Trazim ovaj dio za pusku !!!!
-
dejandlesk
- Časnički Namjesnik

Re: Trazim ovaj dio za pusku !!!!
Zato novac treba pravovremeno potrošiti da žene ne stignu doći do njega.
Woolf Blaser wrote:Ma vidi, kuzimo se mi svi jako dobro. Upravo sam to i napisao, tj ako napravim prekrsaj, onda moram
snositi posljedice i to je jasno ko dan! Ma tko od nas (barem sa foruma) nije za to da reda mora
biti i da se zakon mora postovati!? Naravno da mora, jel to je glavni preduvjet da mozemo zivjeti
mirno i dostojanstveno! Bas kad si spomenio Martinje, Sv. Martin je zastitnik moga sela, a u to
vrijeme imao sam zdravstvenih problema sa kraljeznicom, dva puta me zaustave (preventivno),
daj papire, izadji iz auta, pusi alkotest, a od bola mi lije znoj sa mene! Navecer se vracam iz bolnice,
ponovno ista stvar! Velim policajcu da cu puhati alkotest ali da ne zelim izaci iz auta jel sam
neposredno prije toga primi injekcije i da me jos uvijek boli i dajem mu papire od bolnice...on
na mene da sto ja glumim, jel ja njih pravim budalama...uglavnom natezanje,krajnje neugodno, zena
i dijete mi u autu, a mene toliko izbacilo iz takta da sam rekao da ne zelim sada uciniti nista i da
cu pozvati odvjetnika! Od njh cetvorice, dvije patrole, nasao se i netko pametan, pa mi pogledao
papire i pustili nas! Ponovno sam mu rekao da mi je doista tesko i bolno izlaziti i ulaziti u auto, ali
da cu svakako puhati alkotest, naravno i puhao sam ga i to je morala uciniti i zena jel je bilo
,sumljivo, zasto ona ne vozi, a ima dozvolu!!! E jebem ja takvu preventivu, a jos me vise boli
pomisao da sam tu ozljedu ,zaradio u Domovinskom ratu, zbog koje, izmedju ostalog i oni sada
imaju posao, placu, RH i mogu do mile volje ,preventivno, djelovati, a isto tako da je bilo tko od
lokalnih politicara bio na mome mijestu sigurno ne bi imao tretman kao ja, a da ne kazem da si
isto tako policija moze dozvoliti taj luksuz da sjeda za volan pod utjecajem alkohola i tada je
dovoljno ,pokazati znacku,!
Ne znam u cemu je point sto je covjek prodavao svoje legalno oruzje, a oni mu posalju nekog
agenta, znaci svi smo pod prismotrom! Ako je to jedini nacin da se legalno posjeduje oruzje onda
ga ni ne trebam, jel kao sto sam vec rekao ne zelim biti rob svoje strasti, ali ova ,nasa, vlast
upravo to i zeli. Iskreno se nadam da ce jednog dana nasu napacenu Domovinu voditi razumni,
posteni i moralni ljudi!
Sto se Tvoje zene tice,stari moj...svi imamo iste ,probleme, , tj nase zene ce uvijek naci nacin
da ,razjebu, nas tesko zaradjeni novac!
LP
Ccccccccccc....jako neozbiljno......pa zar vase zene stvarno znaju koliko kosta vase oruzje i koliko para se trosi na to zadovoljstvo ??? Nevjerovatno......mene bi moja izbola nozem u snu da zna samo 1/4 !!!!Woolf Blaser wrote:...Sto se Tvoje zene tice,stari moj...svi imamo iste ,probleme, , tj nase zene ce uvijek naci nacin
da ,razjebu, nas tesko zaradjeni novac!...LP
Hahahhahahahah...salim se naravno....ja njoj uvijek kazem da nesto kosta 3 puta vise nego sto sam platio pa onda ni ona vise ne vjeruje u to i svi sretni.....
Nemoguće je Nemoguće