna već sad)
mislim mogu ja pucat sa 9mm, i pucam, ali revolver mi je drugi feeling i puno mi je napetiji i zelio bi ga koristit vise al evo nisam ga uzeo u ruke mjesec dana.
Kako kolege revolverasi izlaze na kraj s ovim? Punjenje doma ili?
i to od četiri trgovine tri uopće nemaju 38 jer ga kao nitko ne kupuje a jedna ima uz PPU i S&B FMJ za 4.30kn (0,57E)
napominjem da je 357 jeftiniji neznatno al ne daju na streljani pucat njime (takva pravila)
i to ne samo revolverska municija nego sva je nenormalno poskupila, 9mm je bio ispod 2kn debelo a sad 3kn minimum, konkretniji karabinski metak je 20kn+
te cijene ubit ce i ovo malo strijelaca sto pucaju rekreativno (streljana je većinom prazna već sad)
mislim mogu ja pucat sa 9mm, i pucam, ali revolver mi je drugi feeling i puno mi je napetiji i zelio bi ga koristit vise al evo nisam ga uzeo u ruke mjesec dana.
Re: .38 special...cijene!
Put u sloveniju.
https://www.rojal.si/en/shop/firearms/p ... asc&page=1
40 centa metak. Uvozne dozvole za streljivo su mislim 13.7 eura.
https://www.rebec.eu/trgovina/?_sft_pro ... 38-special
Ovdje je veci raspon, makar nije sve na stanju, makar ti PPU meci idu za 35 eurocenta tam.
https://www.rojal.si/en/shop/firearms/p ... asc&page=1
40 centa metak. Uvozne dozvole za streljivo su mislim 13.7 eura.
https://www.rebec.eu/trgovina/?_sft_pro ... 38-special
Ovdje je veci raspon, makar nije sve na stanju, makar ti PPU meci idu za 35 eurocenta tam.
Nisu meci jaja da se pokvare, uzmes 1000-2000 i nek stoji.
Puco sam metke iz 60-ih koji su radili bez problema.
Puco sam metke iz 60-ih koji su radili bez problema.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
[quote="ak63d"
[/quote]
I ovo je vrlo porazavajuce i demotivirajuce.
[/quote]
I ovo je vrlo porazavajuce i demotivirajuce.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Mislim da sam u Lovcu bio kupio sellier & belot. 38 wadcutter za 4.2 kn po komadu jesenas. Od tad reloadam pa nisam u toku....
Da, na Maksimiru ne dozvoljavaju jače od. 38spl i to obavezno wadcutter. Susjedi pizde zbog buke, a zašto wadcutteri., nemam pojma.
Da, na Maksimiru ne dozvoljavaju jače od. 38spl i to obavezno wadcutter. Susjedi pizde zbog buke, a zašto wadcutteri., nemam pojma.
I ovo je vrlo porazavajuce i demotivirajuce.jolly wrote:[quote="ak63d"
navodno zbog buke i kuća koje su niti 50m udaljene.
al u 38 ni gusta ni icega, a zao mi se maknut od revolvera.
Genijalno mi je kad lik sagradi kuću uz najstarije civilno strelište u gradu i onda jebe zbog buke. Koji bi kuki da je na Plesu? Zaustavljao zračni promet? Vrebao Stingerom?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 19 times
Nama u Rijeci lokalna adminstracija brine de se ne istrosimo.ak63d wrote:
Streljane zatvorena, ili bolje reci ne otvorena vec 4 godine.
2 kutije 38 special wad cutter traju godinama! I nikako da se potrose.
Trebas probati. (tad je cijena bila ispod 2 kn/kom)
Apstinencija je super stvar za stednju i stare cijene!
Turn better into best!
Wadcutter i jest namijenjen tome.nijoe wrote:Mislim da sam u Lovcu bio kupio sellier & belot. 38 wadcutter za 4.2 kn po komadu jesenas. Od tad reloadam pa nisam u toku....
Gdje si to bio na Maksimiru ?
Na Oboju. Nisam bio, ali sam razgovarao sa g. Praunsbergerom. Na žalost, nikad nisam uspio guzicu dovući tamo.
Ponadao sam se da se možda puca na Dotršćini .
Šteta što se nije imalo volje to održati.
Navodno da tamo puca policija iz kratkoga oružja...
Šteta što se nije imalo volje to održati.
Navodno da tamo puca policija iz kratkoga oružja...
Da, tamo puca policija i polaznici tečaja za sigurno rukovanje vatrenim oružjem.
Streljana je u raspadnom stanju, a pokraj streljane se nalazi stambeni objekt pa se puca do 16 sati. Kad bi se MUP držao pravila koja traži od drugih tu bi streljanu trebalo obnoviti ili zatvoriti.
Streljana je u raspadnom stanju, a pokraj streljane se nalazi stambeni objekt pa se puca do 16 sati. Kad bi se MUP držao pravila koja traži od drugih tu bi streljanu trebalo obnoviti ili zatvoriti.
Da,pravila se selektivno primijenjuju..........opetsamoborac wrote:Da, tamo puca policija i polaznici tečaja za sigurno rukovanje vatrenim oružjem.