pištolj za 25m?
Re: pištolj za 25m?
Ovaj 686 s 4 podesiva položaja prednjeg ciljnika mi nije baš nešto neophodno na 25 metara. Ima smisla ako se intezivno puca s više različitih punjenja. Ili na siluete (pola skale) 25, 50 , 75 i 100 metara.Hawk wrote:Ne, ovaj je kupljen sa tim podesivim nišanon, evo slika izbliza. Samo gumena ručka je kupljena naknadno.jolly wrote:I ja imam 686-3, medjutim nemam podesivi prednji nisan. Jel to nesto kasnije modificirano? Ili originalno izvedeno?
Mislim da ti je za početak dovoljan neki Canik Sfx. Ima ih novih i za manje od 5000 Kn. Kako je to u osnovi kopija Walthera P99 ima odlično okidanje, dugu cijev i dolazi OR.MatijaX wrote:
Kaj mislite o Taurusu i Caniku kao brendova gunova?
Da, točno tako, ali to mu ne mora biti mana. Jednu od te 4 pozicije, recimo br.1, upucaš na na 25m, a onda imaš još tri druge u rezervi za druge daljine.Onty wrote: ...Ovaj 686 s 4 podesiva položaja prednjeg ciljnika mi nije baš nešto neophodno na 25 metara. Ima smisla ako se intezivno puca s više različitih punjenja. Ili na siluete (pola skale) 25, 50 , 75 i 100 metara.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
gledam danas na Hunter KZ webu Taurus 689 6'' za 900E
kolko je to lošije od S&W 686 ako je uopće?
kolko je to lošije od S&W 686 ako je uopće?
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Postoji urbana legenda kaf je S&W presao na MIM dijelove, pala mu kvaliteta. Taurus drzi svoj standard.
Mozda je tako, mozda nije.
Pred par godina sam na ovaj forum stavio temu "koje novo oruzje danas ne valja". Nema zakljucka. A pogotovo niko nije napisao da taurus ne valja.
Za normalnu upotrebu mora biti dobro.
Ako hoces vrhunski rezultat na natjecanju do drzavnog, gleda se drugi cjenovni rang. U suprotnom, za lov i rekreativno streljastvo, oba su ok.
Mozda je tako, mozda nije.
Pred par godina sam na ovaj forum stavio temu "koje novo oruzje danas ne valja". Nema zakljucka. A pogotovo niko nije napisao da taurus ne valja.
Za normalnu upotrebu mora biti dobro.
Ako hoces vrhunski rezultat na natjecanju do drzavnog, gleda se drugi cjenovni rang. U suprotnom, za lov i rekreativno streljastvo, oba su ok.
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Svojevremeno kada sam nabavljao svoj SW,357 Mag,moj susjed je kupio Taurusa.
On je pucao 38 spl municiju i nakon prvih šest metaka ,već je imao povećan zazor bubnja.
Pucam magnum municiju i nema nikakve razlike od prije,za razliku od njega.
Iz toga razloga je za mene neusporedivo to uspoređivati.
On je pucao 38 spl municiju i nakon prvih šest metaka ,već je imao povećan zazor bubnja.
Pucam magnum municiju i nema nikakve razlike od prije,za razliku od njega.
Iz toga razloga je za mene neusporedivo to uspoređivati.
- jolly
- Cinker - bojna

https://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.p ... rus#p82480
Taurus m86, taurus m689...
Ne brini, brend je verificiran, kao i S&W.
Turn better into best!
https://hunter-kz.com/hr/proizvod/vatre ... -.357-3479jolly wrote:https://forum.hr-oruzje.org/viewtopic.p ... rus#p82480
https://oruzarnicazagreb.hr/proizvod/sm ... rrency=HRK
nemala razlika u cijeni
na forumima vani jako hvale 689
nemam pojma...najgore sto ga mogu narucit al ne i probat prije kako mi lezi jer sam u ST
ili da zicam kolege u streljani da pucam malo njihovima pa vidit kako mi leže samo što nisam vidio da neko ima ova dva
- jolly
- Cinker - bojna

