Sretna nova !
Sretna nova !
Pa da krenem...
Sretna nova godina!!!
Svima želim puno zdravlja, sreće i svega što i sami poželite!
Isto tako i vašim obiteljima!
Naravno neka nam bude i baruta i gvožđa
.....barem za nas ,ništa bez toga 
Sretna nova godina!!!
Svima želim puno zdravlja, sreće i svega što i sami poželite!
Isto tako i vašim obiteljima!
Naravno neka nam bude i baruta i gvožđa
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
Re: Sretna nova !
Sretna i uspješna Nova godina svim članovima foruma i njihovim obiteljima! [CHRISTMAS TREE]
Sent using Tapatalk Pro
Sent using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.
Sretna nova
Volim oružje, volim ga jako,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Da ga nema, jako bih plako,
Osim bullpupova, njih ne volim nikako
Da nestanu bullpupovi ni suze ne bih pustio,
Govori za sebe DarkoDarko11 wrote:Tek 2222 sve dvice ,a mi mrtvi.Šteta.
Puno sriće i zdravlja i svakojakog pucanja u novoj godini svima.
U mainstream medijima ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda.
Oružje ne ubija, ubija čovjek.
Hawk prjatelju takodjer,sve najbolje i tebi i ostalim prijateljima sa foruma i nek je sretna i berićetna.Hawk wrote:Govori za sebe DarkoDarko11 wrote:Tek 2222 sve dvice ,a mi mrtvi.Šteta.![]()
Puno sriće i zdravlja i svakojakog pucanja u novoj godini svima.
Nagledao sam se svuda po svijetu impresivnih vatrometa, ali ovo što su Kinezi napravili u Beijing-u odskače od svega što sam ja vidio do sada.
https://www.facebook.com/zoran.meter/vi ... 0647923709
https://www.facebook.com/zoran.meter/vi ... 0647923709
Ma neka ide, neka se zabrani, pucaće se više vatrometa, isto ka što je i s petardamaMirok wrote:Ne znam znate li.......ići će prijedlog da se zabrani i vatromet
a što nakon blagdana kaže Krule ?
"Blagdani su gotovi... što se popilo, popišalo se... što se pojelo, isralo se... ajmo načet 2022.
Gledam ovu mulariju oko sebe, a ustvari k***c mulariju... to ode i do ovih sa 30 godina života. Znači, vani dere bura, znaš kolko je ladno kad zec u šumi drži tablu s natpisom "Mijenjam mrkvu za drva!"...
lisica s cigarom u ustima luta ogrnuta u puhovo krzno... vuk promijenio nacionalnost pa je sad šarplaninac i spava na toplom s ovcama... a kod nas.... horde mladih ide cestom bez čarapa.
Nit čarapa nit hlača dugačkih. Sve hlače iznad gležnja, u sred zime tenisice i to najpliće... a gležnjevi svima goli.
Jučer ide ovaj jedan po Zametu, znam ga.... reko mali el ti ladno na noge?.... veli on - nije!... a gležnjevi mu plavi ka indigo papir. Pa reko gdje su ti čarape gležnjačaru jedan?....
veli - Krule, ovo je sad moderno, nemaš ti pojma! Navečer ih na kiosku vidim jedno 6ero, ekipa cupka u redu za kiosk... nitko čarapa nema...
Ne bi se ja čudio da ovo ljeto u modi budu zimske štrample i vojne čizme na nogama... to kad skinu pa ture noge u more... jebeš mi sve, i ribe će maske na lice stavljati
"Blagdani su gotovi... što se popilo, popišalo se... što se pojelo, isralo se... ajmo načet 2022.
Gledam ovu mulariju oko sebe, a ustvari k***c mulariju... to ode i do ovih sa 30 godina života. Znači, vani dere bura, znaš kolko je ladno kad zec u šumi drži tablu s natpisom "Mijenjam mrkvu za drva!"...
lisica s cigarom u ustima luta ogrnuta u puhovo krzno... vuk promijenio nacionalnost pa je sad šarplaninac i spava na toplom s ovcama... a kod nas.... horde mladih ide cestom bez čarapa.
Nit čarapa nit hlača dugačkih. Sve hlače iznad gležnja, u sred zime tenisice i to najpliće... a gležnjevi svima goli.
Jučer ide ovaj jedan po Zametu, znam ga.... reko mali el ti ladno na noge?.... veli on - nije!... a gležnjevi mu plavi ka indigo papir. Pa reko gdje su ti čarape gležnjačaru jedan?....
veli - Krule, ovo je sad moderno, nemaš ti pojma! Navečer ih na kiosku vidim jedno 6ero, ekipa cupka u redu za kiosk... nitko čarapa nema...
Ne bi se ja čudio da ovo ljeto u modi budu zimske štrample i vojne čizme na nogama... to kad skinu pa ture noge u more... jebeš mi sve, i ribe će maske na lice stavljati
- Barut
- Časnički Namjesnik

- Has thanked: 1 time
Sretna Nova 2024. godina svim članovima i vašim obiteljima.
Sent using Tapatalk Pro
Sent using Tapatalk Pro
The truth is hate to those who hate the truth.