Sto napraviti u ovoj situaciji?
Sto napraviti u ovoj situaciji?
Aludiram na drugi video u ovom clanku, gdje 15 krkana dodje u kafic i zlostavlja konobara i prijeti se.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vid ... 11341.aspx
Takodjer napomena, doticni su osudjeni na zatvor, ali im je kazna prebacena iz zatvora u novcanu.
Lista kaznenih djela se gomila, ljudi se ne smiju branit, tolko su bahati da se snimaju kak zlostavljaju ljude i prijete i niko im ne radi nista.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/vid ... 11341.aspx
Takodjer napomena, doticni su osudjeni na zatvor, ali im je kazna prebacena iz zatvora u novcanu.
Lista kaznenih djela se gomila, ljudi se ne smiju branit, tolko su bahati da se snimaju kak zlostavljaju ljude i prijete i niko im ne radi nista.
Re: Sto napraviti u ovoj situaciji?
Isto što i konobar, deeskalirati i istrpiti, a onda tužiti. Nije to konobarova bitka, nije ugrožen, čak bih rekao da ide u opis posla na mnogim takvim mjestima.
Dosta teska situacija, iako konobar nije bio fizicki napadnut, svejedno je bio u riziku i neizvjesnosti. Mislim da ovo kak je postupio je zapravo i bilo najbolje: suradnja i nikakva eskalacija.
Treba imat na umu da na bilo kakav otpor moze doc do eskalacije i vađenja oruzja bilo kojeg od napadaca, cak i vise njih istovremeno, a onda tek imas male sanse za obranu sa bilo kakvim oruzjem. Konobar bi tad bio i u dodatnom problemu jer se nema di sakrit nit povuc, a ovi su skoro pa svuda oko njega.
Treba imat na umu da na bilo kakav otpor moze doc do eskalacije i vađenja oruzja bilo kojeg od napadaca, cak i vise njih istovremeno, a onda tek imas male sanse za obranu sa bilo kakvim oruzjem. Konobar bi tad bio i u dodatnom problemu jer se nema di sakrit nit povuc, a ovi su skoro pa svuda oko njega.
Mi možemo razglabati......
Ali problem je kao ovdje ,da drżava ne reagira !
A vjerojatno su i te sileđije povezane sa organima vlasti.
Poznato je to i nama.
Ali problem je kao ovdje ,da drżava ne reagira !
A vjerojatno su i te sileđije povezane sa organima vlasti.
Poznato je to i nama.
Na mnogim područjima ni ne tražim od države da reagira (pomirio sam se s time da je nesposobna i da se ne možeš oslonit na institucije), samo nek mi da mogućnost da neometano ja sam reagiram ako zatreba.
Iako kažem, specifično ova situacija nije neka gdje je pojedican imao šanse za poduzet nešto, ali govorim generalno.
Iako kažem, specifično ova situacija nije neka gdje je pojedican imao šanse za poduzet nešto, ali govorim generalno.
Zato i kažem jer je tu pojedinac prema hrpi banditosa.
Država upravo tu mora reagirati.
Država upravo tu mora reagirati.
Ti kriminalci su radili za vučićevu vlast ali su ih jučer ipak pohapsili, bliže se i kod njih izbori !
Ploviti je potrebno, živjeti nije !
Vec su jednom uhiceni i osudjeni na zatvor, ali je sudac to pretvorio u samo novcanu kaznu, tako da nisam siguran da ce stvarno zavrsit u njemu.Groff wrote:Ti kriminalci su radili za vučićevu vlast ali su ih jučer ipak pohapsili, bliže se i kod njih izbori !
Pa trebati će oni Vučiću još.Stargazer wrote:Vec su jednom uhiceni i osudjeni na zatvor, ali je sudac to pretvorio u samo novcanu kaznu, tako da nisam siguran da ce stvarno zavrsit u njemu.Groff wrote:Ti kriminalci su radili za vučićevu vlast ali su ih jučer ipak pohapsili, bliže se i kod njih izbori !
Ovo je predstava za javnost.