Treniranje gdje i kako
-
JackCarter
- Civil

Treniranje gdje i kako
Pozdrav,
novi sam i imam pitanje na koje na forumu nisam uspio naći odgovor...
Kao klinac sam trenirao na zračnici, no sada bih htio početi sa melokalibarskim pištoljem. Možete li mi preporučiti klub u Zagrebu, za početak bih vjerojatno dolazio rekreativno prema mogućnostima. Svoje oružje nemam, i pretpostavljam da bi u slučaju ozbiljnijeg treninga bilo lakše dobiti dozvolu za mali kalibar, a i troskovi treninga bi bili manji.
Hvala za info.
novi sam i imam pitanje na koje na forumu nisam uspio naći odgovor...
Kao klinac sam trenirao na zračnici, no sada bih htio početi sa melokalibarskim pištoljem. Možete li mi preporučiti klub u Zagrebu, za početak bih vjerojatno dolazio rekreativno prema mogućnostima. Svoje oružje nemam, i pretpostavljam da bi u slučaju ozbiljnijeg treninga bilo lakše dobiti dozvolu za mali kalibar, a i troskovi treninga bi bili manji.
Hvala za info.
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Re: Treniranje gdje i kako
Ako se niko ne javi na ovaj upit, nazovi direktno Zagrebacki streljacki savez, i pitaj preporuku za najaktivniji klub u ovoj disciplini.
(nisam iz Zagreba da bih imao bolje informacije)
Za nabavnu dozvolu, procedura je ista za svako oruzje, malokalibarsko ili velikokalibarsko.
U medjuvremenu sacekaj malo, mozda se neko javi sa konkretnijim informacijama.
Good luck!
(nisam iz Zagreba da bih imao bolje informacije)
Za nabavnu dozvolu, procedura je ista za svako oruzje, malokalibarsko ili velikokalibarsko.
U medjuvremenu sacekaj malo, mozda se neko javi sa konkretnijim informacijama.
Good luck!
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”