To je problem sa svim novim oruzjem iz ducana. Ne mozes ga probati.ak63d wrote: nemam pojma...najgore sto ga mogu narucit al ne i probat prije kako mi lezi jer sam u ST
ili da zicam kolege u streljani da pucam malo njihovima pa vidit kako mi leže samo što nisam vidio da neko ima ova dva
Ako mozes, svakako pokusaj probati kod prijatelja u Splitu. To je dobra ideja.
Ili stisnut zube, pa otici u Zagreb, i pogledaj u ducanu.
Napomenuo bih da ima i opcija polovnog za kupiti... pogledaj njuskalo sta se nudi. Ako nadjes nesto sto ti se svidja, mozda bude mogucnost probe. I manja cijena, naravno u usporedbi sa novim iz ducana.
Turn better into best!
HS2000, SF19 i CZ P10S pogađaju i na 50 metara bez problema. Nije za natjecateljsku grupu ali pokazuje raspon mogućnosti. Streljivo S&B i Geco 9x19 8 grama FMJ.
meni koji sam prvi put pucao na streljani metu na 25m, municija STV 8grama i XDM 4.5''...svi pogoci su bili unutar crnog krugaAR15 fan wrote:HS2000, SF19 i CZ P10S pogađaju i na 50 metara bez problema. Nije za natjecateljsku grupu ali pokazuje raspon mogućnosti. Streljivo S&B i Geco 9x19 8 grama FMJ.
tako da vjerujem da s dosta vjezbe on moze slozit jako dobru grupu
mislio sam ga prodat al kako vrijeme prolazi to ga sve vise volim.
- jolly
- Cinker - bojna

Oruzje se ne prodaje!ak63d wrote: mislio sam ga prodat al kako vrijeme prolazi to ga sve vise volim.
Oruzje se kupuje!
Istini za volju, ja sam cuo za mit, koji je vjerojatno urbana legenda, da neki ljudi povremeno prodaju svoje oruzje.
Medjutim, pouzdano mogu reci, da nemam takva iskustva. Jos uvijek je to meni realno nezamislivo!
Turn better into best!
Uvježbani strijelac će i iz nečega što nije rađeno za natjecanje postizati zavidni rezultat, a tko ne zna pucati ispravno će i iz nečeg natjecateljskog i skupog promašiti i reći da ne valja 
- jolly
- Cinker - bojna

Velika istina!AR15 fan wrote:Uvježbani strijelac će i iz nečega što nije rađeno za natjecanje postizati zavidni rezultat, a tko ne zna pucati ispravno će i iz nečeg natjecateljskog i skupog promašiti i reći da ne valja
Turn better into best!
gle, ja oruzje koristim i postoji razlog zasto imam bas te komade u ormaru. Jednostavno su mi savršeni i sjedaju mi.jolly wrote:Oruzje se ne prodaje!ak63d wrote: mislio sam ga prodat al kako vrijeme prolazi to ga sve vise volim.![]()
Oruzje se kupuje!![]()
Istini za volju, ja sam cuo za mit, koji je vjerojatno urbana legenda, da neki ljudi povremeno prodaju svoje oruzje.
Medjutim, pouzdano mogu reci, da nemam takva iskustva. Jos uvijek je to meni realno nezamislivo!
Ako puška leži i samo se licka i zauzima mjesto ja je prodam. I tako dosad nekoliko puta.
Da mi je žao...nije...sve te prodane komade sam trenutno nakon prodaje zaboravio, jednostavno nisu imali ono nešto.
Ali uvijek bi kupio nešto zanimljivo ali nazalost ponuda rabljenog kvalitetnog oruzja je nikakva a novo je vecinom nezanimljivo.
Tako da ostajem na pet omiljenih al postoji mogućnost nadopune
- jolly
- Cinker - bojna

Jako puno istine si rekao.ak63d wrote: nazalost ponuda rabljenog kvalitetnog oruzja je nikakva a novo je vecinom nezanimljivo.
Pogledam svako malop top 10, ili top 20 modela za neku godinu, ili na sa shot show, tu i tamo. Pistolji, ili puske.
Bas i ne nalazim zanimljive komade.
Turn better into best!
Svatko ima svoj komad kojeg ga pali i koji mu leži. Našao sam se skoro pa podjednako dobro i sa starijim i sa novijim dizajnima dugog i kratkog oružja ali otprilike je samo jedan komad koji nisam nabavio a zadržao bi ga.
- jolly
- Cinker - bojna

Gledajuci novosti sa trzista, meni je srce zadnji put zaigralo kad sam vidio novi colt python, kao novost sa shot show.
Ali, i to je remake starog legendarnog modela.
Ali, i to je remake starog legendarnog modela.
Turn better into best!
ja već dvije godine tražim drilling jer mi je baš napeto loviti s njim a ne po lovu nositi plastične poluautomate i sljolly wrote:Jako puno istine si rekao.ak63d wrote: nazalost ponuda rabljenog kvalitetnog oruzja je nikakva a novo je vecinom nezanimljivo.
Pogledam svako malop top 10, ili top 20 modela za neku godinu, ili na sa shot show, tu i tamo. Pistolji, ili puske.
Bas i ne nalazim zanimljive komade.
al dobrog još ne nađoh