Prinova
Moderator: BoB
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 7 times
Re: Prinova
Lex, ti kao da si studirao Kritiku, na filozofskom fakultetu! LOL 
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Sorry na kasnom odgovoru.berbenn wrote:Di si ga kupija?
Bio je sajam u Osijeku pa sam sa ekipom iz Major-majora dogovorio da ga izlože.
Kako sam iz Vk, a tih dana nisam bio poslom u Zg, sajam u Os je ispao kao genijalna ideja.
U Slavoniji nitko u trgovinama lova i ribolova ne pomišlja prodavati ovakvo nešto... za sve, nažalost, moraš u Zg.
Uglavnom, kupljeno, potvrda dobivena, pa sada polako i pomalo tragam za literaturom, opremom (punjači, preša, barut, kalupi, olovo i sl.)
Bio je dulje vrijeme jedan čovjek na njuškalu (mislim iz ST) i prodavao je sve potrebno, ali nema ga već dulje vrijeme...
Prijatelju, upravo si dobro rekao, sami smo si tomu krivi. A koliko nam ljudi odlazi (da ne skrećem s teme) neće biti bolje.lex-lutor wrote:Navedi mi barem jednu UHLJEBARSKU instituciju da nije takva situacija. Otvori bilo koja vrata u zupaniji, opcini, gradu, komunalnom, itd... svuda ista prica....patch wrote:...žalosno je što ja kao korisnik izgleda više znam o tomu nego osobe koje rade taj posao. ...
Prvi odgovor je tradicionalno NE MOZE, NE ZNAM ! PA ti ako hoces nesto napraviti onda kopaj sam po pravilnicima, zakonima, tumacenjima i kada izgubis mjesec dana pa se vratis sa cinjenicama onda kazu Aaaaaaaaa dobro je sada moze !
Mi smo krivi, jer nikako da narod zauzme stav da MI placamo tu ekipu i da su oni tamo radi nas a ne obrnuto.
Nego, koliko si ga platio?
Ja već neko vrijeme planiram nabaviti nešto tako, pa me zanima...
Ja već neko vrijeme planiram nabaviti nešto tako, pa me zanima...
Srce kucaj, puško pucaj...
Guns control means shooting a tight group!
Guns control means shooting a tight group!
sorry, na kasnom odgovoru. zaredalo godišnji pa povratak na posao.
izašlo me je negdje oko 3200 kn.
izašlo me je negdje oko 3200 kn.
Ekipa pa BoB ne nabavio prinovu pa neka malo pise o karakteristikama oruzja a ne vi kao ludi o prijavi oruzja ???? Kao neki problem ili neznam sto.....