Protokol iskakanja iz konzerve paštete
- Mr.Cabdriver
- Dežurni Dušebrižnik

Protokol iskakanja iz konzerve paštete
Od danas je stupio novi protokol na snagu:
Svaki dan jedna konzerva! Da se nađe.
Svatko od ukućana je dužan svaki dan donijeti JEDNU konzervu nareska, paštete, ribe ili bilo koje druge konzervirane namirnice sa produženim vijekom trajanja. Ovo se radi iz čiste paranoje al nikad se ne zna što nosi sutra, a očito ne nosi ništa dobro i krug je zatvoren.
Ako ne bude ništa od toga, izgleda da ćemo od 09.10.2011-e početi jesti barem jedan obrok na dan konzervirane hrane (to je mjesec dana prije isteka najkratkoročnije konzerve koju smo danas pokupili u marketu)

Svatko od ukućana je dužan svaki dan donijeti JEDNU konzervu nareska, paštete, ribe ili bilo koje druge konzervirane namirnice sa produženim vijekom trajanja. Ovo se radi iz čiste paranoje al nikad se ne zna što nosi sutra, a očito ne nosi ništa dobro i krug je zatvoren.
Ako ne bude ništa od toga, izgleda da ćemo od 09.10.2011-e početi jesti barem jedan obrok na dan konzervirane hrane (to je mjesec dana prije isteka najkratkoročnije konzerve koju smo danas pokupili u marketu)
....:::: Otiš'o sam, sarmu probo nisam...
::::....
- Original_G
- Cinker - bojna

Re: Protokol iskakanja iz konzerve paštete
ako sam paranoičan to ne znači da me ne prate
武士道
Ognjem i mačem.
Ognjem i mačem.
Re: Protokol iskakanja iz konzerve paštete
Pazi da ti naša ministrica J K ne iskoči iz paštete!!!!!!Mr.Cabdriver wrote:Od danas je stupio novi protokol na snagu:
Svatko od ukućana je dužan svaki dan donijeti JEDNU konzervu nareska, paštete, ribe ili bilo koje druge konzervirane namirnice sa produženim vijekom trajanja. Ovo se radi iz čiste paranoje al nikad se ne zna što nosi sutra, a očito ne nosi ništa dobro i krug je zatvoren.![]()
Ako ne bude ništa od toga, izgleda da ćemo od 09.10.2011-e početi jesti barem jedan obrok na dan konzervirane hrane (to je mjesec dana prije isteka najkratkoročnije konzerve koju smo danas pokupili u marketu)![]()
![]()
![]()
No Peace without Justice !