Protokol iskakanja iz konzerve paštete

Opća rasprava koja može i ne mora biti vezana uz oružje - biti će moderirana po potrebi u slučaju vrijeđanja drugih članova ili otvorenih svađa i prepiranja. POLITIKU IZBJEGAVATI.
Post Reply
Mr.Cabdriver
Dežurni Dušebrižnik
Dežurni Dušebrižnik

Protokol iskakanja iz konzerve paštete

Post by Mr.Cabdriver » 07 Mar 2009, 20:22

Od danas je stupio novi protokol na snagu:

Svaki dan jedna konzerva! Da se nađe.

Svatko od ukućana je dužan svaki dan donijeti JEDNU konzervu nareska, paštete, ribe ili bilo koje druge konzervirane namirnice sa produženim vijekom trajanja. Ovo se radi iz čiste paranoje al nikad se ne zna što nosi sutra, a očito ne nosi ništa dobro i krug je zatvoren. :twisted:

Ako ne bude ništa od toga, izgleda da ćemo od 09.10.2011-e početi jesti barem jedan obrok na dan konzervirane hrane (to je mjesec dana prije isteka najkratkoročnije konzerve koju smo danas pokupili u marketu) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam... :twisted: ::::....

Original_G
Cinker - bojna
Cinker - bojna

Re: Protokol iskakanja iz konzerve paštete

Post by Original_G » 07 Mar 2009, 20:34

:A03: Cab paranoik :A27:

ako sam paranoičan to ne znači da me ne prate
武士道

Ognjem i mačem.

shooter9
Skupnik
Skupnik

Re: Protokol iskakanja iz konzerve paštete

Post by shooter9 » 07 Mar 2009, 22:01

Mr.Cabdriver wrote:Od danas je stupio novi protokol na snagu:

Svaki dan jedna konzerva! Da se nađe.

Svatko od ukućana je dužan svaki dan donijeti JEDNU konzervu nareska, paštete, ribe ili bilo koje druge konzervirane namirnice sa produženim vijekom trajanja. Ovo se radi iz čiste paranoje al nikad se ne zna što nosi sutra, a očito ne nosi ništa dobro i krug je zatvoren. :twisted:

Ako ne bude ništa od toga, izgleda da ćemo od 09.10.2011-e početi jesti barem jedan obrok na dan konzervirane hrane (to je mjesec dana prije isteka najkratkoročnije konzerve koju smo danas pokupili u marketu) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Pazi da ti naša ministrica J K ne iskoči iz paštete!!!!!! :lol: :lol: :lol:
No Peace without Justice !

Post Reply