Jel' mogu ja negdje pucat?
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Jel' mogu ja negdje pucat?
Plaćam u zlatu i srebru, tražim streljanu u ovo teško doba korone.
Jel' ima što gdje otvoreno za dugo oružje? Vrapčanski i Čazma zatvoreni. Osijek navodno isto. Evo jedan trening samo da si odradim, uzel bi i AR15fana sa sobom.. Situacija je kritična.
Hvala.
Jel' ima što gdje otvoreno za dugo oružje? Vrapčanski i Čazma zatvoreni. Osijek navodno isto. Evo jedan trening samo da si odradim, uzel bi i AR15fana sa sobom.. Situacija je kritična.
Hvala.
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
"This is the AK-47 assault rifle, the preferred weapon of your enemy, and it makes a very distinctive sound when fired at you, so remember it." - Tom Highway
Re: Jel' mogu ja negdje pucat?
Imaš Cinelov u Ivanicu ako baš gori. Meni osobno previsoka cijena ali nuzda ne pita 
-
johnnyboyy1711
- Nadnarednik

Malo sam razmažen, ja bi na otvorenom 
"Things that are complex are not useful, things that are useful are simple." - Mikhail T. Kalashnikov
jel se naslo sta?johnnyboyy1711 wrote:Malo sam razmažen, ja bi na otvorenom
Ne znam odakle informacija da je streljana Pampas u Osijeku zatvorena?
Do jučer je normalno funkcionirala osim u terminima kada se ne može trenirati radi organizacije i provođenja redovnih i najavljenih takmičenja na razini klubskih, županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja.
Klubovi imaju svoje termine koje normalno koriste za trening svojih članova.
Do jučer je normalno funkcionirala osim u terminima kada se ne može trenirati radi organizacije i provođenja redovnih i najavljenih takmičenja na razini klubskih, županijskih, državnih i međunarodnih natjecanja.
Klubovi imaju svoje termine koje normalno koriste za trening svojih članova.
Sta ti mislis da si u USA , budi sretan da su ti dali nabavnu a ti bi još i pucao !!!johnnyboyy1711 wrote:Plaćam u zlatu i srebru, tražim streljanu u ovo teško doba korone.
Hvala.
Učlani se u lovačko društvo ako nađeš neko voljno za to !!
-
Mirok
- Brigadni General

- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 2 times
Ako......ako........fricky wrote:Sta ti mislis da si u USA , budi sretan da su ti dali nabavnu a ti bi još i pucao !!!johnnyboyy1711 wrote:Plaćam u zlatu i srebru, tražim streljanu u ovo teško doba korone.
Hvala.![]()
Učlani se u lovačko društvo ako nađeš neko voljno za to !!
ja sam prosle godine počeo ići pucat u jedno lovačko društvo. Imaju mjesto za gađanje, može se pucati iz puške i iz pištolja. Jedino si ponesem svoje stalke za mete. Ne idem ja često, možda jednom u 2-3 mjeseca. Ali ljudi su ok, susretljivi. Ne idem vikendom, jer su onda oni večinom tamo, nego radnim danom iza posla odem (i tad uvijek budem sam). Jedini trošak je bila gajba piva koju sam poklonio
Ako imaš nekog poznanika u lovačkom društvu, možda se možeš dogovoriti ovako kao što sam ja.
Meni je to puno bolje od streljane jer sam znao x puta doci, pa nemam termin, neko je natjecanje, pa streljana nije radila.
Ali najviše od ssvega mi odgovara što budem sam, i nema nikoga da me smara.
Ako imaš nekog poznanika u lovačkom društvu, možda se možeš dogovoriti ovako kao što sam ja.
Meni je to puno bolje od streljane jer sam znao x puta doci, pa nemam termin, neko je natjecanje, pa streljana nije radila.
Ti si u prekršaju i jos to pišeš po netu,Fici100 wrote:ja sam prosle godine počeo ići pucat u jedno lovačko društvo. Imaju mjesto za gađanje, može se pucati iz puške i iz pištolja. Jedino si ponesem svoje stalke za mete. Ne idem ja često, možda jednom u 2-3 mjeseca. Ali ljudi su ok, susretljivi. Ne idem vikendom, jer su onda oni večinom tamo, nego radnim danom iza posla odem (i tad uvijek budem sam). Jedini trošak je bila gajba piva koju sam poklonio![]()
- jolly
- Cinker - bojna

- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 13 times
Po cemu je u prekrsaju?
Lovacko oruzje smije se koristiti na streljani, mjestu za vjezbe gadjanja i u lovistu.
Sportsko oruzje smije se koristiti na streljani ili mjestu za vjezbe gadjanja.
Drugim rijecima i lovacko i sportsko oruzje se smije koristii na mjestu za vjezbe gadjanja.
Mjesto za vjezbe gadjanja, moze otvoriti svaka pravna osoba koja se bavi poslovima sa oruzjem, ako rjesi adekvatno zemljiste.
(streljacki klub, lovacko drustvo, puskarska radionica i tome slicno)
Lovacko oruzje smije se koristiti na streljani, mjestu za vjezbe gadjanja i u lovistu.
Sportsko oruzje smije se koristiti na streljani ili mjestu za vjezbe gadjanja.
Drugim rijecima i lovacko i sportsko oruzje se smije koristii na mjestu za vjezbe gadjanja.
Mjesto za vjezbe gadjanja, moze otvoriti svaka pravna osoba koja se bavi poslovima sa oruzjem, ako rjesi adekvatno zemljiste.
(streljacki klub, lovacko drustvo, puskarska radionica i tome slicno)
Turn better into best!
Support your local gun shop!
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
E. Hemingway: "I never knew of a morning in Africa when I woke up and was not happy.”
Mislim da nisam u prekršaju. To je mjesto za vježbe gađanja, gdje i sami lovci upucavaju svoje oružje.fricky wrote:Ti si u prekršaju i jos to pišeš po netu,Fici100 wrote:ja sam prosle godine počeo ići pucat u jedno lovačko društvo. Imaju mjesto za gađanje, može se pucati iz puške i iz pištolja. Jedino si ponesem svoje stalke za mete. Ne idem ja često, možda jednom u 2-3 mjeseca. Ali ljudi su ok, susretljivi. Ne idem vikendom, jer su onda oni večinom tamo, nego radnim danom iza posla odem (i tad uvijek budem sam). Jedini trošak je bila gajba piva koju sam poklonio![]()
Unazad mjesec dva u mojoj blizini je drugo lovačko društvo napravilo streljanu tj mjesto za vježbe gađanja (nisam vidio kako izgleda. na zemljištu koje su kupili prije par godina. Kako mi je to dosta blizu kuće, probat cu vidjeti jel se tamo može doći i kakvi su uvjeti. To bi mi bila nabolja solucija jer imam doslovno 2 min autom do tamo.
Isto tako pogledaj na facebooku, imaš grupu "vlasnici poluautomatskog dugog oružja". Jedan član je objavio slike sa mjesta za vježbe gađanja u nekom lovačkom društvu. Na slikama izgleda top. Mete za pištolj, metalne mete, flip mete, držači za papirnate, oznake udaljenosti itd... Znači po meni vrh
- jolly
- Cinker - bojna

Po meni, ti si u pravu. Ne vidim tu nikakav prekrsaj.Fici100 wrote:
Mislim da nisam u prekršaju. To je mjesto za vježbe gađanja, gdje i sami lovci upucavaju svoje oružje.
Turn better into best!
- jolly
- Cinker - bojna

Misteriozan i dogmatican?
navedi par prekrsaja, mozda nesto naucimo.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

Dosta bi to trajalo.
Pročitajte Pravilnik o civilnim strelištima i drugim mjestima određenim za vježbe gađanja.
Dakle,nema teorije da netko puca,sam,kada hoće,bez da ikoga obavijesti,bez osiguranja........
Nažalost !
Pročitajte Pravilnik o civilnim strelištima i drugim mjestima određenim za vježbe gađanja.
Dakle,nema teorije da netko puca,sam,kada hoće,bez da ikoga obavijesti,bez osiguranja........
Nažalost !
-
Mirok
- Brigadni General

Zašto misteriozan,zašto dogmatičan...?jolly wrote:Misteriozan i dogmatican?
Na sve postoji odgovor.
Kada sam pisao da će se u Ukrajini desiti što se desilo,neki su sumnjali ,nisu vjerovali...
Eto malo kao ekskluziva....rusi bježe i iz Melitopolja !
- jolly
- Cinker - bojna

Da nisam postavio pitanje, ostala bi tvrdnja bez objasnjenja.
Od strelista do ukrajine?
Ajmo se drzati teme. Ovdje je tema gdje vjezbati gadjanje.
Osobno mislim, da vjebati gadjanje u suradnji s lovackim drustvom, koje ima mjesto za vjezbe gadjanja je jako dobra opcija.
I kad bi bilo sluha za ovu problematiku po lovackim drustvima, lokalna drustva bi mogla razviti suradnju sa sportskim strijelcima, ili puskarima i ostalim (uz naknadu).
I bili bi svi zadovoljni.
Naravno, preduvjet je da se formiraju mjesta za vjezbe gadjanja. I volja da se to napravi.
Od strelista do ukrajine?
Ajmo se drzati teme. Ovdje je tema gdje vjezbati gadjanje.
Osobno mislim, da vjebati gadjanje u suradnji s lovackim drustvom, koje ima mjesto za vjezbe gadjanja je jako dobra opcija.
I kad bi bilo sluha za ovu problematiku po lovackim drustvima, lokalna drustva bi mogla razviti suradnju sa sportskim strijelcima, ili puskarima i ostalim (uz naknadu).
I bili bi svi zadovoljni.
Naravno, preduvjet je da se formiraju mjesta za vjezbe gadjanja. I volja da se to napravi.
Turn better into best!
-
Mirok
- Brigadni General

Znamo što su dogme i što znači dogmatičan.
Tako da netko tko to spominje razbija temu.
A sa Pravilnikom sam ukazao na činjenice i to nisu dogme.
Primjer sa Ukrajinom sam spomenuo kao najočitiji primjer čuđenja nekih ljudi sa foruma.
Sa nekima sam kontaktirao putem PM i rekao koliko sam smio , što će se uskoro dogoditi na bojištu.
A da trebamo streljane i mjesta za gađanja......naravno da trebamo , čim više !
Odredbe su međutim u Pravilniku takve kakve jesu.....
Tako da netko tko to spominje razbija temu.
A sa Pravilnikom sam ukazao na činjenice i to nisu dogme.
Primjer sa Ukrajinom sam spomenuo kao najočitiji primjer čuđenja nekih ljudi sa foruma.
Sa nekima sam kontaktirao putem PM i rekao koliko sam smio , što će se uskoro dogoditi na bojištu.
A da trebamo streljane i mjesta za gađanja......naravno da trebamo , čim više !
Odredbe su međutim u Pravilniku takve kakve jesu.....
Ja ne vidim gdje je tu prekrsaj - gadanje u lovistu na prostoru uredenom za vjezbe gadanja. Pa nije otisel negdje bezveze u sumu i pucao bezveze
- jolly
- Cinker - bojna

Takodjer, ne vidim prekrsaj.
Turn better into best!